Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי פריט לא זול בדואר המלכותי פחות משבוע לאחר שנשלח.

מצד שני, פריט שנשלח בשני שעבר מארה"ב ממתין לבדיקת מכס מיום שישי

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה לא רק אתה, בסטטוס שאני מקבל דרך 17track אין מספר מדף, פעם היה.

היום רק SMS

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בחבילה האחרונה שאספתי בשבוע שעבר היה מספר מדף מפורט כשבדקתי באתר, אך זה הוסר לאחר כמה ימים. מרגע שזה קרה פשוט רצתי לדואר ולמזלי החבילה הייתה שם.

לא ברור.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חבילה יקרה למדי (כ-500 ש"ח) נשלחה אליי מבריטניה, באופטימיות רבה, ללא מספר מעקב. כמובן שעקבותיה אבדו. אמנם אין לי סיבה לדאוג לכספי (אמאזון) אבל אני זקוק לסחורה בדחיפות, וגם לא נעים לי מהספק (שאני בטוח שהוא שלח אותה, כמו בפעמים הקודמות בהן רכשתי ממנו).

:turn-l:
פורסם

גם אם אין מספר מדף הוא אמור להיות קיים במחשב הסניף, לפי מספר המעקב או מספר הטלפון. לוקח לפקידה 4 שניות לשלוף אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

או לחלופין שנופלים על פקידה שלא בכיף שלה לבדוק, כי יש לחץ, או סתם כי לא בא לה,

ואומרים לך, אדוני, בלי מסרון או פתק, עם מספר מדף, לא מוסרים חבילות. ולך תתווכח

איתם. שיש לך מספר מדף, קצת יותר קשה לחפף אותך החוצה.

פורסם

לצערי גם השכונה שלי מיצרפת לחגיגת דואר ישראל :-(, עד לפני חודשיים הכל זרם מצויין וכל החבילות הגיע סביב 10~21 יום, בחודש האחרון לא מקבלים כלום!, סמארטפון שהוזמן לפני חודשיים עדיין לא באופק, והיום ראיתי בפייסבוק את הסיבה, בחיי האם מתישהו משהו ישתפר במדינה או שהכל ימשיך בצורה חאפרית מגעילה עם פוליטיקאים בגרוש עם כאילו בחירות חדשות בכל סיבוב שתכל'ס לא ישפרו כלום?

מה צריך לעשות שיהיה שינוי לטובה במדינה הזו? כל ניבחרי הציבור פשוט עבודה בעיניים, רק איראן איראן!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לך תדע, אולי באיראן הדואר באמת מתפקד :D

אני כבר התחלתי לדרוש מספר מעקב לכל הזמנה, גם כאלו של 10$, אחרת זה פשוט לא מגיע - וגם כשיש מספר מעקב זה לא מובטח ב100% (אני עדיין מחכה לאנטנה...)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לי קרה מקרה מאוד מוזר לאחרונה:

הזמנתי מוצר בעלות של 70 דולרים (לא כולל משלוח) עם מספר מעקב. בהתחלה, הופיע לי מצב "הפריט נשלח מארה"ב". לאחר כשבוע, המערכת טוענת שלא קיים כזה מספר מעקב. כבר שלושה שבועות שאני מחכה למשלוח של החבילה מארה"ב.

האמת? אני חושש.

פורסם

גם לי במשלוח מארה"ב. קיבלתי מספר משלוח שאינו קיים, המוכר טוען שהמשלוח לא כלל מעקב.

ממתין לתפוגת תאריך ההגעה לפני פתיחת קייס.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אל תשכחו שלעיכובים של הדואר, נוסף...החופש הגדול. ככה זה היה לפחות בעבר.

תמיד היו בזמן זה הרבה דוורים ועובדים בחופשות, והחליפו אותם בני נוער (או מחליפים אחרים) שלא תמיד היה בראש שלהם שהדואר צריך להגיע לתיבת הדואר ולא לנוח תחת שיח רענן זה או אחר במקרה הרע, או לתיבת דואר של בית סמוך במקרה הטוב.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

בעקבות העלייה בהזמנות שאני מבצע ממספר אתרים שונים יצרתי קובץ הזמנות באקסל.

בדרך כלל יש לנו עד 45 ימים לדיספיוט (באלי אקספרס קצת יותר).

מכניסים תאריך הזמנה ,תיאור ועוד וזה עושה את החישוב כמה ימים נשארו עד ל45 יום (בקובץ זה מעודכן ל 42 ימים)

מצורף הקובץ להורדה .

תהנו.

קובץ הזמנות ריק.zip

קובץ הזמנות.JPG

עריכה אחרונה על ידי dmxsir

• תוכן חדש...