Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן למכור, אחרי ששירת אותי נאמנה מאז שהוצאתי אותו מהסוכנות ב-2008. אני כמעט ולא משתמש בו, וזה סתם חבל לשלם ביטוח ולעשות קולות של אופנוען. :|

הכלי ללא תאונות, חבלות או נפילות. נראה ומרגיש חדש מהרבה כלים צעירים ממנו- באמת שהוא במצב יוצא דופן. טופל באדיקות במוסך "אקסלנט מוטורס" (מורשה של מטרו). לפי הקילומטראז' בתמונה למטה, אתם מבינים שלאחרונה בוצע הטיפול הגדול של החלפת חלקי הגיר- יש לקונה בערך עוד 20,000 ק"מ של טיפולים סטנדרטיים (החלפות שמנים בעיקר) וזהו. עוד משהו ששווה לציין הוא סט כמעט חדש של מישלין סיטיגריפ, שממנו הוחלף האחורי שוב בעקבות פנצ'ר. :x

היות ואני יד ראשונה, ברשותי ספר רכב, מפתחות ושלטי אזעקה רזרביים ובעיקר המפתח האדום איתו משכפלים את הסט (חשוב מאד, למי שמכיר את התנהלות מטרו בעניין זה).

מחירון לוי יצחק משוקלל הוא 18,000, מחירון רגיל הוא 15,000. אני רוצה באמצע. 8)

יוחאי: 054-4614651

תמונות (מהיום):

20131202_142808.jpg

20131202_142822.jpg

20131202_142850.jpg

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...