Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב גם אני חצי מהסרט שברתי את בראש איך צילמו את כל הסביבה הזאת (ללא כבידה)

אני שברתי את הראש ב 1995, עם אפולו 13 (שלכשעצמו היה סרט מוצלח בהרבה, לטעמי. הבודד שהצליח להעביר היטב את תחושת חוסר האונים בריק). למיטב זכרוני, הסרט צולם ברובו בתוך מטוס המקנה תנאים של חוסר כבידה אך יתכן שאני טועה (ואין לי עצבים לווקפד).

באשר לגרעוויטי - בולוק שבשוטף מקסימה אותי, בסרט הזה רחוקה מלהיות משכנעת (בייחוד עם היענו אנחות פאניקה/היסטריה שלה. תסתמי כבר), התפתחות הסרט לרבות הסיום בדיונית להחריד והתחושה הכללית היא שמסרט של 90 דקות, יצאת מסרט באיזור ה 180 דקות, אם לא יותר. מייגע מאוד ומגוחך בלא מעט מהחלקים.

פס הקול המינימליסטי (ששבה אותי עוד מהטריילרים) עשה את העבודה וביחד עם האפקטים המרשימים, בהחלט מדובר בחוויה קולנועית הוליוודית. הסרט הראשון שמצדיק צפיה בתלת-מימד מבחינתי.

עלילתית - super meh.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא טועה, רק שהתנאים במטוס הזה יכולים להשמר לזמנים קצרים של 20 שניות והטיסות יקרות מאוד ופה המפיק רצה שוטים ארוכים ארוכים של חוסר גרביטציה אז הוא עשה את מה שהוא עשה

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

בחיים שלי לא השתעממתי ככה בסרט, שיעמום אין סופי, בחורה מטומטמת שיש לה מזל בכמויות מטורפות (אין לה אוויר אבל היא מגיעה בשניה האחרונה, אין לה חללית אבל היא מצליחה להניע משהו, יש לה סיכוי אחד להיתפס במשהו כמובן שהיא מצליחה, נשאר גרם אחד של אוויר במיכל וזה בדיוק מה שהיא צריכה, היא בוערת לכיון הקרקע אבל פוגעת במים, היא טובעת אבל מצליחה להוריד את החליפה ולצאת - בקיצור.. בולשיט

אוויר נשאר בחליפה גם שהמיכל ריק- והדבר שאתה נושף החוצה הוא לא פחמן דו חמצני טהור. על "ריק" יש לך כמה דקות לנשום.

לכל רכב הסעה לחלל/חזרה יש מספר מנועים למספר מטרות, כולל מנוע soft landing כמו שתואר שם.

כמויות מטורפות של מזל? כן.

ועם זאת, עד כמה שהתרחיש לא סביר, הוא מציאותי. אין שם שום דבר ששובר את חוקי הפיזיקה ו/או ההיגיון.

אגב, בהיתו של מעל מ 70% מכדור הארץ מכוסה מים, יש לך סיכוי כביר בהרבה לפגוע במים בנחיתה ולא באדמה, אז פה זה לא ממש מזל, אלא יותר רוב הסיכויים.

פורסם

ראיתי את הקטע המדובר, אלו יותר אי דיוקים מאשר טעויות. כמו לדוגמה העובדה שתחנת החלל הבינ"ל והאבל מקיפים בגובה שונה, ועוד. אבל עדיין, אלו יותר אי דיוקים מאשר טעויות ממשיות, ומדובר בהוליווד- חייבים איכשהו לעשות את זה מרגש ומעניין.

פורסם

לי יש שאלה אחת.

איך לעזעזל, הם מצליחים לתקשר עם כדור הארץ, כשהם בחלל - אבל שאני רוצה לקלוט בממ"ד את הראוטר מהסלון אני לא יכול :lol:

ברגע של רצינות - אשמח אם מישהו יסביר לי איך עובד הקטע של התקשורת מהחלל לכאן - איך בעצם יש שליטה בלווינים וכו'

פורסם

מה הבעיה? יש לך ברוב המקרים "קו ראיה" ישיר לאנטנה בכדוה"א.

בלי גושי בטון עם כלובי ברזל ובלי הפרעות של אלף ואחת מכשירים אחרים.

תיאורטית אתה יכול למתוח חוט עם כוס אשל בין התחנה לבסיס ;-)

וכשאין קו ראיה ישיר, הגל מקפץ באטמוספירה

או שזה בכלל מועבר בין לוויינים. הרבה יותר קל לתקשר עם החלל

מאשר עם החדר השכן, בכל הנוגע לרצפת רעש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...