Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'מפיון - חווית השירות שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מדהים אותי כל פעם מחדש. אנשים אוכלים מהם מרורים וחוזרים לקבל בראש בצורה מודעת לחלוטין.

+1.

הרכבים של הקונצרן עד כדי כך טובים ששווה להידפק כל פעם מחדש ע''י היבואן?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
זה מדהים אותי כל פעם מחדש. אנשים אוכלים מהם מרורים וחוזרים לקבל בראש בצורה מודעת לחלוטין.

no more! לפחות אצלי אני כבר עכשיו יודע שזה לא יהיה היבואן של הרכב הבא שלי.

+1.

הרכבים של הקונצרן עד כדי כך טובים ששווה להידפק כל פעם מחדש ע''י היבואן?

לא חושב ששווה את ההשקעה או את הסיכון.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
עם מסר כזה מהלקוחות איזה סיבה אמיתית יש להם להשתפר?

אמיר,

למען גילוי נאות, האם אתה קשור בדרך כלשהי ליבואן צ׳מפיון?

כולי פליאה שהפעם לא בחרת להסב את תשומת ליבה של ״הילה״ להפנות את הדברים האמורים ליועמ״ש...

או שמא כאן מדובר בעובדות מוצקות ובעייתיות יותר?

אשמח להתייחסותך ההוגנת ברשותך

פורסם
עם מסר כזה מהלקוחות איזה סיבה אמיתית יש להם להשתפר?

לצערנו זה הלקוח הישראלי הטיפוסי, בכל התחומים, ולכן אנחנו משלמים על רוב המוצרים בישראל מחיר יקר משמעותית מחו"ל. יש קונים? אין סיבה לשנות תמחור, שירות, מקצועיות וכו'.

פורסם

אני חבר בפרום משנת 2003. מדהים ששום דבר לא השתנה מאז. עולם כמנהגו נוהג. הכלבים נובחים והשיירה עוברת. :-P

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

פות״ש, אתה צריך לעדכן את החתימה שלך... ובנימה רצינית, צר לי לשמוע על החוויה השלילית שקיבלת.

מצטרף לקודמי שרשמו שהרכבים לא מצדיקים את היחס מהיבואן. הנה, אני מתנייד באופל אסטרה 1.4T, בעוד שאחותי רכשה לפני כחצי שנה את הגולף mk7, גם כן 1.4 TSI, כמובן עם DSG. מדובר באותו סגמנט, אותם מנועים, ואני הראשון שיודה כי הגולף עולה על האסטרה. כמה עולה? או, פה עצם העניין- לא מספיק בשביל הצורך להתמודד מול צ'מפיון.

כמובן שמישהו אחר לא יחשוב כך, וזו זכותו. כל עוד אין בעיות, הכל טוב. אבל כשיש...

פורסם

דבר אחד אני לא מבין-

מדוע פעם אחר פעם אנשים מופתעים ומתפלאים על מקרים של שירות לקוחות גרוע?!

אל לנו לשכוח ואף לרגע קט שאנו בישראל. וכאן אין מודעות לשירות. וכאן יש בצע. וכאן יש חמדנות.

מקרה קטן וקצת שייך שקרה לי ושקשור בצ'מפיון-

הייתה לי גולף עד לפני זמן מה. כחודש לאחר שקניתי אותה, הרגשתי שמשהו לא כשורה במעבר בין ההילוכים.

לא ידעתי היכן ומה עליי לעשות, ופשוט נסעתי למוסך מורשה של צ'מפיון בת"א.

לאחר בדיקה של כשעה, ולאחר שהסברתי שבדיוק קניתי את הרכב, ניגש אליי הבחור הנחמד, ופשוט גער בי.

מילותיו היו: "למה קנית כזה אוטו? לא בדקת אותו לפני זה? איזה טעות עשית!!! הגיר שלו גמור!!! אתה חייב להחליף גיר בדחיפות!!!"

לא, אני לא מגזים. כך היה. אמרתי יפה תודה ושלום...

לאחר התייעצות קלה, נסעתי לחברינו רון (מוסך רון). רון בדק, החליף חיישן תקול, והפלא ופלא- האוטו נוסע חלק..

כמה מוזר ומיקרי שהגיר לא באמת תקול?!?!?!

פרט נוסף, קטן וחשוב- המקרה היה לפני כ-5 שנים. הרכב היה ברשותי עד לפני כחודשיים, ולגיר שלום..

מישהו אמר שיטת מצליח?

