Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מושב אחורי הכי מרווח עד 135k?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב חדש, בעל מושב אחורי מרווח שיכיל בוסטר, כסא בטיחות ועוד מקום לאדם.

אשמח לשמוע הצעות בכדי לעשות סינון ראשוני לשאר הפרמטרים שאני מחפש...

תודה רבה! :-)

פורסם

פג'ו פרטנר (או התאומה: סיטרואן ברלינגו)

הן קצת מעלך התקציב (140K~) אבל עם קצת לחץ על המוכר אני בטוח שאפשר להגיע ל 135K

הן בעלות מושב אחורי שלוקח בהליכה כל רכב פרטי משפחתי (כולל אלה שהוזכרו למעלה: פלואנס, אוקטביה וכו')

יש להן חסרונות אחרים אבל לדרישות שהצגת - הן כמו כפפה.

וממליץ לך לקרוא גם את זה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=368689

פורסם

סקודה יטי - אחלה אופציה.

סופר מרווחת מאחור + מושבים מתכווננים מאחור.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

יטי סופר מרווחת? לפי ההתרשמות שלי היא דווקא די צפופה מאחור. לא מדדתי אבל כאשר נסעתי בתור נוסע הרגיש לי די צפוף.גם ברוחב וגם מבחינת מרווח לרגליים

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
יטי סופר מרווחת? לפי ההתרשמות שלי היא דווקא די צפופה מאחור. לא מדדתי אבל כאשר נסעתי בתור נוסע הרגיש לי די צפוף.גם ברוחב וגם מבחינת מרווח לרגליים

בספסל האחורי הייטי מחולקת ל 3 ומסודרת עם מושב אחד קבוע צר באמצע ושני מושבים רחבים מימין ומשמאל שזזים על מסילות. עצם זה שיש מסילות זה יתרון אך רוחב המושב בסה"כ לא גדול מידי.

אני תמיד אומר, קודם בוחרים רכב, מחפשים את הבוסטרים ומושבי הבטיחות שהכי מתאימים לו ורק אחר כך קונים את שניהם

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

במשפחתית מהשורה יהיה קשה.

אם מדובר על קונפיגורציה קבועה ו\או נסיעות ארוכות לא תהיה ברירה אלא לחשוב מחוץ לקופסא לכוונים אחרים כפי שהוצעו כאן.

יש לך דעה מסויימת לגבי טנדרונים?

לא סקסיים בשום דרך ואופן אבל יבצעו את המשימה המשפחתית באופן הנוח ביותר.

פורסם
בספסל האחורי הייטי מחולקת ל 3 ומסודרת עם מושב אחד קבוע צר באמצע ושני מושבים רחבים מימין ומשמאל שזזים על מסילות. עצם זה שיש מסילות זה יתרון אך רוחב המושב בסה"כ לא גדול מידי.

אני תמיד אומר, קודם בוחרים רכב, מחפשים את הבוסטרים ומושבי הבטיחות שהכי מתאימים לו ורק אחר כך קונים את שניהם

זה בהנחה שעדיין אין לך כיסא בטיחות\ בוסטר\ סלקל ורכב...:lol: רוב העולם לא ככה.

פורסם
זה בהנחה שעדיין אין לך כיסא בטיחות\ בוסטר\ סלקל ורכב...:lol: רוב העולם לא ככה.

אז זהו שלא. יש לי 3. עשיתי את כל "המסלול": מסלקל, למושב בטיחות, מושב + סלקל, 2 מושבי בטיחות, מושב בטיחות + בוסטר + סלקל ורק לאחרונה אני בסלקל + 2 בוסטרים (בוסטר גב מלא ). שלא כמו רוב העולם אני נוסע המון ומחליף מכונית בערך כל שנתיים ואפילו פחות.

זה קומון סנס לא לבחור בוסטר + מושב בטיחות שלכל היותר יסתכמו ב 2500 ש"ח ורק אחר כך לפי זה לבחור רכב ב 135 אלף.

2500 שקל יחסית ל 135 אלף זה אפילו לא סט ג'אנטים או התקנת איתוראן.

אכן קורולה ואוקטביה הן מהמרווחות בנמצא אך לכל אחת מבנה מושב שונה, מיקום שונה לנקודות העיגון ולסוגרים של החגורות בטיחות. אני אישית לפני שלקחתי את האוקטביה הנוכחית שלי באפריל עשיתי סיבובים באולמות התצוגה עם כמה סוגי מושבים על כל הרכבים הפוטנציאלים שרציתי ורק אח"כ החלטתי קודם על הרכב ואח"כ גם התאמתי את המושבים.

היום כבר יש כמה חברות שמוכרות בוסטרים ברוחב של 40 ס"מ, ולא 44-45 וגם ישנם מושבי בטיחות עם בסיס צר ושקעים מיוחדים שנותנים יותר מקום לחגורות הבטיחות.

לסיכום:

אני אישית מדדתי את רוחבי המושבים + בדקתי 2 סוגי מושבי בטיחות + 2 בוסטרים על הרכבים הבאים באפריל ואח"כ שוב באוגוסט כי כמעט החלפתי את הרכב שוב פעם:

סקודה ייטי (לא הכי מרווח אך הזזת המושבים נותנת אופציה להושיב 3 ילדים קטנים עם מושבי בטיחות)

טויוטה קורולה - מרווחת מאוד, נפסלה עקב כיעור ייתר מבפנים (לטעמי)

סקודה אוקטביה דגם חדש - אם שמים את מושב הבטיחות במרכז אז יש מספיק מקום, תנסה לוודא שהתיבה הרובוטית מתאימה לך

יונדאי I30 סטיישן = אחת הצפופות, אל תנסה בכלל

פוקוס סטיישן = אחת הצפופות, אל תנסה בכלל

יונדאי 35 סדאן, מרווחת מאוד אך נפסלה מראש עקב חוסר אפשרות לניתוק כרית אוויר לנוסע, אם אתה לא צריך את זה - תבדוק.

פלואנס הדגם המאובזר מאוד מפנק, מרווחת מאוד, לפחות כמו האוקטביה והקורולה נפסלה בגלל הגה מת לחלוטין, אם זה לא מפריע לך, מגאן סטיישן דיזל תהיה פשוט מצויינת

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

את הייטי תוריד מהמשוואה.

יש לנו אחת בבית, הרכב מגניב ואנחנו מאוד מרוצים אך מרווח הוא לא.

מצטרף להמלצה על אוקטביה.

או לחלופין, נסה למצוא סופרב משומשת במצב חדש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...