Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 147

kadence
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

התחלתי להתעניין באלפא 147 2002 .

הבנתי שיש כמה דגמים אני אשמח לדעת פרטים , אמינות , מחלות או דברים שצריך להשים עליהם דגש.

פורסם

רב הרכבים קרועים. חלקים יקרים ואפשר להשיג אותם רק באזור מרכז(אני גר בדרום) במחירים סבירים.

למשל זוג צלחות קדמיות עלו לי 1800 ש"ח. וזה עוד היה ב2009

מבחינת הביצועים אין על אלפא

פורסם
תכבד אותנו ותשאל שאלות ספציפיות אחרי שביצעת חיפוש בפורום.

בהצלחה.

תכבד אותנו? אני לא רואה כאן שום נימה של זילזול בטקסט.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=501845

להלן השירשור שפתחתי לא מזמן.

גם אני התעניינתי ברכב והייתי דיי נעול אליו, אך ויתרתי בגלל הקושי הרב למצוא אחת שמורה, עד היום אין משהו מעניין ביד 2.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

הטקסט בסדר גמור.

הפורום מלא מידע עדכני ורלוונטי אודות השאלה שלך, ולשאול שאלה ראשונית כזו בלי לחפש ולהשכיל קודם זה לא מכבד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• אחראי פורום
פורסם
רב הרכבים קרועים. חלקים יקרים ואפשר להשיג אותם רק באזור מרכז(אני גר בדרום) במחירים סבירים.

למשל זוג צלחות קדמיות עלו לי 1800 ש"ח. וזה עוד היה ב2009

מבחינת הביצועים אין על אלפא

חלק ממחירי החלפים ירדו משמעותית. משולשים, פלאגים וגם בלמים.

לא זוכר כמה בדיוק (יכול לבדוק), אבל שילמתי משמעותית פחות על דיסקים קדמיים ממה שכתבת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...