Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קילומטרז'- מייל או ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המונדאו נמכרה ככה שזה לא רלוונטי, דבר שני התביעה גדולה מדי בשביל תביעות קטנות , ודבר שלישי הצעתי לו לפצות אותי בכתב אבל הוא סרב.

ממחר הנושא עובר לתהליך משפטי , ברגע שהנושא יסתיים אני אפרסם הכול כולל את השם של הבן אדם בתקווה שאנשים יזהרו.

המון בהצלחה(!!), מאחל לך שהצדק יצא לאור, ושהמנוול הזה יחטוף כהוגן.

אנא עדכן אותנו, וכמובן פרסם את פרטיו המלאים ברגע שאתה מרגיש שזה אפשרי. שלא יקרה מצב בו מישהו אחר מהפורום נכנס למשרדים שלו בלי לדעת במי מדובר...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה... :wink:

מחיפוש שלי בפורום הזה הבנתי שהוא גם זייף חתימה של מישהו כאן על הצ'ק, ומעוד בירור שעשיתי ראיתי שעובד שלו תבע אותו וזכה ב - 30K , ועוד בירור שעשיתי עם אנשים הבנתי שהוא עקץ עוד כמה כולל חייל מסכן ששם אצלו את כול הכסף שחסך ונפל איתו,אז כרגע לצערי אני לא יכול לפרסם את השם כי אני צריך להיות זהיר, אבל אני לוקח את הבן אדם הזה בתור פרוייקט אישי שלי , אין לי ספק שהצדק ייצא לאור.

פורסם
מחיפוש שלי בפורום הזה הבנתי שהוא... ומעוד בירור שעשיתי ראיתי ש..... ועוד בירור שעשיתי עם אנשים הבנתי שהוא...

מה שאומר שכל המידע היה נגיש לך, וחבל שאת כל הבירורים האלו עשית אחרי שנכווית ולא לפני - "סוף מעשה במחשבה תחילה".

פורסם

כולנו חכמים בדיעבד...נכון עשיתי טעות שלא עשיתי שיעורי בית ולא בדקתי שהוא נוכל עם דיפלומה , אבל הטעות נעשתה ועכשיו צריך להמשיך הלאה ולפעול.

פורסם

פייר הייתי פשוט מזמבר אותו על ההפרש בין עלות הרכב עם ק"מ של 90 אלף אל מול העלות עם 145 אלף ק"מ + פרמייה מסויימת על תקלות ובלאי עתידי שיגיע יותר מהר + עוגמת נפש. את הסכום הזה אפשר להשיג בקלות בבית משפט לתביעות קטנות בסדר דין מקוצר, תוך 3 חודשים אתה בבית המשפט, אולי מהר יותר - ומוציא את הכסף שלך. אולי אפילו מהר יותר אם הסוחר יעדיף שלא להתעסק עם בית המשפט.

סה"כ מצאת את הרכב לשביעות רצונך, עם כל הכבוד - ככה שהוא לא באמת מרגיש כמו רכב עם 145 אלף ולא מציג נתונים מכניים גרועים. אז אם יש החזר משמעותי של כסף, לדעתי לך על זה. עדיף להיות חכם (מה שלא היית כשהלכת לקנות) מאשר צודק.

פורסם

כן זה בדיוק מה שאני כנראה הולך לעשות....זה הצעד הכי חכם, רק חבל שיש אנשים כאלה רמאים בעולם...

צריך לפתוח כאן בפורום פינה למקומות של נוכלים , בכול אופן אני מקווה שזה ייגמר מהר ואני לפחות אצליח להציל אנשים טובים ותמימים מהמקום הזה.

פורסם

שים לב שזה מה שכתבתי לך כבר בהתחלה.

לדעתי בית משפט לא יקבע פיצוי גבוה יותר משמעותית מן ההפרש במחיר מחירון בשקלול ק"מ.

לא חושב שאפשר לקבל פיצוי על הבלאי המוגבר, כי זה כבר מגולם במחיר מחירון נמוך יותר.

פורסם

אפשר לקבל פיצוי על ירידת ערך מסחרית, שלאו דווקא מגולמת במחירון.

זה הרי ברור שרכב עם 145 אלף ק"מ קורץ לפחות אנשים מאשר רכב עם 90 אלף ק"מ - לא סתם יש פונקציית חיפוש ביד2 לפי ק"מ.

לכן אני מניח שיכול להיות כאן פיצוי כלשהוא, כמו שאומר הבחור - לא הייתי קונה בכלל את הרכב אם הייתי יודע שזה הק"מ שלו.

פורסם

הפונטו הזאת במקרה בצבע שחור או כחול כהה ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

נראה לי שאני יודע על איזה סוכנות מדובר. אני אכתוב לך בפרטי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...