Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קילומטרז'- מייל או ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב לפני כמה ימים (פונטו גראנדה) וליד הקילומטרז' רשום בקטן mi

זה אומר שהקילמוטרז' במייל??

אם כן איך אני משנה זאת לק"מ

אשמח לעזרה ...

תמונה (1).jpg

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה :shock:

אתה מודע לכך ש 90,544 מייל זה 145,716 ק''מ?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני מודע...אני בחיים לא הייתי קונה עם 145 אלף , לעולם לא.

אתה לא מבין אני ממש בסרטים, קניתי אותה מסוכנות רכבים ברחובות ונראה לי שהמוכר בעצמו לא היה מודע.

קודם אני חייב לדעת שזה באמת מייל....

פורסם
אני מודע...אני בחיים לא הייתי קונה עם 145 אלף , לעולם לא.

אתה לא מבין אני ממש בסרטים, קניתי אותה מסוכנות רכבים ברחובות ונראה לי שהמוכר בעצמו לא היה מודע.

קודם אני חייב לדעת שזה באמת מייל....

לא רוצה לבעס אותך אבל תקרא שוב מה שרשמת ...

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מה מצויין בקילומטראז' של הרישיון רכב?

מחר על הבוקר טוס למוסך פיאט כי יכול להיות שנפלת קורבן לתרמית מקורית מאוד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מצאתי בגוגל: (אם אתה לא מסתדר עם האנגלית תגיד)

Switch the ingition on

Right next to the door, there is a cluster of buttons, one of them is marked MENU. Press it.

Using the + and - buttons next to the MENU button, scroll through until you reach UNITS. Press MENU again.

Using the + and - buttons choose the unit you require.

Press MENU again.

Once you sort all functions out, such as speed beep etc etc, press MENU button for a couple of seconds and you are out!

http://www.fiatforum.com/grande-punto/309729-odometer-temperature-gauge-unit-change-mi-km-fahrenheit-celcius.html

:turn-l:
פורסם

תשמע, נפלת קורבן לתרמית קשה ומתוחכמת.

אני ממליץ להסתכל ברישיון הרכב, לראות כמה ק"מ עבר הרכב בעת מבחן הרישוי. ייתכן וזה לא יעזור לך כהוא זה, כי גם בעת מבחן הרישוי היה מספר הק"מ, במיילים.

לגבי השינוי, אתה צריך להיכנס לאופציות של מחשב הרכב, שמתבצעות דרך כפתור MODE או MENU (לא זוכר איפה זה בגרנדה, אבל זה אותו מקום שמכוון לך את השעון). באותו רגע שתבקש את התצוגה בק"מ במקום מיילים, יעבור לוח השעונים להציג פי 1.6 מהק"מ שיש לך כרגע. תתכונן להלם.

פורסם

כן. זו תרמית פרופר. מן הסתם זה משנה מן היסוד את כל העסקה. בזיכרון דברים רשום כמות הק"מ שעבר הרכב (מקווה שיש לך כזה חוזה) ולא מדברים שם על מיילים.

פורסם

טוב חזרתי מהרכב, עשיתי מה שאמרתם, וחשכו עיניי, 145 אלף...

איך זה שברישיון רשום 90??

חוץ מללכת לסוחר מחר בבוקר ולעשות בלאגן מה עוד אפשר לעשות מבחינה חוקית?

פורסם
טוב חזרתי מהרכב, עשיתי מה שאמרתם, וחשכו עיניי, 145 אלף...

איך זה שברישיון רשום 90??

חוץ מללכת לסוחר מחר בבוקר ולעשות בלאגן מה עוד אפשר לעשות מבחינה חוקית?

פאק!

על כזאת תרמית עוד לא שמעתי!

פורסם

יש לך חוזה חתום שמצויין הק"מ?

טופס גילוי נאות נמסר לך במעמד הרכישה? (אם אין- זו עבירה על החוק של המוכר)

יש לך במקרה דף/פרסום/הצעת מחיר של הסוכנות בו פרסמו את הרכב הנ"ל עם הנתון הנ"ל כק"מ?

בוצעה בדיקה לרכב במכון ויש הערה כלשהי לגבי הנתון?

במידה והתשובות חיוביות, יש לך לדעתי עילה לביטול עיסקה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

כמו שאמרו לך, תבדוק מה כתוב ברישיון רכב. אם גם ברישיון מצוין הק"מ "הנמוך" אז המוכר יוכל להגיד לך שגם הוא לא ידע. לא משנה כרגע אם הוא משקר או לא, הוא יוכל לטעון שגם הוא לא ידע, ואפילו ברישיון מצוין הק"מ הנמוך כך שזה לא שהוא שינה את זה למייל בכוונה אלא הוא קיבל ככה את הרכב.

אני נוטה לא להאמין שהמוכר לא ידע, אבל סחתיין עליו על המקוריות. פעם ראשונה שאני שומע על כזה דבר.

בדוק את הרישיון, גש אל הסוחר, אני גם הייתי מקליט את השיחה איתו בלי שהוא יידע, לכל מקרה שלא יבוא...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...