Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abarth Israel Event בראשית 2013

amiger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אי שם באמצע ספטמבר קיבלתי מייל מעומר גלברט (אבארט'), לשמור את התאריכים 2-3.10 לי ולבת זוג. כלקוח אבארט' טרי (האבארט' היתה אצלי אז בערך שבועיים) לא ידעתי למה לצפות. הבנתי שהיו קצת טיולי נהיגה, יום מסלול כוכב יאיר פה ושם וגם היה אירוע יפה בכנרת שנה קודם אז התאמתי ציפיות למשהו בסגנון.

אמנם היו ציפיות גבוהות אבל באמת רחוק לגמרי ממה שבסוף קיבלנו.

אז מה היה לנו שם:

ארזתי את עצמי ואת בת הזוג (חבר טוב) והגענו לנקודת ההתארגנות בסינמה סיטי.

התארגנות של כ 80 עקרבים בכל הצבעים בכל הסוגים , חבר'ה צעירים , חבר'ה מבוגרים כולם מחויכים !

סודה ואיזה סנדביץ, גלברט על כסא פלסטיק נותן הדרכה קצרה ויאללה לדרך.

נסו לתאר לכם 80 אבארט'ים בכל צבעי הקשת - שיירה של כ3.5 ק"מ בכביש 6 , כן שלוש + ק"מ רק אבארט'ים, בכל מקום, במראה מקדימה מאחורה בכל מקום אבארט'ים. מדהים!

פתאום מזדה 3 זה משהו נדיר.

הדרך היתה איטית ושמרנית כיאה לאירוע כזה, קצת מבאס אבל לא נורא.

מגיעים לצומת הרוחות (צמוד לבה"ד 1) ואחרי כמה מאות מטרים יש כניסה למנחת נטוש , שם חיכה צוות עם שתיה קלה וקפה.

לאט לאט כל העקרבים מסתדרים בשורה ארוכה , ארוכה מאוד , מראה מרהיב בכל מקום והזוי בישראל.

חצי שעה של הסתובבות בין החבר'ה ויוצאים לדרך למצפה רמון, היעד הסופי.

היעד הסופי הוא לא פחות ממלון בראשית , כן כן קראתם טוב , מלון בראשית .

חלוקת חדרים (כל זוג קיבל חדר) והזמנות למסעדת השף של המלון , האוירה היתה חבל על הזמן , כולם Petrol heads , ואין הבדל בין דת גזע מין או גיל .

אחרי הארוחה יורדים לחדר אירועים .

חוויה על חושית הם קראו לאירוע אז הביאו את סושרד .

האמת שהשאיר אותי ואת כולם עם פה פעור, בדרך כלל אני לא סובל את הטיפוסים האלה אבל אין ספק, הבחור מקצוען , נתן שואו ברמה.

אחרי סושרד פתחו באר אלכוהול יפה, חלק איבדו קצת את השפיות בבאר וחלק טבלו בבריכה המחוממת . בקיצור, מלון מדהים!

בבוקר למחרת התחוור לי השוס האמיתי של המלון הזה, מה שרואים מהחלון. הנוף של המכתש פרוש מול העיניים פשוט עוצר נשימה. איילים שותים מים מהבריכה הפרטית של החדר כמה מטרים ממני, וכל זה בתיבול של צלילי מטוסי קרב ששוברים את השקט בהרעדת המכתש , חוויה סוראליסטית אמיתית.

אחרי ארוחת בוקר וקצת בריכה קפואה בחדר יצאנו לדרך חזרה דרך ירוחם למכתש הגדול ומשם למעלה עקרבים עם מלא עקרבים , אני חושב שהמדבר הזה לעולם לא קיבל מנת עקרבים שכזאת.

בחזרה לכביש הערבה גלברט עצר את כולם , אמר תודה ובירך דרך צלחה , משם השתחררה לרובינו הצ'אקרה וחלק עלו בסדום ערד בקצב איך לומר , זריז...

האווירה מהאירוע המשיכה לרחף עוד ימים אח"כ. קשה להסביר את האירוע פשוט היה צריך להיות שם כדי לחוות את הדבר הזה.

הם ירדו לפרטים הכי קטנים , על הכריות בחדר שמו שוקולדים עם אריזה "חוויה מדברית על חושית" פותחים את השוקולד ורשום עליו "מה חשבתם , שתאכלו חול ?!".

יום למחרת האירוע עלה במספר עיתונים עמוד שלם עם תודה למשתתפי אירוע אבארט .

שלשום הגיע אלי הביתה שליח עם שקית בתוכה מגזין "בלייזר" עם כתבה על הטיול, דיסק און קי עם מאות תמונות מהאירוע וסרט מסכם.

