Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'מפיון - חווית השירות שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם באיחור קל, אך בהמשך לת'רד הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=364744

שכנראה פותחו הזדמן לצ'מפיון ביום נדיב, מצורפת השתלשלות עניינים דומה (בנזק) אך שונה (בטיפול), אשר ארעה לגבי פולו TSI שנמסרה לפני ראש השנה, שהינה הפולו השנייה במספר של ההורים שלי.

הכל החל בכך שהמתנו לרכב הרבה מעבר למובטח כאשר מיום ליום גררו אותנו בתירוצים ושקרים. אך ורק לאחר שהגענו למנהל מכירות ארצי גילינו שהעיכוב נגרם מכך שלרדיו מילאנו נגמר מלאי מערכות המולטימדיה. ולא- לא הסכימו למסור את האוטו בלעדיה למרות שהוא שימש את אחותי שהייתה לאחר ניתוח ולא יכלה להתנייד ללא רכב אוטומטי. לו היו מוסרים זאת מראש ולא אומרים מדי יום כי הרכב יסופק "כמעט בטוח מחר" היינו שוכרים רכב אחר למשך התקופה.

במסירת הרכב גילינו לחיצה על הכנף האחורית. אחרי שניסו לשכנע אותי שזה לא משנה כלום וממילא האוטו יקבל הרבה דפיקות תוך כמה שבועות (לא נכון - לא בבית ספרנו. הפולו הקודמת אספה לחיצה אחת במהלך יותר משנתיים בדיוק באותו המקום) עברו לשכנע אותי להשאיר את זה כך, כי אם יצבעו את הכנף זה יראה רע (you don't say). לאור העיכוב רק רצינו לקחת את הרכב וללכת, כאשר כל חווית קבלת רכב חדש נמוגה לחלוטין, מאחר וקיבלנו את אותו הרכב, באותו הצבע (עד כאן "באשמתנו") לאחר שלושה שבועות שהיינו בלי רכב, ועם אותה המכה והרבה עוגמת נפש (זה החלק של צ'מפיון). כמובן שאף אחד לא התקשר להתנצל, לא הוצע כל פיצוי (לא טיפול ולא נוזל שמשות) והרגשנו לאורך כל התהליך כמו נודניקים. אפילו מספר רישוי יפה שהובטח לי והיה תנאי לפתיחת ההזמנה בסוכנות המרכזית לא סופק לנו.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

שאלה אחת שעברה לי בראש בזמן שקראתי את הפוסט שלך - האם תקנו מצ'מפיון שוב?

מעבר לזה - תנחומיי על החוויה הלא טובה...לא ידעתם לקראת מה אתם הולכים עם כל מה שנרשם עליהם פה בפורום?

פורסם

זה שגרתי (לכאורה).

לי מסרו רכב עם חור בדשבורד! אומנם חור קטן שלא הצלחתי לתפוס במצלמה כמו שצריך (במצלמה זה היה נראה "רק" סימן קטן), אבל חור למהדרין.

הנציג שירות במוסך טען שתוך שנתיים יהיו עוד הרבה חורים על הדשבורד, אז זהו: אחרי 5 שנים אין כלום. תוסיף את זה שהם הבטיחו להתקין חיישני רוורס לפני המסירה, ועד היום אין שום חיישנים (5 שנים עברו, כן?!)

אז גם לי לא היתה חוויה של מסירת רכב חדש, אז גם לך לא היתה... כמוני כמוך יש עוד רבים. אל תתרגש ותנסה להינות מהרכב בכל זאת, כי זה מה שעשיתי בכל אופן.

פורסם

למה לא לפנות לבירור משפטי כלשהו במצב כזה?

