Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קילומטרז'- מייל או ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הנסועה השנתית שלך נמוכה ואתה מתכוון להחזיק את הרכב הרבה זמן, אולי כדאי לך להשאיר אותו אצלך ולסגור על קבלת פיצוי כספי.

הרי בחרת את הרכב הזה ומצבו היה לשביעות רצונך, על אף שהק"מ בפועל גבוה בהרבה ממה שהוצג.

פורסם

אומנם אני לא נוסע הרבה , אבל לך תדע מה יש בתיבת פנדורה הזאת כבר...חוץ מזה ש - 145K זה המון לשנתון 08 , קרוב לוודאי שהפיצוי לא יכסה את התיקונים והבעיות שיהיו בעקבות הבלאי , ואני לא רוצה פיצוי מהסיבה שבחיים לא הייתי לוקח את הרכב עם כזה ק"מ

פורסם

במידה שהחלטת שאינך מעוניין ברכב אז תחזיר לו את הרכב בהקדם.

לדעתי הוא מושך זמן כדי "לקרר את הברזל",הוא מקווה שתתאהב ברכב ותחליט להשאיר אותו אצלך

או לחלופין תתיאש מלנסות ולמצוא דרכו רכב אחר ולכן תתפשר ותשאיר אצלך את הרכב.

או בקיצור הוא מושך זמן.

סוחרים כאלו מיומנים בלשכנע אותך שהם הגונים (בזמן שרובם לא כאלו) ואלופים בלמשוך זמן ולגרום לך להתייאש ולרדת מהעניין.

אני מקווה שאני טועה והוא אכן הגון.

פורסם

אם הוא מוכן לתת לך 10K מזומן ביד ומיד, תשאיר את הרכב אצלך.

אין שום סיכוי בעולם שהרכב יעשה לך בעיות בסכום הזה, לא עכשיו ולא עוד שנתיים שלוש.

שתרצה למכור אותו, יהיה לך קל כי מראש קנית בזול.

אני יוצא מנקודת הנחה שהרכב נבדק, היית מרוצה ממנו ורק הק"מ מרתיע אותך עכשיו.

פורסם

גם אני חושבת שאתה צריך להחזיר לו את הרכב כמה שיותר מהר. בין היתר כי כרגע הוא באחריותך ולך תדע איזה סרט הוא יעשה לך על כל שריטה שתהיה עליו במעמד ההחזרה בעוד תקופת זמן לא ידועה.

תדרוש את כספייך ותגיד לו יפה שתשמח לקנות ממנו אם ימצא לך משהו הולם, אבל אתה לא מוכן להישאר אצלו ב"זיכוי", הוא לא חנות בגדים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הוא אמר לך שמוכן לשלם רק 3000 ש"ח? או שזו הערכה שלך?

שווה לו לשלם לך סכום סביר ולהגיע לפשרה איתך מאשר לקחת את הרכב בחזרה, כי נספה לו יד - ויש העברת בעלות כפולה תוך זמן מאוד קצר. וזה מעלה הרבה סימני שאלה.

יהיה לו קשה למכור במחיר טוב.

אלא אם עדיין לא עשית העברת בעלות...

פורסם

העברת בעלות נעשתה וה -3K זאת הערכה כיוון שהוא אמר שהרכב שווה עכשיו 29K אז מבחינתו זה גם ההפרש על הפיצוי ומבחינתי גם לא הייתי לוקח 5K , למען האמת אני לא רוצה פיצוי כי אני לא רוצה רכב עם כזה קילומטרז' , הדבר היחידי שאני מעוניין זה בביטול העיסקה , וגם איבדתי אמון במקום אחרי המקרה.

פורסם

אם אתה רוצה ביטול עסקה, אל תמשוך זמן. כתוב מכתב מנוסח היטב (כדאי להתייעץ בעו"ד) ובו מפורטת עילת ביטול העסקה.

אם הוא לא מגיב - תלונה במשטרה על הטעייה, הונאה וחוסר גילוי נאות. זה לא משנה כרגע אם ידע או לא, מכסימום הוא יפיל את העניין על מי שמכר לו את הרכב.התלונה מהווה תמריץ. את התלונה תוכל למשוך אם הוא יסכים להשיב את כספך.

פורסם

הכי טוב להתקשר לכלבוטק ולתת לתחקירן להמשיך את הסיפור. לדעתי זה אייטם לוהט שכדאי שעם ישראל ישמע ממנו ויוכל לפחות להיזהר. בכל מקרה במסגרת התכנית תהיה מוגן משפטית והם בקלות יוכלו לאתר את מוכר הרכב המקורי.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הייתי אצלו היום שוב , הוא סירב בכול תוקף להצעה שלי לביטול החוזה, הוא טוען שבמשפט הוא יתמחר את הרכב שהבאתי לו ב 10K ולא ב 18K כי בחוזה רשום פורד מונדאו +14,000 ש"ח , הוא מסרב לתת לי קבלה על גובה כול העיסקה.

אני ביום ראשון הולך למס הכנסה על זה שהוא לא מביא לי קבלה, אחר כך למחלקת הונאה על המרמה ולקינוח מחכה לו מכתב מהעורך דין שלי, כולל פנייה לכולבוטק.

כשייגמר הכול אני אפרסם את השם שלו בפורום ככה שאף אחד לא ייעז להתקרב לשקרן הזה.

פורסם

עוד נוכל שפל.

חבל שאתה ורבים אחרים לא מקשיבים לעצות הפורום שלא להתקרב לסוחרי רכבים.

אני אפילו מפחד מאנשים פרטיים לקנות ולכן משפחתי קונה רק מהרשתות המוכרות, שם אתה לפחות מקבל קבלות,אחריות,התחייבות וכל מה שצריך.

אגב שם הסוחר מתחיל בק'?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
הייתי אצלו היום שוב , הוא סירב בכול תוקף להצעה שלי לביטול החוזה, הוא טוען שבמשפט הוא יתמחר את הרכב שהבאתי לו ב 10K ולא ב 18K כי בחוזה רשום פורד מונדאו +14,000 ש"ח , הוא מסרב לתת לי קבלה על גובה כול העיסקה.

אני ביום ראשון הולך למס הכנסה על זה שהוא לא מביא לי קבלה, אחר כך למחלקת הונאה על המרמה ולקינוח מחכה לו מכתב מהעורך דין שלי, כולל פנייה לכולבוטק.

כשייגמר הכול אני אפרסם את השם שלו בפורום ככה שאף אחד לא ייעז להתקרב לשקרן הזה.

הוא לא יכול להמציא תמחור, יש מחירון ואני מאמינה ש18K הם מתחת למחירון של הרכב בפועל.

מעבר לזה, זה לא משנה גם אם נתת לו פחית טונה+14K, הוא לא עמד ב"חוזה" וזה להביא לך רכב עם 90KKM.

יש זכרון דברים כלשהו שנחתם בינכם? גם אם לא, יש לך את הרישיון רכב שבו רשום הק"מ השיקרי, אני מאמינה שזה יעזור.

שיהיה לך בהצלחה במאבק הלא פשוט הזה, מקווה שהכל יגמר כמה שיותר מהר ועל הצד הטוב בשבילך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...