Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שעניין הסמס הוא רנדומלי לחלוטין,לא מעט מהפריטים שאני מזמין הם עם מעקב ופעם אני מקבל סמס ופעם פתקית אפורה\אדומה.

ארמגדון - צ'מע,בחיפה יש מספר מטורף של סניפי דואר (קטנים כגדולים),לא מתפלא בכלל אם החבילה שלך טיילה בכולם (או חלק גדול מהם) :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
נראה שעניין הסמס הוא רנדומלי לחלוטין

אם יש מספר סלולרי רשום בכתובת שעל החבילה, תקבל SMS, אחרת פתק אדום. אני מאמין שהעובדים מעדיפים להעתיק מספר טלפון בלבד ולא כתובת.

:turn-l:
פורסם
אם יש מספר סלולרי רשום בכתובת שעל החבילה, תקבל SMS, אחרת פתק אדום. אני מאמין שהעובדים מעדיפים להעתיק מספר טלפון בלבד ולא כתובת.

לא תמיד, בכל ההזמנות שלי יש מספר פלאפון בוודאות, בזמן האחרון מקבל רק פתקים.

הזמנים של הדואר שוב ניהיו גרועים ביותר. משלוחים מגיעים אחרי חודש+, ויש לי משלוח אחר שלא הגיע כבר אחרי חודש וחצי.

הזמנתי גם רפידות אחוריות של EBC שאמורות לעבור בקלות, תוך 3 ימים הגיעו לארץ ומאז כבר שבוע וחצי אין שום התקדמות ושום עדכון בדואר ישראל.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

האם אתם מבקשים במיוחד מהמוכר בכל קניה לרשום את מספר הנייד?

או שהוא רושם לכם את זה עצמונית מהפרטים שלכם?

הפסקתי להזמין מהמזרח בניסיון לזרז זמני הגעה.

מוצר שהוזמן מאנגליה בתחילת מאי הגיע לפני מוצר שהוזמן מגרמניה בתחילת אפריל!

אולי בגלל פסח..

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

רוב הזמן גם אצלי לוקח סביב ה3 שבועות עד חודש לחבילות מסין, אבל היום היה מיקרה מיוחד:

ב19/5 קניתי לי אוזניות גיימינג HYPERX ולאחר 5 דקות האזנה נעימה הסאונד ניקטע, מהיסתכלות למטה אני רואה את לאקי הגורה החמודה שלי עם חיוך תמים והכבל מאריך של האוזניות בפה שלה גזור וגמור, מפה לשם הזמנתי באותו היום מפצל מאוזניות 4 מגעים לחיבור מיקרופון וסאונד בניפרד(כדי לחבר למחשב), היום הוא היה בתיבה :-), 11 יום למישלוח(מצויין תאריך 20/5 על החבילה).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כמו שכתב non22,גם אצלי בכל ההזמנות מצוין מספר טלפון אחרי הכתובת,ככה שהסמסים לחלוטין רנדומליים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אצלי קרה מצב מאוד לא נעים בעקבות פתיחת נקודות החלוקה החדשות.

פעם החבילות היו מגיעות לסניף דואר הנמצא כ-3 דקות הליכה מהבית, ועכשיו נקודת החלוקה אליה מגיעות החבילות נמצאת כ-10 דקות נסיעה ברכב.

מה שעוד יותר מעצבן, זה שכל (!) החבילות מגיעות לשם. כולל מכתבים שמגיעים בדואר רשום, וחבילות אחרות בגודל של מעטפה קטנה. פעם הרוב היה מגיע ישירות לתיבת הדואר.

בעניין זמני ההמתנה - אין תלונות. בכל מגיע במסגרת החודש מהתשלום.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

הפתעה לטובה.

הזמנתי 4 פריטים בין ה12-16 באפריל.

היום קיבלתי את האחרון.

אני רגיל לא לקבל את כל ההזמנות אז זה דבר טוב לקבל דואר אחרי כמעט חודשיים.

אייל

פורסם

אני עדיים מקלל כי זה בא בתקופות, הדואר לא עקבי.

למשל היום הגיע פריט מסין שהזמנתי ב24/5.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ידעתי שיהיו בעיות.

הזמנתי לחבר קסנון מקורי לטוארג, נשלח מאנגליה ב1/6 הגיע לארץ ב5/6.

מאז דממת אלחוט, התקשרתי היום לדואר אומרים שזה במכס, למרות שהסטטוס של החבילה הוא "הותר מהמכס והועבר להמשך מיון"

ועכשיו מנסה לתפוס את המכס אבל כנראה עובד שם רק בן אדם אחד וגם הוא ישן כי אין קול ואין מענה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני אתמול קיבלתי 2 רשומים מעלי: אחד ששולם ב-22.05 והשני ב-28.05.

יש לי עדיין כמה הזמנות ששולמו ב28.05 ועדיין לא קיבלתי כמובן. אין קביעות על משהו

אבל אני מקבל כל יומיים-שלושה חבילה או שתיים...אז לפחות זה.

ARIKC - כשזה 'הותר מהמכס והועבר להמשך מיון' זה יכול לקחת הרבה זמן עד שיגיע לסניף שלך.

לי היה מצב כזה, לקח שבועיים וחצי מהעדכון של הסטטוס הזה עד שקיבלתי את הפתק האדום.

פורסם

אחרי שדואר ישראל מרחו אותי 3 וחצי חודשים עם חבילה של 500 ש"ח ששלחתי לארה'ב ונעלמה.

איימתי בטביעה, שלחתי להם בפייסבוק שאם אין טיפול תוך 24 שעות אני שולח כתב תביעה.

יום לאחר מכן הסטטוס באתר שונה ל "החבילה הגיעה לארה"ב" ובפייסבוק הקייס נסגר בטענה שהספק קיבל את החבילה.

בשיחה עם הספק באימייל - הוא טוען שהחבילה לא הגיעה .

מה קורה פה??

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

בשתי מילים: דואר ישראל.

תגלה יכול לנסות להגיש תלונה (למרות שהם יטענו שהפריט כן הגיע) ובמקסימום יפצו אותך בסכום זעום.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...