גם לי היו סיפורים לא נעימים עם צ'מפיון בזמנו, לפני 3-4 שנים בערך. אני כן בחרתי לפנות לעו"ד (אפילו כמה מהם), וככל הנראה גם הייתי מנצח במשפט, אם באמת היינו מגישים תביעה. אני פשוט החלטתי לא לקנות מהם שום דבר יותר בחיים שלי, ולכן התביעה גם לא היתה ככ רלוונטית יותר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

"מַה שֶּׁהָיָה הוּא שֶׁיִּהְיֶה וּמַה שֶּׁנַּעֲשָׂה הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה וְאֵין כָּל חָדָשׁ תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ" (קהלת א, ט).

(ישר עלה לי הפסוק בהקשר הזה).

תמיד ניתן לומר - לך תצעק, תתבע ותדרוש את מה שמגיע לך. ובאמת לאור האמור - מגיע (ואני לא אומר לך כאן לתבוע או לעשות רעש).

עצוב רק שכל המסופר כאן, רק מביא לידי ייאוש.

היכן נציג צ'מפיון פה ? אשמח אם יתייחס, יגיב, ויפצה את פות"ש (למרות שאני בטוח שפות"ש אינו זקוק לעזרתי, אבל כולנו בסופו של דבר, רוצים לראות צדק. לפחות אני, במקרה הזה).

alfa 156 2.5.

פורסם
"מַה שֶּׁהָיָה הוּא שֶׁיִּהְיֶה וּמַה שֶּׁנַּעֲשָׂה הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה וְאֵין כָּל חָדָשׁ תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ" (קהלת א, ט).

(ישר עלה לי הפסוק בהקשר הזה).

תמיד ניתן לומר - לך תצעק, תתבע ותדרוש את מה שמגיע לך. ובאמת לאור האמור - מגיע (ואני לא אומר לך כאן לתבוע או לעשות רעש).

עצוב רק שכל המסופר כאן, רק מביא לידי ייאוש.

היכן נציג צ'מפיון פה ? אשמח אם יתייחס, יגיב, ויפצה את פות"ש (למרות שאני בטוח שפות"ש אינו זקוק לעזרתי, אבל כולנו בסופו של דבר, רוצים לראות צדק. לפחות אני, במקרה הזה).

אם צ'מפיון יפצו כל אחד ואחד שהם באמת חייבים לפצות , הם בסופו של דבר יפשטו רגל , זאת בגלל היחס שלהם אל הלקוחות שאני פשוט לא יודע להסביר מאיפה זה בא , ומה בכלל קורה אצליהם שם !

גם אני , בקבלת רכב חדש שקניתי אצליהם , גיליתי שבר במסגרת של פתח המזגן הימני של הנוסע , איזה מן דבר זה ?! , איך הם עובדים ?! , אומנם תיקנו לי את המסגרת הזאת אבל גם כן אחרי שביזבזתי עליהם יום עבודה סתם ככה ולא הוצע לי על כך שום פיצוי .

התקשרו אליי , אמרו תבוא , יש מסגרת , אני כמובן קובע יום הגעה למוסך , בבוקר , מגיעה אליהם לאחק פקקים , ניגש אליי אחראי שלהם שדואג לפתוח כרטיסי עבודה , אני אומר לו התקשרו אלי ואמרו לבוא להחליף , הוא אומר לי תחנה פה ותמתין עד שאני מברר , חוזר אליי אחרי זמן מה ומה אומר לי ?! , הזמינו את המסגרת הלא נכונה , הזמינו את האמצעית הכפולה במקום הימנית הבודדת !! , אתם מתארים לעצמיכם איזה עצבים ישר עולים בראש !!

אתה ישר חושב איך ?! , איך אתם עובדים ?! , הרי אני בעצמי ראיתי איך רשמו בטופס מסירת רכב שמסגרת ימנית של הנוסע פגומה , יש להחליפה . ובכל זאת מביאים משהו אחר , נו באמת .

