Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוונסיס 2008

Emanuel5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להתקדם ולהחליף רכב .

הדרישות שלי מהרכב הן בעיקר :

1. אמינות (זה הכי חשוב לי !!) .

2. תא מטען גדול .

3. ספסל אחורי גדול שיוכל לאכלס גם שלושה מבוגרים .

4. שקט גם בשיוט של 140 וצפונה על כביש 6 .

האם הרכב עונה על הדרישות ?

אם תוכלו לתת השוואה בין האוונסיס להונדה סיוויק 5 דלתות 2013 (פשוט בגלל שאני מכיר את הרכב) בכל מה שקשור לאיכות חומרים והרכבה מאוד יעזור .

תודה .

פורסם

כבעלים של אוונסיס 2006 שהיא סה"כ אותה המכונית רק עם מתיחת פנים -

וכאחד שמכיר את הסיוויק מבפנים אבל לא מנסיעה לצערי

1. אמינות (זה הכי חשוב לי !!) .

2. תא מטען גדול .

3. ספסל אחורי גדול שיוכל לאכלס גם שלושה מבוגרים .

4. שקט גם בשיוט של 140 וצפונה על כביש 6 .

1. אמינות - תבדוק בסקרים ואתה תגלה שאוונסיס לאורך שלושת הדורות נחשבת לאחת המכוניות האמינות ביותר שיוצרו אי פעם.

לא רוצה לפתוח פה לש@# אבל עד היום, חמש טויוטות במשפחה - אף תלונה אחת על אמינות.

אני לא מהמר אבל שהסיוויק תהיה אמינה פחות, אולי קצת יותר יקרה לתחזוקה אבל גם, זניח.

2. תא המטען שלה הוא לא גדול, הוא ענק. הסיוויק לעומת זאת - מאכזב משהו לפי מה שראיתי.

3. האוונסיס לוקחת כאן בגדול אבל שוב, אתה משווה משפחתית גדולה למשפחתית סטנדרטית.

4. - לא יודע לגבי ההונדה אבל האוונסיס היא מבין הרכבים העממיים השקטים ביותר שיצא לי לנהוג בהם, גם המנוע וגם המרכב שקטים.

אבל!

המליצו לך כאן ללכת על האוונסיס 2009 וזו עצה טובה ואני אסביר למה.

הגיר באוונסיס 03-08 הוא ארבעה הילוכים בלבד - עד 120 קמ"ש הרכב שקט בצורה יוצאת דופן, קצת אחרי 130 הוא כבר מתחיל להיות רועש אז 140 צפונה בכלל לא הייתי מהמר על זה.

תוסיף לזה גם שצריכת הדלק באוונסיס מהדור השני תהיה גרועה במהירויות גבוהות שכאלו לעומת אוונסיס מהדור האחרון שיש לה תיבה רציפה עם שבעה יחסי העברה.

בנוסף לזה האוונסיס החדשה - אמנם טיפה פחות זריזה בזינוק (אבל משייטת במהירות גבוהה יותר ולכן, מהירה יותר) - שלדעתי איכות החומרים וההרכבה בה קצת פחות טובים מהדור השני - היא גם רכב מרווח עוד יותר מהדור שקדם לה, יש יותר ממנה בליסינג ולכן גם יהיה קל יותר למצוא לה חלפים ויש כאלו שגם אוהבים יותר את העיצוב היותר "מודרני" למרות שאני מעדיף את הדור הקודם מבחינת עיצוב - זה שאני נוהג בו.

למעט נתון זינוק טיפה יותר זריז ואיכות פלסטיקה לטובת הדור השני - הדור השלישי של האוונסיס טוב יותר בכל פרמטר אחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce תודה רבה על התגובה העניינית .

לא ידעתי שהדור האחרון הוא עם גיר רציף , למען האמת זה קצת מטריד אותי - אני מעדיף לשלם כמה שקלים יותר על דלק , ולנהוג ברכב עם גיר פלאנטרי רגיל ואמין .

מצד שני רוב הנסיעות שלי הן בכבישים מהירים ואני רוצה רכב שידע לשייט בצורה שקטה .

על כל פנים דגמיי 2009 הם כבר משמעותית יקרים יותר מדגמי 2008 (כ 20 אלף) ולכן בשיקול כולל , לא בטוח שכדאי לי לעשות מאמץ ולרכוש 2009 (שכעת נמצא מחוץ לתקציב) .

הבהרה : אני לא מתלבט בין סיווק לאוונסיס , סיוויק כבר יש לנו ולכן אני מכיר את הרכב היטב וחשבתי אולי מישהו נהג על שניי הרכבים ויכול לתת השוואה בעניין איכות החומרים בינהם על מנת שאוכל לקבל אינדיקציה ברורה יותר .