חברים, רוב הישראלים ינסו לדפוק אתכם, בכל דבר. יצליחו- סבבה להם. לא יצליחו- ינסו את הבא אחריכם.

מה שאני מנסה להגיד בעצם, זה שאל תצפו שלא ידפקו אתכם, כי זה לא יעזור, ותמיד יהיה מי שינסה.

הכי חשוב זה כשזה קורה, תעמדו על שלכם!

פורסם

אותי מעניין דבר אחר,

בשרשור המקביל שרץ על אירוע אבארת' חלק העלו דעה\טענה שמחירי אבארת' מנופחים כדי לממן אירועים ובכלל את כל הגישה השירותית הזו של יבואן אבארת'.

הייתם מוכנים לשלם עוד 10% על המחיר (המנופח גם ככה) של ה-VAG שלכם כדי לקבל את ההרגשה הטובה שליבואן אשכרה אכפת מכם שניה אחרי שהעברתם את התשלום עבור הרכב?

ולפני שתקפצו ותגידו "אבל באבארת' לא מדובר על שירות בנוגע לתקלות ובעיות" אזכיר לכם שיש פה לא מעט בעלי אבארת' ואתם מוזמנים לבצע חיפוש ולגלות כמה שרשורי תלונה נפתחו לגבי אבארת' וכמה לגבי VAG.

בו זמנית תעשו חיפוש כמה שרשורי הלל נפתחו לשירות אבארת' וכמה כאלה נפתחו לשירות של VAG, רק כדי שיהיה איזון.

דעתי היא שאם VAG היו מוכרים מכוניות טובות משמעותית מהמתחרות אז יכול להיות שהיה שווה לעצום עין על ה"אין שירות" לאחר מכירה, בשנת 2013 עם תודעת שירות מחורבנת ויצרנים יפנים\קוריאנים\אירופאים שסגרו את פערי האיכות- באמת קשה לי להבין למה אנשים מוכנים לשלם יותר כדי לקבל כל כך הרבה פחות.

ואני בכלל לא נכנס לעניין האמינות המפוקפקת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני חבר בפרום משנת 2003. מדהים ששום דבר לא השתנה מאז. עולם כמנהגו נוהג. הכלבים נובחים והשיירה עוברת. :-P

אם אני לא טועה, כמו המערכון של דודו טופז ז"ל על ההצבעה העדתית לליכוד.

מסתבר שהפריירים, לא רק שלא מתים, אלא גם לא מתחלפים.

כנראה שיצר האדם מזוכיסט משחר נעוריו (לפחות חלקנו).

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

צ'מפיון עובדים על הצורך למכור ולא לתמוך. כשתגיע לסוכנות יעשו הכל כדי למכור למכור לך, אבל מהרגע שהלכת על זה ונפלת ברשת - אתה נשאר נתון לחסדיהם. הישראלים זה עם קשה ועיקש, סוג של מזוכיסטים. הרוב יקנו, יבכו, יתלוננו, ובסוף יגידו שמתחת לכל החרא מסתתר אוטו טוב והולכים לקנות את הדור הבא. הצבעה ברגליים עובדת, כדאי לנסות.

פורסם
אותי מעניין דבר אחר,

בשרשור המקביל שרץ על אירוע אבארת' חלק העלו דעה\טענה שמחירי אבארת' מנופחים כדי לממן אירועים ובכלל את כל הגישה השירותית הזו של יבואן אבארת'.

הייתם מוכנים לשלם עוד 10% על המחיר (המנופח גם ככה) של ה-VAG שלכם כדי לקבל את ההרגשה הטובה שליבואן אשכרה אכפת מכם שניה אחרי שהעברתם את התשלום עבור הרכב?

ולפני שתקפצו ותגידו "אבל באבארת' לא מדובר על שירות בנוגע לתקלות ובעיות" אזכיר לכם שיש פה לא מעט בעלי אבארת' ואתם מוזמנים לבצע חיפוש ולגלות כמה שרשורי תלונה נפתחו לגבי אבארת' וכמה לגבי VAG.

בו זמנית תעשו חיפוש כמה שרשורי הלל נפתחו לשירות אבארת' וכמה כאלה נפתחו לשירות של VAG, רק כדי שיהיה איזון.

דעתי היא שאם VAG היו מוכרים מכוניות טובות משמעותית מהמתחרות אז יכול להיות שהיה שווה לעצום עין על ה"אין שירות" לאחר מכירה, בשנת 2013 עם תודעת שירות מחורבנת ויצרנים יפנים\קוריאנים\אירופאים שסגרו את פערי האיכות- באמת קשה לי להבין למה אנשים מוכנים לשלם יותר כדי לקבל כל כך הרבה פחות.