ככה סתם הלך לי חצי יום עבודה , ומישהו הציעה לי איזשהו פיצוי ? , שום דבר .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

במענה לשאלות:

שאלה אחת שעברה לי בראש בזמן שקראתי את הפוסט שלך - האם תקנו מצ'מפיון שוב?

מעבר לזה - תנחומיי על החוויה הלא טובה...לא ידעתם לקראת מה אתם הולכים עם כל מה שנרשם עליהם פה בפורום?

נקנה שוב, בלב כבד, אם יהיה להם מוצר טוב משמעותית מהתחרות. לצערי זה המצב כיום.

אני מכיר את כל הסיפורים וכאמור היה לנו כבר רכב שלהם במשך שנתיים ולא ציפיתי לכזו חווית מסירה גרועה. אני מתנחם בכך כי המוסך המורשה בו אנו מטפלים (תושיה) הינו בסדר גמור דווקא.

למה לא לפנות לבירור משפטי כלשהו במצב כזה?

כי לא בא לי להתעסק עם זה יותר בשביל 500 שקל (שווי טיפול) שאולי נקבל.

היכן נציג צ'מפיון פה ? אשמח אם יתייחס, יגיב, ויפצה את פות"ש

מנהל האולם הראשי נכח במסירת הרכב והיה מודע לכל מה שקרה, והיה בין המשכנעים לגבי אי מהותיות הנזק. ברגע שראיתי את התנהלותו איבדתי כל רצון או אמונה כי אקבל פיצוי מהגוף האיום הזה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

בדיוק הפערים בין צ'מפיון לשאר - וחבל. חבל שיבואן אחד מייבא מקבץ מותגים / רכבים נאה - והשירות מתחת לכל ביקורת.

ראוי לציין שמאז שיש נציג מחלקת שירות בפורום, יש שינוי שהוא לטובה - או לפחות ניסיונות לסייע, לעזור ולפתור בעיות (רק חבל שלפעמים הם פותרים בעיה אחת - ושוכחים מהעובדה שקיימות עוד כמה מהותיות יותר שיש לפתור, מהן הם מתחמקים כמובן).

כשקיבלנו את הפוקוס, הבחור שהכין את הרכב למסירה - שיחרר מהמקום את חיפוי קורה C (פנימי). כנראה שנתפסה לו המטלית והוא משך אותה יחד עם החיפוי. הוא לא שבר את החיפוי או הקליפסים שלו (מתכתיים), כן ראינו שאריות בד צהבהבות על החיפוי.

נאלצנו לשוב אל המוסך מספר ימים לאחר מכן - במקום להחזיר את החלק למקום (כפי שהיו עושים בצ'מפיון), הם הזמינו חלק חדש מהמחסן (יחד עם כל הקליפסים כמובן), הרכיבו את החלק החדש, העירו בפני הבחור שעבד על הרכב (מתועד מתברר - היה עובד חדש), הוא התנצל בפנינו - וכעבור יומיים קיבלנו בדואר פיצוי: טיפול ראשון (15K) - חינם. אליו צורף מכתב עם התנצלות על אי הנעימות.

מבחינתי - זאת חווית שירות. לא פניתי למנהל השירות, גם לא דרשתי שום פיצוי. מחלקת השירות של "דלק" - מצאה לנכון לפצות אותנו. מעבר לעובדה שהם סופר נחמדים וקשובים, הם תמיד משתדלים לעזור (גם בהחלפת גומיית הדלת, הם הבטיחו שתבוצע הנחה מהותית בטיפול 30K, במידה ונגיע אליו עם הרכב הנ"ל). בנוסף, החוויה במוסך בניר צבי - קצת שונה ומודרנית ממוסכי צ'מפיון (יש צגים בהם מפורט למתי נקבע התור, על שם מי התור / איזה רכב, מתי הרכב נכנס לעבודה ובאיזה הליך עבודה הוא).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

פשוט מדהים שיש עוד פראיירים שקונים מצמפיון רכבים.

