Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בעובדה שאני שונא סרטים בתלת מימד (כמה סבלתי באווטר זה לא יתואר) והאישה מתעקשת שבה לה על הסרט. אשמח לקבל ביקורות על הסרט,ועל איכות ה3D שלו.

עריכה: האם הVIP של יס פלאנט ראשלצ שווה משהו?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסרט מאוד מרשים בתלת מימד, בדו מימד אפילו לא הייתי טורח לראות אותו ב DVD בבית. לדעתי הוא שווה צפייה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מתי תחלוף האופנה הזאת, מתי. :cry:

מיותר לגמרי ולא מוסיף שום דבר לשום סרט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אפקטים יפים את העלילה אהבתי פחות, ספוילר קטן יש קטע שהיא עפה מהחללית ומסתחררת כמה דקות הקטע הזה עשה לי בחילה יותר ממה שהיה לה.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

סרט טוב, התלת מימד מוסיף המון וממש מכניס אותך לסרט.

מומלץ ללכת!

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

העלילה בסרט וגם התסריט רחוקים מלהיות זוכי אוסקר. הסרט עצמו "טוב" בלבד ולא יותר מזה.

בתלת מימד ועל מסך גדול מספיק- הוא משודרג לחוויה מיוחדת, השימוש בתלת מימד פה מצוין ורואים שלקחו אותו בחשבון מהקטע הראשון.

רק לשים לב- אם רואים את זה על מסך ממש גדול (כמו אולם 1 ביס פלנט חיפה או ה 4DX למיניהם) יש סיכוי לחטוף קצת ורטיגו ב 2-3 מהסצינות

פורסם
אפקטים יפים את העלילה אהבתי פחות, ספוילר קטן יש קטע שהיא עפה מהחללית ומסתחררת כמה דקות הקטע הזה עשה לי בחילה יותר ממה שהיה לה.

הקטע הזה עשה לי סחרחורת אפילו כשראיתי את הטריילר ביוטיוב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אנחנו נהנינו מאד מהסרט ב-3D. כמו שאמרו, העלילה לא מדהימה - אבל זו בהחלט חוויה.

הבעיה בסרטי 3D בארץ היא הכתוביות המעצבנות. בכל סצנה עם עומק רציני הכתוביות מופיעות 'קרוב' יותר לצופים אבל עדיין במרחק - מה שמרדד מאד את העומק שאמור להיות בסצנה. אמנם מדי פעם משתדלים לשים את הכתוביות לצד האובייקטים הקרובים, אבל לי זה עדיין מאד מציק.

אני מחכה שמישהו ירים את הכפפה ויציע הקרנות 3D ללא כתוביות. לצערי הסיכוי לכך אפסי ביותר.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם
מתי תחלוף האופנה הזאת, מתי. :cry:

מיותר לגמרי ולא מוסיף שום דבר לשום סרט.

דווקא פה הוא מוסיף די הרבה.

אני נהנתי מהסרט אפילו שרואים את סנדרה בולוק(ס) המעצבנת עד מאוד לאורך 90% ממנו.

אגב, צפיתי בו ב-5D. כזה אני, מתקדם טכנולוגית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כל כך השתעממתי כשצפיתי בו, עד שצירפתי כמה אולמות קולנוע לנקודה עם אחד עשר מימדים ויצרתי פורטל בחללזמן כדי להיעלם הביתה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אחד הסרטים היותר משעממים שראיתי, חברה שלי אשכרה כמעט נרדמה, הדבר היחיד שהחזיק אותנו ערים היה הציפייה שאולי יש סוף מעניין.

אם כבר אנחנו בנושא - היא הכריחה אותי ללכת איתה למשחקי הרעב, תעשו טובה לעצמכם, תסגירו את עצמכם למשמרות המהפכה האיראנים לפני שאתם הולכים לסרט הזה, עונש טהור!

פורסם

ראיתי את כוח המשיכה ב IMAX 3D, טכנית הסרט מרשים מאוד, לראות אותה ורק אותה כל הסרט זה מעייף וזה לא שעם עוד אנשים זה היה זוכה באוסקר

בקשר לכתוביות, אני פשוט מתעלם והן לא מפריעות לי כל כך

ואם כבר עברנו למשחקי הרעב, החלוקה כאילו זו סדרת טלויזיה ועכשיו משאירים אותך על קליפ-האנגר לסרט הבא (מי ישמע, עד הסרט הבא אני אשכח מה היה בסרט הזה) זה לא כוס התה שלי.

משהו בעלילה של הסרט גרמה לי להזכר בג'ומנג'י ד"א, מעניין אם זה רק אני.

ואם כבר זה נהיה שרשור סרטים, אני מחכה לרובוקופ החדש

לא כי הוא צריך להיות כזה טוב, זה פשוט סרט ילדות כל כך זכור אצלי שבא לי, מה לעשות, אני לא מושלם...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
אחד הסרטים היותר משעממים שראיתי, חברה שלי אשכרה כמעט נרדמה, הדבר היחיד שהחזיק אותנו ערים היה הציפייה שאולי יש סוף מעניין.

אם כבר אנחנו בנושא - היא הכריחה אותי ללכת איתה למשחקי הרעב, תעשו טובה לעצמכם, תסגירו את עצמכם למשמרות המהפכה האיראנים לפני שאתם הולכים לסרט הזה, עונש טהור!

משחקי הרעב זה הגבול שלי!! אין מצב שאני הולך לסרט כזה דפוק. ואישתי פשוט חולה עליו. לצערי יש דודא לסרט ואין שום דבר מעניין לראות אז התפשרתי על גראביטי. (מבחינתי לראות תכנית בריחה או סוף סוף ווגאס:|)

פורסם
... אגב, צפיתי בו ב-5D. כזה אני, מתקדם טכנולוגית.

גמני אוהב סרטי 3D והחוויה כייפית. אפילו יש כבר כמה שאפשר לראות בבית בטלביזיה רגילה למדי ומשקפיים מיוחדים.

4D אני עוד מבין. כסאות זזים, אפקטים של מים ורוח. לפי השמועות בקוריאה מתכננים גם תוספת ריח באולם הקולנוע (ויש סיפורים על תכנון קונסולות כאלו), כך שאני תוהה מה יקרה לריח הבושם של הגברת שאיתך כאשר הגיבור יפליץ (למה תמיד את הפעולה הזו משייכים רק לגברים? איפה השיוויון?) או יש סצנה במזבלה. ואולי בעת סצנה במוסך יזל על הצופים שמן מנוע? ...

אבל מה זה 5D? צפיה ב-360 מעלות (שהיא מהממת כשהסרט גם מתחת רצפת זכוכית)? או פוזה בנוסח מדבקת "טורבו" על ג'סטי 85 ?

אגב, ML - ממשחקי הרעב נהניתי. הראשון, השני. אפילו הזמנתי את הדור הצעיר לצפות, כקונטרה על שקבלתי ממנו בעבר המלצה לקרוא את הספרים ויש פה העברה טובה מאוד של הספרים לסרט. אולי מי שלא קרא קצת יתקשה להתחבר לעלילה.

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...