Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,

אני מעדכן את החיפוש:

אני מחפש רכב, לא חדש, שהדרישות העיקריות הן:

חסכוני

בטוח

מרווח מאחורה (לכיוון השלושה כיסאות ילדים)

עד 60K.

הצעות יתקבלו בברכה,

תודה!

ג'ו

חסכוני=תשקול מעבר לגז

מרווח אחורי = תמדוד, כמה ס'מ? תשקול קנייה של בוסטרים שיתאימו לאוטו.יכול לחסוך.

תשקול ותחליט לגבי מגבלות ידני,מסחרי קטן,שנים וכד'

קח בחשבון שעלות קנייה לא תמיד מיישרת קו.

המלצה חמה-לעבור על שרשורים דומים ולקרוא את המדריכים.

בהצלחה!

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

לאור כמויות הבקשות לרכב עם 3 כסאות מאחור, האם היצרנים מפרטים נתון זה במפרט הטכני?

(לא כרוחב חיצוני אלא מרווח "ידית-לידית")

אגב,

באחד השרשורים בנושא זהה היה חבר פורום רציני שהרים את הכפפה והעלה רשימות של מידות מושבים אחוריים.

מומלץ.

(המלצה נוספת - עליך להגדיר מהו המרווח האחורי שאתה מחפש בס"מ ואליו להתאים את חיפוש הרכב או להתאים את הכיסאות לרכב)

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

בסיטרואן ברלינגו אני שם 2 מושבים מאחורה בקלות. לא יודע לגבי הבטיחות, ובכלל לגבי הבטיחות האקטיבית.

באוקטביה יש הרבה מקום, אבל אין רוחב בשביל 3 מושבי בטיחות. אין.

פורסם
שוב שלום,

הכיוון הוא שלושה כיסאות, לא בוסטרים.

גילאי הילדים הם שלוש, שנה וחצי ובתכנון. :wink:

תודה על העזרה.

שים לב - לפי הניסיון שלי ניתן להסיע בסלקל עד גיל שנה, במושב בטיחות עד גיל 3, בבוסטר עם משענת גב+5נק' עיגון מגיל 3 עד 5, ומגיל 5 בוסטר גב שמשתמש בחגורת בטיחות של הרכב.

מידות: סלקל -40 ס"מ, מושב בטיחות 50 ס"מ, בוסטר-40 ס"מ. סלקל נגד כיוון הנסיעה "לא מתנגש" עם הזרועות של השכנים (כי הוא הפוך) ובפועל לוקח רק כ 30 ס"מ שהם עובי הבסיס שלו.

חשבון:

מושב 50 + מושב 50 = לא נכנס איתם עוד כלום.

מושב 50+בוסטר 40 + סלקל 30 = 120 ס"מ שזה בסיס מושב אחורי של משפחתית ממוצעת =בסיס המושב ולא כל רוחב המושב, כי שם אתה מעגן אותם.

מושב 50 +2 בוסטרים 80 = 130 ס"מ = בסיס מושב של משפחתית מרווחת.

עכשיו בוא נהיה פרקטיים. נגיד שבעזרת ה' פגעת בול ובעוד שנה נגיד מזל טוב. הילד בגיל שלוש כבר יהיה בגיל 4, התינוק יצטרך סלקל בשנה ראשונה.

אז בע"ה בעוד שנה מהיום אתה צריך 2 מושבי בטיחות וסלקל. 2 מושבי בטיחות + אישה מאחורה וסלקל קדימה נגד כיוון הנסיעה = תתן לך כמעט כל משפחתית מרווחת.

בעוד שנתיים מהיום, בע"ה, בלי נדר ובלי עין רעה :lol: התינוק עובר למושב בטיחות, הילד הגדול כבר בן 5, השנה וחצי בן 3.5, אז הבן 3.5 גם כבר יעבור לבוסטר זהה ולכן תצטרך 2 בוסטרים ומושב בטיחות אחד, ששוב, כל משפחתית מרווחת תתן לך.

לעניות דעתי ולמיטב הבנתי, בורא עולם ברא את ילדנו כך שבכל מקרה ובכל סיטואציה לא תצטרך 3 מושבי בטיחות מלאים בעת ובעונה אחת.

ב60 אלף ש"ח אתה יכול לחפש אוונסיס 2006-2008, רוחב מושב אחורי 136 ס"מ, בסיס מושב כ 130 ס"מ, 9 כריות אוויר, צריכת דלק של כ 1.11.

שוב חוזר על ההמלצה לסיטרואן פיקאסו, מיניוואן מעולה, צריכת דלק אולי אפילו טיפה יותר טובה,מאחור יש 3 מושבים זזים על מסילות

אם עדיין יש לך שאלות - תפאד'ל

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מנסיון שלי של כמה שנים עם שלושה כיסאות בטיחות במושב האחורי

מיניוואן: c4 פיקסו

משפחתי גדול: c5

שהילדים קטנים ומשתמשים בשתי עגלות במקביל יש עדיפות ברורה לפיקאסו, העגלות נכנסות לתא המטען ללא קיפול.

פורסם

תודה על התשובות עד כה.

עשינו סיבוב בכמה וכמה סוכנויות רכב.

ממה שמצאנו שהולם (בערך) את הדרישות שלנו, נשארנו נכון לעכשיו עם שתי אפשרויות:

יונדאי i30 CW

2011

1.6 ליטר

88,000 ק"מ

63,000 ש"ח. (+ החזר על ביטוח רכב בסך 3,000 ש"ח).

או

סקודה אוקטביה

2010

1.2 ליטר

124,000 ק"מ

67,000 ש"ח

מה אתם אומרים?

פורסם
שוב שלום,

הכיוון הוא שלושה כיסאות, לא בוסטרים.

גילאי הילדים הם שלוש, שנה וחצי ובתכנון. :wink:

תודה על העזרה.

שני הרכבים הנ"ל לא יכילו 3 מושבי בטיחות מלאים. לטעמי האישי בלבד הסקודה מרגישה יותא איכותית. חפש אוקטביה דגם 1.6 MPI ולא 1.2 DSG7 כך שהטיפול הבסיסי שקיבלה בליסינג לא פוגע בצורה כל כך משמעותית במנוע הוותיק והאמין. ( הייתה לי גם 1.6 ועכשיו 1.2). קצת יותר כבדה אבל הרבה יותר אמינה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...