Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חדש באתר.

אני מחפש רכב משפחתי.

הכי חשוב לי:

בטיחותי

מקום לשלושה כיסאות ילדים מאחורה

חסכוני

זה יהיה רכב יד ראשונה ולא חדש.

תודה רבה!

פורסם

היי,

תודה על התגובה.

העניין הוא שכבר בלבלו אותי עם יותר מדי שמות...

רנו סניק, טויוטה אוונסיס, פג'ו 5008, סקודה אוקטביה, סיטרואן פיקאסו C4.....

אנחנו מחפשים שנת 2009 ומעלה.

תקציב סביב ה-80K.

תודה!

פורסם

רכב בטיחותי, עם 3 מקומות מאחורה וחסכוני יחסית בדלק הוא סיטרואן C4 פיקאסו. החיסרון - יש לו גיר רובוטי חד מצמדי לא הכי מוצלח. ה-5008 זאת הגרסה של פיג'ו לאותו הרכב, עם עיצוב קצת יותר שגרתי ובעיקר גיר אוטומטי רגיל במקום הרובוטי. החיסרון - צריכת דלק גבוהה יותר.

אוקטביה ואוונסיס הם מכוניות סדאן גדולות (האוונסיס יותר, האוקטביה קצת פחות) ולכן הן לא מתאימות לדעתי למשפחה עם שלושה ילדים. אלא אם מדובר ברכב שיסיע מבוגר + 3 באופן קבוע ואחד הילדים גדול יחסית, אז אפשר להושיב אותו מקדימה ולהסתדר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בסך הכל הסיטרואן C4 פיקאסו וה-5008 זו אותה מכונית בעיצוב שונה ושתיהן מרווחות ויתאימו לדרישות שלך. אבל גם אם אתה רוצה לקנות משומשת, כנס לאחת הסוכנויות שלהם ותתרשם פיסית מה יותר נוח ומתאים לך ואחרי זה תחפש בלוחות.

פורסם

לא יודע אם ניתן למצוא, אבל עבור 3 כסאות בטיחות, רוחב המכונית הוא קריטי, בהיבט הזה ל פורד S_MAX יש יתרון משמעותי. בנוסף לכך המכונית מוצלחת ביותר גם בהיבטים דינמיים ובטיחותיים. החסרון שלה הוא בהיבט צריכת הדלק. שם היא בינונית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בתקציב שלך תוכל לקנות סיטרואן פיקאסו c4 משנת 2011 או רנו סניק או אפילו מיצובישי גראנדיס 2010 .

הצרפתיות שציינתי נהינות ממבחני בטיחות טובים. הן בעלות רוחב מושב שני גדול יותר מכל אוונסיס ,אוקטביה או מונדאו שתמצא. כמו כן תא המטען שלהם גדול יותר מכל רכב סדאן.

לגבי פורד smax תצטרך לרדת בשנתון כי היא היקרה בחבורה. לא בהכרח מצדיק את תוספת המחיר. לדעתי ,מבחינת בטיחות, עדיף לך שנתון גבוה. הפורד גם יקרה יותר לתחזוקה.

ואם הוזכרנו פורד, תתרחק מהמונדיאו, רכב צר במיוחד לכסאות ילדים.

פורסם

שלום,

דרישת שלושה מושבי בטיחות מלאים מצמצמת את ההצע מאוד.

הייתי באותו מקום (אך עם תקציב קטן יותר) בדיוק עד לפני שבוע וחצי.

לאחר בירורים נרחבים ובמיוחד לאחר שהייתי עם פיאט מולטיפלה, שתי מכוניות הגיעו לקו הגמר:

1. הונדה FRV

2. פורד S-MAX

כל זאת בהנחה שצריכת דלק, במיוחד בפורד, נמצאת בעדיפות שלישית לעומת האחרות כמו שרשמת.

עם התקציב שלך תוכל למצוא יד 2-3 ומעלה לדעתי.

