Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוהל רופא

שניר106
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לבן הבכור ביצע ד"ר מנחם צ'צקס. עשה עבודה מצויינת, אך ככל הנראה השיטה שלו בעייתית משהו מבחינה הלכתית. (לא שלי זה משנה יותר מידי, אבל השמועות שהוא "חותך" בחדר צדדי לפני ה"טקס", ללא ידיעת ההורים, ככל הנראה נכונות). סה"כ הייתי מרוצה ממנו. משתמש באלחוש והרדמה מקומית. התינוק לא סובל כלל. לא היו דימומים או צרות אחרות. מגיע לבדוק את התינוק אחרי הברית.

לבן הצעיר כבר ביצע ד"ר אלון פרידמנס. איש מדהים. עדין, מנומס וסבלני.

ממליץ עליו בחום.

הוא מעדיף שלא לבצע את המילה באולם שמחות. אם תתעקש, הוא יבקש שיהיה חדר צדדי בו הוא יבצע את המילה עצמה יחד עם אסיסטנט שלו, אחרי הברכות והטקס עצמו, כשרק עוד מקסימום שני אנשים (בד"כ ההורים) נוכחים, וכשכולם לבושים בביגוד סטרילי שהוא מביא עימו. ינסה לשכנע אותך לבצע אצלו במרפאה, בחדר ניתוח מצוייד.

הוא ממוחה באורולגיית ילדים (שלא כמו רוב המוהלים-רופאים שהם כירורגים כלליים).

הוא בא לבקר את התינוק בביתכם כמה ימים אחרי הברית, לוודא שהכל בסדר. הוא נותן לך נייד פרטי שלו ומורה לך להתקשר 24/7 (כן, גם בשבת, למרות שהוא איש דתי) אם יש לך איזה שהוא חשש הכי קטן שמשהו לא בסדר.

טלפון שלו 050-8685594

עוד אחד מאד מומלץ (מהכירות אישית איתו בנסיבות שלא קשורות לברית מילה) הוא ד"ר סטיב ג'קסון.

הוא נוירוכירורג בכיר בבלינסון, ואישיות מדהימה.

לא התנסיתי איתו במילה, אך מכיר אותו מכך שהציל חיים של מכר בניתוח מוח מסובך. אני מניח שברית זה "קטן עליו"...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

גם אנחנו עשינו את המסיבה רק לכ-60 מוזמנים מקורבים, במסעדה איטלקית מצויינת ברעננה.

זו הסיבה שד"ר פרידמנס הסכים לבצע שם. (הוא הגיע יומיים לפני, לראות את המקום והתנאים).

הוא גבה למיטב זכרוני כ-1500 ש', אבל זה היה כבר לפני 5 שנים.

(בכ"ז היתה מאז אינפלציה:lol: מחירי הכפפות החד-פעמיות עלו...)

בכל מקרה- 200 ש' לפה או לשם לא היוו שיקול בהחלטה שלי, וממילא, לא רק שלא התמקחתי, הסב המאושר (אבא שלי שליט"א8)) עוד תחב לאסיסטנט לאחר מעשה, עוד כמה מרשרשים לכיס, למרות מחאותיו הנמרצות של פרידמנס (שסירב בתוקף לקבל בעצמו עוד כמה שטרות ירקרקים).

דא"ג- בשעה טובה.

שתגדלו אותו באושר ולמעשים טובים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ואפשר גם לשקול לוותר על הניתוח ולהשאיר את הילד בריא ושלם :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אוף, בניגוד לרצוני עשינו אצל מנהל מחלקה בלניאדו, ד"ר לכל דבר ועניין וגם לא יקר, כ1500 שקל.

למה אוף? כי אני לא מוצא את המספר שלו בשום מקום.

אגב, לילד השני (מתי שיבוא ובמידה ויהיה זכר) אישתי מתעקשת שלא לעשות.

ככה זה כשאתה מתחתן עם חסר דת, פותח את הראש ומרחיב אופקים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
יש את גונן שהוא רופא (אבל לא אורולוג) למי ש"כהלכתו" חשוב לו.

http://www.mohalim.co.il/

אנחנו עשינו אצל גונן, הוא אכן עושה רק במרפאה שלו ופחדנו שזה יהיה "פאסט-ברית" (על משקל פאסט פוד), אבל היה באמת בסדר: היה סבלני, נתן עצות מועילות מנסיונו גם מעבר לנושא הברית (לדוגמה איך להכניס ולהוציא אותו מהסלקל בצורה הכי נוחה), ובאופן כללי שידר הבנה ללחץ של הורים טריים.

פורסם

בולבול אורגינאלי נהנה הרבה יותר.

בוא נגיד ואתה ספר, עכשיו אתה חייבת מיאטה, הרי לא היית רוצה להוריד לה את הגג הנפתח ולזרוק אותו לקבינימט, יש סיבה שהיא מגיע ככה מהמפעל.

הגג שומר על פנים הרכב ויושביו, הוא מגן עליך מנזקי הטבע, עם זאת, לפעמים כיף להוריד אותו ולהרגיש את הרוח בשיער.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שלום שניר, המוהל של בני היה הבחור הזה :http://www.zionshitrit.co.il/mobile/

בלי קשר לבקשתך בשרשור רציתי לומר לך שעדיף להפריד את החיתוך מהמסיבה.

את הברית עשינו בביתנו והזמנו את המשפחה הקרובה בלבד, סדר גודל של 20 איש.

ברגע שהתינוק התחיל לכאוב ביקשתי מכולם יפה ובנימוס שילכו לביתם ונשארנו לטפל בתינוק.

מבלי להעביר אותו ממקום למקום ובלי המולה ורעש סביבו.

אני ממליץ זאת לכולם.

שיהיה במזל טוב, תזכו לנחת ובריאות לכולכם!

הקמתי מזנון קטן עם ארוחת בוקר נחמדה לאורחים, וזהו סה"כ.

Gn'f'R

• תוכן חדש...