פורסם

אני יכול להוסיף את השקל שלי;

אבי ז"ל התנייד באוונסיס דור 1- ממש ממש הדור הראשון, לפני מתיחת הפנים, מודל 1998. הוא כל כך אהב אותו, שפשוט נסע ונסע בו עד שהחליף אותו בדור השלישי (2009), ותבין- 210,000 ק"מ לא הולכים ברגל... זה כבר קילומטראז' של מוניות. הרכב היה אמין ושקט לאורך כל הדרך, כמובן שמה שהיה צריך להחליף בטיפולים השוטפים הוחלף לפי שעון, וככה הרכב נשמר.

לגבי הדור החדש, אני מחזק את lanosforce. אמנם אצלי אין יכולת השוואה לאוונסיס שלו (דור 2), אבל בכל זאת מעניין היה לראות מה טויוטה עשו עם התקדמות הדורות. אכן מדובר ברכב מרווח מאד, שקט מאד ואמין מאד. אישית, לא אהבתי אותו כי מראש זה לא כוס התה שלי- אבל אם אתה אוהב רכבים כאלו אין על מה להתלונן. החיסרון מבחינתי, הוא שהרכב מרגיש כאילו נתפר לאנשים זקנים שחפצים להגיע מא' לב' ותו לאו... נו, טויוטה. לא מרגש במיוחד.

ההבדל מקורולה (חוץ מהגודל), הוא שכאן טויוטה עשו מאמצים לגרום לרכב להרגיש יותר אירופאי. הרי הוא תוכנן שם ומיוצר בבריטניה, כך שלא מדובר לחלוטין במקרר על גלגלים.

החלק הטוב בו הוא אכן תיבת ההילוכים, המצויינת, שבלחיצה על הדוושה אכן יכולה להביא אותך למהירויות פליליות ומעבר להן. יש מחשב דרך, סטריאו סביר, פנסי ערפל ועוד כמה דברים שירימו לך את החוויה קצת למעלה.

אני רק אסיים בכך שאבא לא נפטר בגלל משהו שקשור לרכב... אז שזה לא ידאיג אותך.

פורסם

יש לאשתי אוונסיס 2002 כבר 6 שנים ובאמת לזקנים (מנטלית) כמונו היא פשוט מעולה. מכילה 3 מושבי בטיחות מאחור, תא מטען גדול, אמינות טובה מאוד.

גם הטיפולים בטויוטה לא כ"כ יקרים וסה"כ האוטו עם כ 147 אלף ק"מ. למיטב זכרוני מ2002 עד 2009 זה בדיוק אותו מנוע וגיר.

בלאי ב 6 שנים: סל"ד רועד- ניקוי בית מצערת + אינפוזיה=400 ש"ח. מתז לוישר זוג חליפי ב40 ש"ח באי-ביי.

כרית בולם חליפית+עבודה 350 ש"ח. זה מה שזכור לי. האוטו עושה טיפול פעם בשנה בטויוטה כ 450-600 ש"ח.

יש לציין שדגמי 2008 הגיעו עם לא פחות מ9 כריות אוויר שזה ממש מעולה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

קודם כל עצוב לשמוע על פטירה של אב!

גיר רציף לדעתי הוא גיר אמין לא פחות מפלנטרי. לא זוכר ששמעתי או קראתי עלבעיות מיוחדות.

האוונסיס נוחה, מאוד נוחה, שקטה ומרווחת ומספיק זריזה לנהג השפוי, אין מה לצפות ממנה יותר מידי מעבר לזה.

אני רק אוסיף שאוונסיס היא בעצם דגם שנמקר במקום הקאמרי בחלק מארצות אירופה וגם נמכרת ביפן.

אם תביט בשוק האמריקאי אתה תראה שלא נמכרת שם האוונסיס בכלל.

גם כאן בארץ חלק גדול מהקאמרי עד ממש לאחרונה נמכרו בעצם ביבוא אישי.

מה שהכי מצחיק, לפחות בעיני זה שהקאמרי מבחוץ מאוד יפה אבל מבפנים הגודל העצום שלה גורם לה להרגיש ריקה משעממת עוד יותר האוונסיס :-)

בכל מקרה, עדיף להתאמץ קצת אם אפשר או לחשוב על מתחרה זול יותר עם גיר שיותר מתאים לשיוט במהירויות כאלו.

או להרגע קצת על כביש שש ולהנות מרכב שנותן תמורה נהדרת למגורי אני בכל מקרה, מת על הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...