* שווה לך לבחון טוב טוב אם אתה חייב 3 מושבים מלאים שהם רחבים מאוד, או לעבוד לבוסטר-גב (בוסטר עם משענת לגב).

קיימים בוסטרים צרים יחסית עם או בלי רצועות קשירה ועם קצת "רצון" יכולים להיכנס למכוניות סדאן "נורמליות".

אני הצלחתי לדחוס 3 בוסטרים זהים לסובארו אאוטבק (B4). לא היה קל, אבל הצלחתי.

בהצלחה!

ליאור.

פורסם

לדעתי ליאור קלע למטרה. לבת שלי יש מזדה 5 ובה שני כסאות מלאים ובוסטר שמגביה את הילד הגדול יותר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
שלום,

דרישת שלושה מושבי בטיחות מלאים מצמצמת את ההצע מאוד.

הייתי באותו מקום (אך עם תקציב קטן יותר) בדיוק עד לפני שבוע וחצי.

לאחר בירורים נרחבים ובמיוחד לאחר שהייתי עם פיאט מולטיפלה, שתי מכוניות הגיעו לקו הגמר:

1. הונדה FRV

2. פורד S-MAX

כל זאת בהנחה שצריכת דלק, במיוחד בפורד, נמצאת בעדיפות שלישית לעומת האחרות כמו שרשמת.

עם התקציב שלך תוכל למצוא יד 2-3 ומעלה לדעתי.

* שווה לך לבחון טוב טוב אם אתה חייב 3 מושבים מלאים שהם רחבים מאוד, או לעבוד לבוסטר-גב (בוסטר עם משענת לגב).

קיימים בוסטרים צרים יחסית עם או בלי רצועות קשירה ועם קצת "רצון" יכולים להיכנס למכוניות סדאן "נורמליות".

אני הצלחתי לדחוס 3 בוסטרים זהים לסובארו אאוטבק (B4). לא היה קל, אבל הצלחתי.

בהצלחה!

ליאור.

האמת היא שעוד לא סגרת את השרשור שלך עם ה B4. נשמח לקרוא מה קנית ועוד יותר נשמח לראות תמונות של סידור מושבי הבטיחות ואת הדגמים שלהם כך שכולם יוכלו להנות מהניסיון שלך

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אהלן,

חשבת ללכת על סטיישן? אני חושב שתוכל למצוא מכונית כמו קיה סיד סטיישן במחיר סביר, מנוע דיזל מוזיל את הדלק ובמחשבה קדימה זה אוטו שיהיה נוח למשפחה גדולה גם בעוד 10 שנים. לגבי המזדה 5- שמעתי כמה אנשים שפחות מרוצים ממנו, אבל אני בעד גישה חיובית.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום,

אני מעדכן את החיפוש:

אני מחפש רכב, לא חדש, שהדרישות העיקריות הן:

חסכוני

בטוח

מרווח מאחורה (לכיוון השלושה כיסאות ילדים)

עד 60K.

הצעות יתקבלו בברכה,

תודה!

ג'ו

פורסם

שלום,

אני מעדכן את החיפוש:

אני מחפש רכב, לא חדש, שהדרישות העיקריות הן:

חסכוני

בטוח

מרווח מאחורה (לכיוון השלושה כיסאות ילדים)

עד 60K.

הצעות יתקבלו בברכה,

תודה!

ג'ו

היי ג'ו,

בבקשה פרט את גילאי הילדים וסוגי המושבים בהם אתה משתמש בשבילם. יש הבדל עצום בין שלושה מושבי בטיחות מלאים של לדוגמא אוונפלו לעד 18 ק"ג (כל אחד ברוחב של כ 50 ס"מ + חייב איזופיקס) לבין שלושה בוסטרים פשוטים עם משענת גב.

אולי בכלל אחד מהם עם סלקל?

הסבר, פרט ונמק :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...