Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזוב אותך, החיים זה מסוכן - מתים מזה.

תתעטף בבד לבן, ותתחיל לזחול באיטיות לכיוון הבית קברות, וזהו :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בטבע, אין בעל חיים שצורך חלב בבגרותו.

כל היונקים (למעט האדם) מפסיקים לצרוך חלב בצעירותם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אין גם יונקים ,חוץ מבני אדם ששותים דיאט קולה..

התזונה שלנו מאוד מאוד שונה מכל היונקים האחרים ,לכן אני לא מבין איך הטיעון הזה רלוונטי דווקא למוצרי חלב.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
בטבע, אין בעל חיים שצורך חלב בבגרותו.

בטבע אין גם אייפונים.

הפסקנו להיות "טבעיים" כשגילינו את האש, מאז אנחנו רק מדרדרים לאט לאט אל עבר אוכל סינתטי בקפסולות.

לצרוך חלב זה "מסוכן" בערך כמו לחיות בארץ ישראל; סביר להניח שאחד הדברים יהרוג אותך לפני שתחגוג 120.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בהנחה והקוטג'/ גבינה אינם מכילים ציאניד או משהו בסגנון אז אין בעייה.

בסך הכל אומרים שיונקים בבגרותם מפסיקים להיות מסוגלים לעכל לקטוז (הסוכר המצוי בחלב) ובהיותנו יונקים אז החל מגיל מסויים לקטוז יעשה לך קצת "בלאגן" בבטן (לקטוז = מוצרי חלב, בלאגן = חשק ללכת לשירותים) וגם זה יכול להיות כל כך זניח שאפילו לא תרגיש.

כמובן, שאני לא רופא אז אין להסתכל בכתוב לעיל כאסמכתא לאכול קוטג' או גבינה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

בשוטף לא ממש נוגע בדברי חלב, אך רק בגלל שבשבועיים האחרונים אני טוחן אנטיביוטיקה בגלל איזו ציסטה מזוהמת, אחת הדרכים הזמינות ביותר לאזן את המצב הרגיש במעיים (אחת מתופעות הלוואי המדהימות שלה) הוא למקסס אותה עם יוגורט פרוביוטי, אז I play along.

פורסם

כנראה שיש בכל זאת משהו בטרנד המתפתח במהירות של לא לצרוך מוצרי חלב.

לאחרונה הוקרן ב"יס דוקו" הסרט GOT THE FACTS ON MILK (שתורגם לעברית בשם "חלב, לא מה שחשבת").

בסרט מוכיחה היוצרת (ישראלית,משלנו,אגב) שבארה"ב מועצת החלב שלהם מסתירה מחקרים יסודיים ומסלפת עובדות שכבר ידועות, על הנזק בצריכת מוצרי חלב.

בין השאר נטען שם שבנוסף לאנטיביוטיקה שניתנת לפרות ועוברת לחלב, ישנן תרופות מסרטנות וודאיות שניתנות לפרות ע"מ להגביר את תפוקת החלב.

בנוסף, מתאר שם המומחה איך בעצם נוצר חלב בגוף הפרה (בלי להגעיל אתכם יותר מידי-זה בעצם תוצר לוואי של הדם, ומכיל בעיקר תאי דם לבנים)

אני בטוח שגם האג'נדה ההפוכה לזו של מועצות החלב ממומנת ע"י גוף בעל אינטרס.

בכ"ז מעניין לשמוע גם את הצד השני.

מצ"ב קישור לסרט המתורגם.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם יש לך קופסא של לבנה עיזים איכותית - אל תצרוך זה מסוכן - תעביר אלי עם פיתה חמה זעתר שמן זית ואני אפטר מהחומר המסוכן באופן ידידותי לסביבה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
כנראה שיש בכל זאת משהו בטרנד המתפתח במהירות של לא לצרוך מוצרי חלב.

לאחרונה הוקרן ב"יס דוקו" הסרט GOT THE FACTS ON MILK (שתורגם לעברית בשם "חלב, לא מה שחשבת").

בסרט מוכיחה היוצרת (ישראלית,משלנו,אגב) שבארה"ב מועצת החלב שלהם מסתירה מחקרים יסודיים ומסלפת עובדות שכבר ידועות, על הנזק בצריכת מוצרי חלב.

