Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קילומטרז'- מייל או ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממתי הטסט? השאלה אם הסוחר העביר את האוטו טסט או שהוא קיבל את הרכב עם הטסט?

שים לב לאיזה תאריך עודכן הק"מ.

אם הטסט נעשה ע"י הסוחר אז יש פה קומבינה רצינית. (יצא לי גם לראות רכב עם עדכון ק"מ בתאריך שלא תואם את הטסט, בדיעבד גילינו שהיה שם משחק רציני עם ק"מ)

אני חושבת שכדאי לבדוק את כל הפרטים הקטנים. הרישיון שקיבלת עם הרכב רשום על תו סחר? לדעתי אפשר לראות בו מאיזה תאריך הרכב היה ברשות הסוחר.

מקווה שהכל יסתדר בסוף.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

סתם לידע הכללי, איזה מודל הרכב?

ובהצלחה עם הסוחר, אני חושב שאולי אתה הולך ליצור תקדים בנושא, כי ביננו יש לו הרבה רכבים במגרש והוא לא ממש שם לב לכל הפרטים הקטנים האלה בעת המכירה או הקניה של הרכב, יש מצב שזה בכלל מי שהעביר לו את הרכב עשה את זה כי הוא מכיר את האפשרות שיש ברכב לשנות את זה למיילים.

ואני חלילה לא מצדיק אותו, אני מקווה בשבילך שתוכל למצות איתו את הדין בכל דרך שהיא, אפילו באמצעות כסף.

המון בהצלחה!

עריכה: אם אתה רואה לנכון לפרסם את שמו של הסוחר, זה יכול להועיל כאן להרבה אנשים

Polo 2012

פורסם

הטסט נעשה לפני 3 שבועות בערך ע"י בעל הסוכנות, הרכב שנת 2008.

אני לא אפרסם את השם כול עוד לא הוכחתי שנעשה משהו בכוונת זדון, בכול אופן ההרגשה שלי שהוא לא ידע בעצמו.

מחר אני אעשה איתו בירור ואני מקווה לטוב...בהחלט לא נעים ואני לא אשן טוב הלילה...

אני אעדכן אותכם מחר...

פורסם

וואו ,זו באמת תרמית חדשה ומאוד מתוחכמת, היא כלכך מתחכמת שייתכן אפילו שהמוכר יוכל לחמוק מאחריות בבית משפט בטענה שרימו גם אותו.

צריך לשקול להוסיף את השרשור הזה לדביקים ייתכן שאנחנו עדים לשיטה חדשה שתתפשט כמו שריפה בשדה קוצים.

אגב אם הפכו את זה למייל שהרכב היה חדש הק"מ הנמוך יופיע גם בכל הטסטים ואפילו בהיסטורית הטיפולים.

פורסם

גאון! פשוט גאון!

אני מבין שזה סוחר קטן (מגרש) ולא איזה טרייד אין גדול ומכובד (עד כמה שהם יכולים להיות מכובדים).

סבירות נמוכה שגם הסוחר נפל קורבן לתרמית, אי אפשר לשלול את זה. צריך להדוק מה היה הק"מ בטסט הקודם ולפי זה תדע מי תפר אותך.

בהתאם לכך תחליט מה לעשות. אם יש חשד לרמאות של הסוחר, אל תהיה פזיז.

אני ממליץ לך להגיע עם עו"ד למשרדי הסוחר ולא להתחיל בשיחות טלפון מיותרות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

טוב אז ככה...הגעתי לסוכנות, בעל המקום לא התווכח איתי בכלל ומחליף לי את הרכב לרכב שתואם את הדרישות הקודמות שלי, באותו הרגע לא רכב שמתאים לי כרגע ואני אאלץ לחכות,הוא בעצמו היה מופתע ולא עשה לי שום בעיות , לדבריו זה ייקח באזור השבועיים.

אני מקווה שכול מי שקורא את כול השירשור כאן יבדוק מה רשום מעכשיו ליד הקילומטרז'...

בינתיים אני עדיין נוסע על הרכב עד שאני אמצא לו תחלופה במקום , מבחינה חוקית אני מוגן כי בחוזה וברשיון הרכב רשום 90,000 ק"מ ככה שאני לא מודאג.

פורסם

הפרשה עדיין לא נגמרה , עד שאני לא אקבל רכב אני לא שקט , נחכה שהכול יסתיים ואני אפרסם, אני מקווה מאוד שאפרסם אותו בתור מישהו אמין ולא מישהו שמרח אותי .

פורסם

לא מבין למה אתה נשאר מחובר לסוחר? אם חלילה יקרה משהו לרכב? אז תהיה לו הזכות לסרב לקבל אותו בחזרה. תחזיר לו את הרכב, בקש את הכסף בחזרה ובינתים חפש רכב אחר איפה שבא לך ולא תשאר מחוייב לסוחר שלך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
הפרשה עדיין לא נגמרה , עד שאני לא אקבל רכב אני לא שקט , נחכה שהכול יסתיים ואני אפרסם, אני מקווה מאוד שאפרסם אותו בתור מישהו אמין ולא מישהו שמרח אותי .

צודק!

פורסם

כן חשבתי על זה , ודיברתי עם הסוחר שוב, וביקשתי את הכסף בחזרה כיוון שזאת הפרת חוזה , אם אני לא אקבל לא תיהיה לי ברירה ואני אלך לתהליך משפטי , כרגע הוא מציע לי החלפה ואני סירבתי . גם צריך לבדוק אם נעשתה כאן עבירה פלילית בנוסף.

פורסם

אנשים פה אומרים דבר יפה, צריך לדפוק בברזל כל עוד הוא חם, תקבל את הכסף חזרה או לפחות התחייבות כלשהי בכתב יחד עם סעיף שאתה פונה לתביעה משפטית במידה ואין לך תשובה ממנו תוך X זמן

שמח מאוד לשמוע שבכל זאת יש סוחר רכב ישר, הוא מבחינתו לא הפסיד הרבה, חוץ מקונה של הרכב הספציפי הזה ויד שנספרה

Polo 2012

פורסם

אני לא יודע אם הוא ישר או שפשוט יש כאן חוזה שהופר ואין לו ברירה, הייתי נותן לו צ'אנס למצוא לי רכב תחלופי אבל הוא לא מתחייב על זמן, הוא טוען שזה יכול לקחת חודש ואולי יותר וזה כמובן תלוי גם אם אני ארצה את הרכב שיוצע לי, ודבר נוסף אם יקרה משהו לרכב בקרוב זה ייפול עלי ואני לא מוכן לקחת את זה על עצמי.

• תוכן חדש...