Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו לוגן 2011 מול מאזדה 5 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

מתלבט בין שני רכבים בקטגוריית ה7 מקומות

עבור משפחה עם ילדים קטנים (רובם עדיין בכסאות/בוסטרים)

רנו לוגן מליסינג 2011 35,000 ק"מ עם אחריות לשנה

VS

מאזדה 5 2007 70,000 ק"מ מיד שניה

שניהם באותו במחיר 60,000 ש"ח

מה לדעתכם עדיף יותר? איזה דגשים מיוחדים כדאי לדעת?

(בהנחה שהמזדה עם 120,000 ק"מ האם העדיפות משתנה?)

פורסם

תעשה את השיקולים שלך.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4112972,00.html

ממליץ לך לבדוק את הקיה קרניבל דיזל, לחבר שלי יש אחת כבר שנתיים והרכב ממש נחמד. רכב מרגיש חזק,מרווח מאוד,מושבים נוחים וצריכת דלק נמוכה בהרבה משאר מכוניות הבנזין. אני מדבר על הצורה החדשה מ 2007 והלאה.

ונכנס לך בדיוק בתקציב.

פורסם

היי תודה על הקישור לכתבה, אבל הכתבה עוסקת בעיקר סביב זה שבלוגן אין מערכת בקרת יציבות,

העניין הוא שגם במזדה 5 שנת 2007 אין את המערכת הזו, כך שדוקא סביב זה אין כל כך הבדל בינהם.

פורסם

בשנת 2007 אם אני זוכר נכון רק סיטרואן ורנו יצאו עם רכבים במחירים סבירים שגם קיבלו 5 כוכבים במבחני ריסוק, בין היתר גם בגלל בקרת הייציבות.

מבחינתך השיקול הוא הלוגאן היותר חדישה משמעותית מול המאזדה + שנה אחריות, אך מצד שני מדובר ברכב סטייל מסחרי שאין בו הנאת נהיגה (מושבים, אבזור). אם זה לא חשוב לך אז לך על זה כי גם תהנה מאמינות גבוהה יותר בגלל השנתון.

מהצד השני יש לך את המאזדה שהיא יותר "רכב" מבחינת מה שיש בה ואין ברנו כפי שצײַנתי. אבל, כמו שאנחנו יודעים שום דבר לא בא בחינם וכדי שהתקציב יהיה זהה לרנו ירדת נמוך בשנתון. רכב בן 6-7 שנים זה כבר רכב שיעשה לך לפחות תקלה אחת בשנה שתעלה לך כמה אלפים לתקן. אתה מקבל רכב שמשמעותית יהיה מהנה לנהיגה אך גילו עלול וכנראה שגם יהיה בעייתי מבחינת האמינות.

אם הרכב אמור להסיע 3-5 ילדים בכול או כמעט כול יום ויש בו תלות מלאה אז אני הייתי בוחר ברנו. אם הנתונים אחרים אז לשיקולך מה יותר חשוב לך.

פורסם

יתרונות של ה-5

דלת צד.

איכות בניה

אמינות

מנוע

חסרונות

מושב אמצעי לא קיים

צריכת דלק (1:9 -1:8)

מחיר גבוה / שנתון נמוך

את הלוגן אני לא מכיר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

את הלוגאן אני מכיר אישית (מחזיק אחת כזו כמעט שנתיים):

יתרונות:

אמינה

מרווחת מאוד בכל המושבים.

חסכונית יחסית (אני עם הידנית)

זולה לאחזקה.

שנתון צעיר.

חסרונות:

קצת רועשת.

פלסטיקים לא הכי עמידים.

בטיחות לא משהו (לא מול ה5 אלא מול הרנו גרנד סניק שהיא יותר בטוחה.

• תוכן חדש...