Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קילומטרז'- מייל או ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למזלי גם בזיכרון דברים וגם ברישיון הרכב רשום 90K ק"מ.

ולא השם לא מתחיל ב-ק'.

תודה על התמיכה, אני אלחם בנבל עד הטיפה האחרונה שלי בכול הכוח.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סוחר רכב חייב בגילוי נאות. אם לא קיבלת ממנו טופס עם כל פרטי הרכב הוא עבר עבירה פלילית. אגב, לא הייתי מציע לך לבנות על כלבוטק . אתה יכול להתיעץ עם גופים כמו אמון הציבור או המועצה לצרכנות . הכי טוב זהלפנות לעורך דין שינסח מכתב התראה. אתה יכול לתבוע בבית דין לתביעות קטנות אבל הדיון יהיה רק בעוד מספר חודשים. פניה למס הכנסה אמנם יכולה להזיק לו אבל לא תשיב לך את כספך. שמור את הנקמה לשלב האחרון.

פורסם

כן , יום ראשון הוא יקבל ממני מכתב מהעורך דין שלי , ללא ספק נעברו כאן מספר עבירות פליליות בגלל זה קשה לי להבין את הסוחר,הוא יכל לגמור את זה יפה ועכשיו הוא יצטרך גם לתת לי פיצו של עוגמת נפש ושכר טירחה , הצדק יעשה בסופו של דבר .

פורסם

כן היא אמר לי להגיש נגדו תלונה במשטרה , ובין היתר ללכת גם למשרד הרישוי כי הוא זה שהעביר את הרכב טסט ורואים לפי ה-ק"מ שהרכב עבר טסט בקומבינה עם רישום מוטעה של ה-ק"מ, שזאת עבירה פלילית בעד עצמה, וכמו שאמרתי מקודם אני גם אדווח עליו במס הכנסה על זה שהוא מרמה בקבלות, בקיצור אני לא יכול לחכות ליום ראשון... (-:

פורסם

אני קורא פה וחושב לעצמי - האם יכול להיות מצב שהסוחר באמת ובתמים ״לא ידע״ שהק״מ נמצא על מייל ולא על ק״מ? (גילוי נאות אני יודע שאין מצב שהוא לא ידע) האם טענה כזאת תתקבל ? האם בטסט הבוחן רכב אמור לראות אם זה במייל או ק״מ? האם הסוחר יכול להאשים את הקונה שמכר לו ? לפי דעתי מספיק להביא את מוכר הרכב וקבלות טיפולים ושהוא יעיד שהרכב היה מראה ק״מ ולא מייל ( למרות שגם מוכר הרכב יכול להסתבך במידה והוא עשה יד אחת עם הסוחר ) . בכל מקרה המון בהצלחה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אם יוכח איכשהוא שהסוחר לא ידע, הוא יוכל לתבוע את מי שמכר לו את הרכב. בכל מקרה האחריות של הסוחר היא למכור רכב עם 90 אלף ק"מ ולא 90 אלף מיילים.

פורסם

השנקל שלי:

1.להקליט כל שיחה שתנהל איתו,אם כי אני אישית מעכשיו והלאה אחרי שהבנתי מול מי אתה עומד,הייתי מנתק קשר ונותן לסוחר האדיב לדבר מול עורך הדין שלי בלבד.

2.תנסה לאתר את הבעלים הקודמים של רכבך ולקבל ממנו מידע על הרכב.כמובן שלהקליט את השיחה.

מס הכנסה וכולבוטק הם רעיוניות נחמדים,אבל אתה צריך פתרון מהיר לבעיה שלך ושני מקומות אלו לא יתנו לך פתרון מהיר.

לדעתי מס הכנסה לא יתן לך כל פתרון ולא יתרום לקידום העניין.

פורסם

חבל שלא הקשבת להגיע עם עו"ד למפגש הראשון ולהכות על הברזל בעודו חם.

עכשיו תבזבז זמן וכסף בבתי משפט ובשביל מה?

