Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abarth Israel Event בראשית 2013

amiger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ח״ח לפיאט/אבארט על הארגון ועל הכוונה.

המקבילה למהלך שכזה בצ׳מפיון זה לשלוח לך גלויה להזמנה ליום מכירות - חודשיים אחרי שקנית מהם אוטו חדש, וללחוץ עליך שתקבע פגישה..

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה בקלות יכול להפוך לשרשור הערצה לעומר, אבל העובדות הן שהוא מוכר כמו לחמניות מוצר שהוא overpriced ובלי יתרונות "כמותיים" מהותיים על מתחרותיו.

את אותו הדבר אפשר לאמר אלפות, שרק באלפות יש כבר מועדון, שמקורו בחובבי המותג מימים ימימה.

עומר מייצר יתרונות מהותיים בעזרת הפעילות השיווקית שהוא עושה לצרכני המוצר, ומגדיל את הערך שלו עבור הקונים כשהוא בונה חווית קנייה שממשיכה מעבר למוצר עצמו. היכן שחובבי אלפא עושים זאת לעצמם, סמל"ת ייצרה מועדון כזה לאבארט, וזה יפה לראות.

זה מה שמאפשר למוצר נישה להתקיים בהצלחה.

אם ל-BRZ היתה תמיכה דומה, אולי היו מוכרים יותר ממנה. כנ"ל MX5, רנו ספורטיביות ועוד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אי אפשר לומר אותו הדבר על אלפות, ולו בשל העובדה כי כמועדון אנחנו לא היבואן אלא ארגון חיצוני. היופי במה שעומר עושה הוא שהדבר מהווה פעילות רשמית של המותג. ההישג שלו עצום, למכור כמויות אלה של מוצר נישה בשוק הרכב הישראלי זה לא פחות ממדהים. חוויית השירות הזאת גם ממצבת את המותג במעלה השוק, וזה מן הסתם גם טוב ליבואן. פשוט דוגמא לטיפול מעולה במותג, לדעתי.

אגב, גם לאבארט הרבה זכויות היסטוריות, הן במכוניות כביש והן בספורט מוטורי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
:-D:roll:

חסר פה אייקון מתגלגל מצחוק, אז תראה בשניים מעל את דעתי.

אין ספק שמגיע להם פירגון על המהלך, אבל הכניס יד לכיס? לא מחפש להרוויח? MY GOD איפה אתה חי?

אם כבר - הוא כנראה מרוויח כל כך הרבה על כל אבארט שהוא מוכר, שכדי להמשיך עם זה הוא מוכן להשקיע נניח 1500 ש"ח מכל XK שהרוויח על כל אבארט, בדיוק כדי שירכשו אצלו שוב (לקוחות חוזרים) ועוד (לקוחות חדשים שיתפעלו ממה הוא עושה "מכיסו").

שוב - סחטיין לסמלת במקרה הזה, אבל אל תחשוב שזה על חשבונם... המותג הזה מכניס להם כל כך הרבה, שממש לא מעניין אותם למכור רכבים אחרים ;-)

אתה כמובן צודק וכנראה שקשה למצוא יבואני רכב שלא מחפשים להרוויח כסף, אלא כמטרה משנית לעשיית כיף ללקוח. אתה כמובן גם נסחף בתחושה שאם הוא מצ'פר את הלקוחות בפינוקים שכאלו, חזקה עליו שהרווח המסיבי שהוא עושה על כל חתיכה כה גדול שהוא מתקשה לחיות עם רגשות האשם ומחזיר קצת בדלת האחורית שהיא מין דלת מפנקת שכזו. מתקבל על הדעת שגם היבואן שמכר לך את האוטו ( או כל אחד אחר ), מרויח לא רע, כנראה בסדרי גודל דומים לאלו שקיימים באבארת', אלא שחסרה אצלו התובנה שקיימת אצל מי שמוכר אבארת'ים שכך, בהשקעה לא גדולה במיוחד אתה רוכש לך לקוח אסיר תודה ומאוד מרוצה, עם סיכוי לא רע לקנייה חוזרת, בין השאר בגלל הפינוקים הללו, שלא לדבר על אלו שקוראים על כך ומיד בלוטות החשק מתחילות להפריש הורמונים.

פורסם
איזה כיף.

ח"ח ליבואן שבאמת הגדיל לעשות, כן יירבו כמותך.

מתבקשת: מתי אלפא יקבלו פינוק שכזה?

קיבלנו פעם, כשאלפא מכרה כמות שנתית דומה למה שאבארט' מוכרת כיום.

ב2008 קיבלתי מהם קורס נהיגה באיטליה כולל טיסה, שהיה והקורס עצמו כמובן.

היום כשהכמויות גדולות יותר זה מן הסתם יותר קשה.

מילה אחת קטנה לכל מי שמנסה לתמחר/לתת שווה ערך כסף לאירוע כזה, אתם לא בכוון.

האירוע הזה נתן חויה שהיא הרבה יותר חזקה משווי הערך הכלכלי שלו, הן לסמל"ת והן ללקוחות.

פורסם
הכינו לנו גם סרטון מדליק למדי:

BVyldEQuZRk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וואוו!!!

הסרטון הזה לא פחות ממדהים!

והתמונות מהמדבר פשוט מטורפות , איזה דבר מדהים!

שיחוק אמיתי .

למכירה פנסים שקופים -טויוטה יאריס:

פרטים בה"פ.