אז החלטתי לשתף אתכם בתמונות ובחויה.

וקצת פרגון לעומר גלברט מנהל אולם אבארט' אמנם הבוסים שלו בסמל"ת שילמו אבל אין מצב שהטיול הזה היה נראה כמו שהוא נראה בלי הארגון שלו.

חפרתי אבל באמת שהמעטתי במילים , תהנו:

b1.jpg

b2.jpg

b4.jpg

b5.jpg

b6.jpg

b8.jpg

b9.jpg

b11.jpg

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמע ונראה שזה אירוע שאורגן ותוכנן ברמה גבוהה.

תענוג לדעת שיש יבואן שמנסה לקדם את תרבות מועדוני הרכב בישראל ומעניק לרוכשי המותג חווית שימוש ואחזקה ייחודית שכזו ברכב.

תהנה מהעקרב הפרטי שלך, הלוואי עליי :twisted: .

פורסם

הייתי בסוכנות בת"א כמה ימים לפני הטיול, חבל שלא ראיתם באיזו מסירות ודייקנות עומר ארגן את האירוע. הבן אדם הזה הוא נכס למותג ולסמל"ת.

באשר לטיול עצמו, כל הכבוד לסמל"ת, לעומר ולכל מי שארגן אותו - לפי התמונות מאוד נהניתם.

פורסם

נראה באמת אירוע על רמה, כל הכבוד להם על זה ועל העובדה שקשה למצוא אבארט עם מספר רישוי לא מיוחד :wink: .

על איזה אתה נוהג?

פורסם

מרשים מאוד! מעניין אם יצליחו לשמר את הרעיון גם בהמשך הדרך, במקום להפוך את זה לאירוע חד-פעמי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מרשים מאוד.

סתם שאלה שעלתה לי, האם הוזמנו כל בעלי האבארט', גם כאלה שהם לא יד ראשונה על הרכב?

או רק כאלה שרכשו מהיבואן?

פורסם
נראה באמת אירוע על רמה, כל הכבוד להם על זה ועל העובדה שקשה למצוא אבארט עם מספר רישוי לא מיוחד :wink: .

על איזה אתה נוהג?

היה בהחלט ברמה גבוהה.

לי יש פונטו עם קיט אסה אסה.

מרשים מאוד.

סתם שאלה שעלתה לי, האם הוזמנו כל בעלי האבארט', גם כאלה שהם לא יד ראשונה על הרכב?

או רק כאלה שרכשו מהיבואן?

רק מי שקנה מהיבואן

פורסם

עמיקם יא שפיץ, רק עכשיו אתה מעדכן?!

כל הכבוד לעומר, תותח על, אירוע מטורף!!! :ok:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אין ספק שהאירוע היה ברמה גבוהה מאוד. מתוקתק עד לפרט האחרון.

מגיע לכל הנוגעים בדבר (לא רק לעומר) ח"ח עצבני על העשייה שלהם. זה מורגש כל הזמן האמת, לא רק באירועים מהסוג הזה.

מרשים מאוד! מעניין אם יצליחו לשמר את הרעיון גם בהמשך הדרך, במקום להפוך את זה לאירוע חד-פעמי.

מהניסיון של 3 השנים האחרונות, זה לא אירוע חד פעמי. אמנם האירוע בהיקף הכי גדול עד כה, אבל לא חד פעמי.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4 (1500 x 414).jpg

5.jpg

!AWDSOME

פורסם

בהחלט היה אירוע מרשים וכייפי ביותר. שיירה ענקית של אבארט'ים מכל הצורות ובעיקר מכל הצבעים, זה לא משהו שרואים כל יום, ותמיד כיף לחוות התלהבות ממשהו כזה, כשיש עוד למעלה מ80 אנשים שחולקיןם את אותה ההתלהבות יחד איתך :)

אפילו חלק משוטרי מתנ"א התלהבו, ובדרך חזרה ראיתי ניידת יורדת לשול כדי לתת לכמה חבר'ה ב-500 לעקוף אותה.

כל הכבוד לעומר ולכל שאר האנשים שלקחו חלק בארגון, ושבכלל דוחפים את המותג הזה קדימה. זה היה מורגש גם באירוע הזה וגם באירועים קודמים שיצא לי להיות בהם, וגם בכלל, בדברים יותר בסיסיים, כמו תהליך הרכישה של הרכב, נסיעת מבחן, הטיפול והיחס במוסך המרכזי - דברים שהם לא תמיד טריוויאלים וסטנדרטיים אצל היבואנים הישראלים.

יאללה, שנה הבאה טסים למונזה :)

abarth2.jpg

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יפה מאוד.

לא ציינת, האם שילמתם על התענוג או שהכל היה על חשבון הברון?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...