בין השאר נטען שם שבנוסף לאנטיביוטיקה שניתנת לפרות ועוברת לחלב, ישנן תרופות מסרטנות וודאיות שניתנות לפרות ע"מ להגביר את תפוקת החלב.

בנוסף, מתאר שם המומחה איך בעצם נוצר חלב בגוף הפרה (בלי להגעיל אתכם יותר מידי-זה בעצם תוצר לוואי של הדם, ומכיל בעיקר תאי דם לבנים)

אני בטוח שגם האג'נדה ההפוכה לזו של מועצות החלב ממומנת ע"י גוף בעל אינטרס.

בכ"ז מעניין לשמוע גם את הצד השני.

מצ"ב קישור לסרט המתורגם.

בפעם המיליון: שקרים + עובדות = שקרים.

פרה שמקבלת אנטיביוטיקה, החלב שלה לא נכנס למערכת אלא נ-ז-ר-ק.

כנ"ל לגבי פרה שזה עתה המליטה - החלב שלה לא נכנס למערכת, ולרוב מועבר לעגל.

את שני הסעיפים שלעיל ראיתי במו עיניי, לא קראתי באינטרנט.

מערכת העיכול שלנו מפרקת עוד בשלב הקיבה את החלב לחומצות אמינו, או בקיצור,

לא משנה מה זה היה במקור, לגוף שלך לא נכנסים תאי דם לבנים של חיה אחרת, לפחות לא במצבם הפעיל.

תרופות מסרטנות - נו, איזה?

מי שרוצה להיות צמחוני, שיבושם לו, אבל תעזבו את שאר הולכי השתיים שלא רגישים ללקטוז בשקט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין לי מושג.

אם אתה מתמצא בתחום, אשמח אם תצפה בסרט (אפילו רק בקטעים) ותאיר את עינינו לגבי עובדות לא מבוססות שמופיעות שם.

כמו שאמרתי, צפיתי בסרט (כמו בכל סרט דקומנטרי) בגישה ביקורתית של "מה האג'נדה של יוצר הסרט, ואיך היא משפיעה על התסריט". כי אף אחד לא עושה סרט דוקומנטרי מתוך גישה ניטרלית. תמיד יש אג'נדה שרוצים להעביר.

להגיד לך שהשתכנעתי? לא ממש. אבל כן נכנס לי ספק בקשר לנכונות הגישה של "3 מוצרי חלב ביום לתזונה בריאה" שמפומפמת אפילו ע"י דיאטניות של קופ"ח.

מה שבטוח- לא הפסקתי לצרוך. אבל אני לא דוגמא. אני גם מעשן וצורך אלכוהול.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הבעיה היא שגם אם היה גוף נטול אינטרסים - אין לנו את הכלים, הידע והיכולת לבחון בוודאות את ההשפעות לגוף שלנו.

תפסית העולם שלי היא כזו:

1. להנות מהחיים, ולא להמנע לחלוטין מדברים שאני נהנה מהם.

2. להשתדל לצמצם כמה שיותר צריכה של מוצרים שעליהם אין מחלוקת בהיותם לא בריאים.

3. לגוון ככל האפשר, לא להפריז בצריכה של שום מאכל תוך השתדלות עקרונית לצרוך כל יום ירקות ופירות, מדי פעם ביצים, כמה פעמים בשבוע דגים, לא לוותר על יין וכו'..

למי שמכיר, יש את הספר (והאתר) שנקרא האזורים הכחולים. מדובר על אזורים שונים לחלוטין עם אוכלוסיות שונות לחלוטין עם תוחלת חיים ארוכה (ואיכותית) במיוחד ובחנו את המשותף להם, לא רק בתזונה, אלא בכל האספקטים של החיים. אני לא לוקח את זה כתורה מסיני, אבל יש שם כמה דברים ששווה לקחת בחשבון.

לפי הדברים האלה הם יצרו מעין מחשבון לבדיקת אורח החיים, שווה לנסות, סתם כדי לקבל פרספקטיבה:

http://apps.bluezones.com/vitality

פורסם

מסוכן לתרוך חלב כמו שמסוכן לצרוך כול מאכל אחר. בהכול יש היום ריכוז מסויים של חומרים משמרים, תוספים ושאר חומרים כימיים.

אם אתה מתנזר מחלב תעשייתי, אז אני מציע לך על אותו משקל לפתוח חווה ולגדל פרות, תרנגולות, וירקות בעצמך

• תוכן חדש...