פורסם

לדעתי טחנו את הנושא שהיה מדהים הטיול ושהיבואן שפך כסף על הלקוחות שלו (שלא קנו ממש בזול :-D ) וגם שפכנו פה הרבה שבחים על עומר אבל לדעתי הדבר היחיד שלא נאמר פה וקצת בעל יותר חשיבות מצידי זה

שעומר מבחינתי אינו מוכר או איש מכירות אלא יותר, עומר הוא חבר ואף אחד לא יבין את זה אם לא רכש דרכו רכב.

עומר מלווה את הקונה מרגע ההחלטה לקנות אבארת עד הקבלה ואפילו אחרי, אני לא מכיר איש מכירות שהקונים שלו באים באמצע השבוע או בשישי יושבים איתו בסוכנות ומדברים איתו על מה ודה, תנסו את זה באלפא או בכל סוכנות אחרת ורוב הסיכויים שתקבלו משפט שדומה לזה "וואלה אחי אתה חופר ומפריע לי, תבוא פעם אחרת" אף פעם לא תשמעו או שאני שמעתי משהו בסגנון יוצא מהפה של עומר גם אם לא באתם בזמן הנכון.

ולכן באמת אחרי כל התשבוחות שנשפכו פה על האירוע ועל הארגון ועל עומר בכללי לדעתי מה שרשמתי למעלה וזה מה שמייצג את עומר ומה שעומר מייצג את המותג וזאת הסיבה שעם כמה פעמים שהרגשתי שהאוטו לא עונה לי על הדרישות עדיין עומר תמיד ידע להחזיר אותי לסיבה שרכשתי את האבארת ולא שום רכב אחר.

פורסם

יופי של אירוע, עושה רושם שההנהלה באבארת' יודעת איך לשווק מכוניות, אולי רצוי שילמדו את הבוסים הגדולים.

כל הדיונים אודות "האם היבואן מגלם עלות אירועים כאלה בעלות המכונית" די עקרים, הגיוני שהוא לוקח את זה בחשבון ברמה זו או אחרת, אבל שימו לב שהשאלה הזאת מעסיקה בעיקר את המתבוננים מהצד- לא את בעלי המכוניות עצמם.

מי שרכש מכונית במחיר (מופקע או לא) של X שילם את זה בידיעה שזה נראה לו סכום הגיוני עבור המכונית.

מרגע שרכש את המכונית כל אירוע שכזה הוא בונוס עבורו, אני בטוח שבעודו אוכל את השוקולד בחדרו במלון בראשית הוא היה עסוק בלהנות מהאירוע ולהחליף חוויות עם זוגתו מאשר להיות טרוד בשאלה "אז זו הסיבה שעקצו אותי במחיר הרכב?".

ינחם את כל המקטרגים לדעת שגם הם שילמו במחיר הרכב שלהם עבור אירועים כאלה ואחרים מבית יבואן הרכב שלהם?

אז בסובארו הכסף הלך לאירוע מכירות בקניון כלשהו, בהונדה זה התמזג לתקציב הפרסום במדיות השונות, ב-VAG זה הלך לאירוע חניכת ליפט חדש במרכזי, באבארת' זה הלך על לילה זוגי במלון לא זול לבעלי הרכבים.

אחלה צ'ופר מיבואן שהחליט כנראה שהוא לא רק מוכר מכונית אלא מוכר חוויית שירות ייחודית מסוגה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפני כמה שנים שהיה את מועדון רנו (שהוקם ותוחזק על ידי בעלי רנו בלבד) חלקנו קיבלנו דגלונים.

זה שירות!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עומר הוא אברט -ואברט זה עומר ! כאחד שמכיר קצת את הבחור אני יכול לומר שאם זה היה בידיו היו קורים דברים גדולים עוד יותר.

אין לו מתחרים בתעשייה המקומית בכל מה שקשור בהבנת צרכי הלקוח ובתודעת השרות שאחרי , הוא עושה את מה שהוא אוהב ותקרת הזכוכית שלו תהיה רק איזה אוטו יהיה האברט הבא שפיאט תוציא .

כמי שכל מכוניותיו היו ספורטיביות וחלקן מכוניות נישה מהוללות יותר ופחות ולא ראה או זכה לפירגון כלשהו של יבואן ללקוחותיו אני מקנא- שאפו גדול לאיש ולפועלו ,יש יותר מ170 הוכחות על הכביש שזה עובד.

פורסם

איך אמרו משינה,מזמין אותם למסיבה על חשבונם.

תמחור מופקע בהחלט של אוטו חביב ולא יותר מאפשר זאת.

פורסם

המסיבות הטובות ביותר שיצא לי להיות נוכח בהן דווקא היו בתשלום...

די להיות נאיבים, אין ארוחות חינם, לפחות בעלי האבארת' מרגישים שיש תמורה למחיר הפרמיום ששילמו (ובצדק, עושה רושם שיש אחלה תמורה).

למעט נישת הסופר מיני שנכנסה לתחרות אגרסיבית בכל יתר הקטגוריות יש אחוזי רווח יפים מאוד ליבואנים.

BREAKING NEWS, גם על רכבי הסופר מיני יש אחוזי רווח יפים, פשוט הם הגיעו היום לתמחור ריאלי יותר מהתמחור החזירי שהיה נהוג.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים יקרים.

שמחנו לארח אתכם ומודים לכם על הפרגונים.

מבטיחים להפתיע גם בפעם הבאה...

• תוכן חדש...