שחיפשתי רכב עכשיו במקום האינפיניטי אפילו לא חשבתי להכנס לאודי...

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
במענה לשאלות:

נקנה שוב, בלב כבד, אם יהיה להם מוצר טוב משמעותית מהתחרות. לצערי זה המצב כיום.

אני מכיר את כל הסיפורים וכאמור היה לנו כבר רכב שלהם במשך שנתיים ולא ציפיתי לכזו חווית מסירה גרועה. אני מתנחם בכך כי המוסך המורשה בו אנו מטפלים (תושיה) הינו בסדר גמור דווקא.

כי לא בא לי להתעסק עם זה יותר בשביל 500 שקל (שווי טיפול) שאולי נקבל.

מנהל האולם הראשי נכח במסירת הרכב והיה מודע לכל מה שקרה, והיה בין המשכנעים לגבי אי מהותיות הנזק. ברגע שראיתי את התנהלותו איבדתי כל רצון או אמונה כי אקבל פיצוי מהגוף האיום הזה.

שי

עם מסר כזה מהלקוחות איזה סיבה אמיתית יש להם להשתפר?

פורסם

לא רק שאין תמריץ להשתפר, אלא ההיפך - יש תמריצים חוזרים ונשנים להמשיך באותה התנהלות. אם ניתן להוריד סטנדרטים ולסמוך על כך שהמכירות לא ייפגעו, למה להם לא לעשות זאת?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא מדובר ב500 שקלים. מדובר בעיקרון. החברה הזו מזלזלת בלקוחות והלקוחות הפוטנציאלים שלה בכל שלב שהוא.

ממני, סתם לדוגמא, ניסו לשדוד שם כ700 שקלים במוסך המרכזי על תקלה ברכב חדש, שהייתה אמורה להיות מטופלת במסגרת האחריות. למה? כי ככה. ובסוף זה היחס שהם ימשיכו לתת כל עוד אנשים ימשיכו לקנות מהם ולוותר כי "זה רק 500 שקל".

בסוף כל אחד עושה מה שטוב לו, ואני כמובן לא מחפש להטיף לך או לאף אחד מה לעשות, אבל חבל לי שאנשים מוותרים להם בכזו קלות. הרי בסוף זה מה שתכלס גורם להם לא להשתנות ולהתנהל כפי שהם מתנהלים.

מעבר לזה, אני לא מספיק מבין בשביל להתיימר לקבוע, אבל אני לא בטוח שמה שהם מוכרים הוא כ"כ יותר טוב מהמתחרות שזה שווה את אובדן הכסף, זמן, עצבים וכו'.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כבר ביום המכירה הסוכן לא נלהב "לדחוף" את הרכב. בטלפון עם נציגת השירות לקביעת טיפולים,שאלת שאלות וכ'ו אין ידע וכל הנושא של "זריקת מספרים בטלפון" על עלויות טיפולים,שעת עבודה מופרך לעומת המציאות. פחחים גרועים,עבודה רשלנית וחוסר אחריות. ולא מדובר על מקרה אחד,או על רכב אחד מתוצרת וואג במשפחה.

לעומת יונדאי-שירות מדהים,כל שאלה או סתם בדיקה של משהו לא בסדר מזמינים אותי למוסך ללא תשלום וללא תור, זמינות חלקים במוסך טובה (לעומת צ'מפיון שזה עניין של שלושה ימים-שבועיים) שקיפות מלאה על מצב הרכב,מכונאים וחשמלאים מקצוענים.

באופן כללי יש כמה וכמה דגמי פולקסווגן שאני מאוד אוהב,אבל רק מלחשוב שהרכבים האלה עברו תחת היבואן הזה עולה לי המחשבה על רכב אחר לגמרי.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• אחראי פורום
פורסם

זה מדהים אותי כל פעם מחדש. אנשים אוכלים מהם מרורים וחוזרים לקבל בראש בצורה מודעת לחלוטין.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...