אתה גם מבזבז זמן על מכתבים מעו"ד שחוץ מלכיס של העו"ד לא ישנו דבר.

1. חבל על המכתבים והדואר, תגיש תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות.

2. תגיש תלונה במשטרה כמו שהמליצו לך.

3. את מס ההכנסה תשמור לסוף במידת הצורך, אל תתעסק עם זה עכשיו זה לא לטובתך.

את הרכב קנית ואין הרבה מה לעשות בנידון, אלא להנות ממנו. זה מה יש!

מבית המשפט תבקש לפסוק לך פיצוי הולם על עוגמת הנפש וההפסד הכספי שנגרם לך (בקש סכום הגיוני).

כל השאר היסטוריה.

ראה זאת כשכר לימוד למה בפעם המיליון

לא קונים רכב מסוחר קטן

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הבעיה בתביעות קטנות שזה מוגבל ל- 33K ואני דורש ביטול עיסקה כולל פיצוי וכו' שזה ייצא בהרבה יותר מזה.

להימנע מעורך דין זה להכנע לנבל , וזה משהו שאני לא יעשה בחיים, כמו שאמרתי אני הולך להילחם בו מיום ראשון בכול הכיוונים, לך תדע לכמה אנשים הוא עשה את זה זה, תרמית חדשה נחשפה ואני לא מתכוון לוותר על הצדק.

ניתן לרשויות לעשות את העבודה, הצדק והאמת יצאו לאור.

פורסם

אתה פועל באופן אמוציונלי ולא יעיל.

מה המחירון של הרכב במצבו הנוכחי? וכמה שילמת עליו בפועל?

אם אני מבין נכון מדובר בכמה אלפי שקלים.

אם תתבע בבית משפט רגיל ההליך המשפטי עשוי להימשך שנים עם הוצאה כספית.

אני חושב שאתה שוגה. אבל אתה ילד גדול.

בהצלחה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סיפור הזה נשמע מוכר, זה כבר פעם שניה שאני שומע אותו. זה היה לפני כמה שנים ואני מניח שקראתי על כך בפורום על מקרה זהה.

אני חושב שבמקרה הזה הסוחר לא שינה למייל בכוונה, הרכב כניראה הגיע אליו ככה. כי הסוחר היה הולך למי שצריך והיו מעדכנים לו את המחשב לאיזה קילומטרז' שהוא רוצה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אמציונלי ולא יעיל...? רק שתדע שאני הצעתי לו להחליף לי את הרכב והוא אמר שהוא מוכן אבל לא הסכים להתחייב על כך בכתב, ככה שאני הסכמתי לפיצוי אבל הוא רק הבטיח בעל פה ואני כמובן לא יכול לסמוך על המילה שלו אחרי מה שקרה, הוא עבר על החוק מספר פעמים ואתה מצפה שאני אשב בחיבוק ידיים?

פורסם

ברור שיש אמוציות, אבל צריך להיות ריאלי בציפיה ל"פיצוי".

במקרה הטוב מבחינתך בית המשפט יפסוק שהעיסקה מבוטלת ואתה תקבל חזרה את הוצאותיך.

עלול להיות שתקבל חזרה את רכבך (המונדיאו) ואת הסכום ששילמת בפועל (14K). זו המשמעות של ביטול העסקה.

בית משפט לתביעות קטנות לא נוהג לפסוק פיצוי עבור "עגמת נפש".

אם הסוחר יציע לך לקבל את כספך (14 ועוד 18 )- דייך!

פורסם

המונדאו נמכרה ככה שזה לא רלוונטי, דבר שני התביעה גדולה מדי בשביל תביעות קטנות , ודבר שלישי הצעתי לו לפצות אותי בכתב אבל הוא סרב.

ממחר הנושא עובר לתהליך משפטי , ברגע שהנושא יסתיים אני אפרסם הכול כולל את השם של הבן אדם בתקווה שאנשים יזהרו.

• תוכן חדש...