ואני בכלל לא נכנס לעניין האמינות המפוקפקת.

אני אענה לך בתור לקוח חוזר של סמל"ת, ולקוח לא מרוצה של צ'מפיון בעבר הלא רחוק.

קודם כל, לדעתי חלק מאוד גדול מהמגיבים כאן ממציאים נתונים וקובעים החלטות מהסוג של "רכב במחיר מופקע", מבלי בכלל לבדוק את הדברים לעומקם (סתם, לדוגמא, כמה עולה רכב כזה או אחר בגרמניה או איטליה, כמה עלים המתחרים ומה היחס בין המחירים בישראל וכו'). אני גם בטוח שרובם ככולם לא נהגו לא בזה ולא בזה, אבל יש להם יכולת קסומה לקבוע מה בינוני ומה טוב, אלוהים יודע איך. לי אישית אין את הכלים ואת הדרך לקבוע אם יבואן כזה או אחר מרוויח עלי יותר מהאחרים, אבל אני בטוח שגם בעלי צ'מפיון לא מסתובבים רעבים לפת לחם ולא מוכרים שום רכב במחירי הפסד. אף אחד מאיתנו לא מספיק תמים בשביל לחשוב שהרווח מהמכירה של הרכב לא מכסה את הטיול שיצאנו אליו, או המתנה שקיבלנו בסופו או כל דבר אחר.

אבל כולנו גם חיים איפה שאנחנו חיים ורואים שאצל היבואנים האחרים (לפחות אלו שהם פחות או יותר מתחרים ישירים של סמלת - אולי ב"אוטו איטליה" זה שונה) אין לא את זה ולא שום דבר שמתקרב לזה. בינתיים מי שזה לא יהיה שמוכר מיני קופר הם היחידים ששמעתי שארגנו משהו ללקוחות שלהם, וזה לא היה ברמה של הנסיעה שהיתה לנו ל"בראשית" (אגב, לדעתי מיני זה גם המתחרה הישיר היחיד של ה500, אבל זו רק דעתי).

אבל האישו והבעיות בכלל לא נמצאות שם; אני לא קונה מיבואן כזה או אחר, כני אני מצפה לטיול או כל מתנה דומה פעם בשנה. מבחניתי זה צ'ופר וזה כיף וזה מגניב שיש אירוע כזה שאפשר לחלוק בו את ההתלהבות מהמותג עם עוד 200 אנשים. אבל בסוף, בחיים היומיומיים שלנו התקשורת עם היבואן מורכבת מדברים הרבה הרבה יותר בסיסיים, כמו היחס במוסך המרכזי שאליו אתה מגיע במסגרת האחריות, כמו הרצון של סוכני המכירות למכור לך רכב, גם הוא רכב נישה, זמינות של נסיעות מבחן, נחמדות של הפקידות שעונות לטלפון, עמידה בהבטחות שניתנו לך ועוד.

סיפרתי כבר בתגובה הקודמת על מקרה בו רצו לגנוב ממני 700 שקל במוסך המרכזי של צ'מפיון בבני ברק. אני יכול לספר על עוד מקרים רבים וטובים אחרים, בהם קיבלתי יחס מזלזל, שיקרו לי, לא התייחסו אלי, נפנפו אותי ועוד. אפשר לכתוב על זה המון מילים, אפשר לסכם בזה שאני לא זוכר אפילו פעם אחת שמישהו טרח לצלצל אלי אחרי ביקור במוסך של צ'מפיון ולשאול אם הכל בסדר ואם הבעיה טופלה כמו שצריך (והיו בעיות, למרות האמינות הגרמנית המשובחת). הזמנות מהודרות לימי מכירות, לעומת זאת, אני ממשיך לקבל באופן קבוע, למרות שאין לי vagית כבר שלוש וחצי שנים בערך. ושוב, למה להם להשתנות? אנשים סופגים את החרא שלהם כי זה "איכות גרמנית" או כל סיבה אחרת, הם ממשיכים למכור ואין חדש תחת השמש, כמו שכתבו כאן כבר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יפה כתבת. גם ככה הוא מנופח, גם ככה בארץ המותג נתפס מאין מותג פרימיום, ועדיין שמים *** על הלקוחות והשירות זוועתי. לשלם עוד? :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...