Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אפתח ואומר שזה קצת ארוך, מצטער.

לפני כחודשיים וחצי בערך, נפרדתי מהאקסית שלי, בחורה שאהבתי עד כלות נשמתי.

היינו כמעט שנתיים ביחד בהם נפרדנו 4-3 פעמים בגלל שהבחורה לא ידעה מה היא רוצה מעצמה, הייתה קרירה, קשר כמעט ללא סקס והתנהגה כמו ילדה.

יום אחד זה עלה לי על העצבים והחלטתי להיפרד ממנה, שבוע אח"כ שדיברנו היא אמרה שהיא הבינה שאין לקשר לאן להתקדם ושהיא שלמה עם ההחלטה שלי ורוצה לעבור הלאה.

האגו כל כך נפגע והרגשתי שביזבתי איתה שנתיים שלמות. החלטתי לכפר על זה בכך שיומיים אח"כ שכבתי עם מישהי אחרת

והתחלתי לצאת עם בנות.

מצאתי את עצמי אחרי שבועיים וחצי במערכת יחסים חדשה, עם בחורה יפה, מבית טוב וגם קרובה אלי.

בחורה שבהחלט העלתה לי את הביטחון והאגו שמת בפרידה, ובאמת הרגשתי שאני נקשר אליה לאט לאט מוצא את עצמי רוצה לראות אותה כל הזמן, ממש התחלה מעולה.

עד כאן הכל טוב.

לאחר חודש האקסית ניסתה ליצור קשר, דבר שקצת עירער אותי אבל סיננתי אותה והמשכתי עם הנוכחית.

חודש אח"כ, אלוהים יודע איך היא נפגשה עם אחד החברים הכי טובים שלי ובכתה לו ושהיא לא מצליחה לעבור הלאה.

חבר שלי ביקש שאפגש איתה ושאשמע מה יש לה להגיד, הסכמתי ונפגשנו בבית קפה.

שנפגשנו ראיתי שהאקסית רזתה בטירוף ונראית מעולה, ובעיקר ראיתי שהיא כל כך שמחה שנפגשנו.

היא הבטיחה להשתנות(גם בפעמים קודמות אך לא השתנתה), ורצתה ממש לחזור, למרות שהייתי מהופנט ממנה ובסערת רגשות לא נשברתי ואמרתי לה שאני יוצא עם מישהי אחרת ושאני לא יודע אם זה נכון לחזור ושאחזיר לה תשובה.

מאז אני נקרע עם עצמי, הלב נוטה לאקסית, הראש לא, הוא זוכר יופי כמה סבלתי תקופות שלמות ואיך כל פעם היא לא ידעה מה היא רוצה מעצמה.

המחשבה לשחרר אותה ושתהיה עם מישהו אחר קשה מאוד, מצד שני אי אפשר לצפות שזה לא יקרה.

מה הייתם עושים?

שבת שלום,

תמיר.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשאר עם הנוכחית. אין לך דרך לדעת שהיא לא תחזור על מה שעשתה. ממילא אנשים לא משתנים (במיוחד אלו שאומרים שהם ״השתנו״) מבלי שאירע להם איזה משהו בומבסטי בחיים (פרידה לא חשבת). בקיצור, אין לך מה לוותר על משהו טוב, בשביל משהו מפוקפק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

התרגלת לקודמת וכשהיא לא שלך- היא נראית לך שווה יותר. לדעתי תישאר עם זו שאתה איתה. אתה לא יכול לדעת אם הקודמת השתנתה גם בדברים שהפריעו לך.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

תישאר עם הנוכחית, אם יש משהו שלמדתי זה שלא חוזרים לעבר לא משנה מה קורה.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

תהייה חזק, אל תחזור אלייה. אתה תישאר קירח משני הכיוונים. לכל אחד הייתה את האקסית הזאת שפתאום אחרי הפרידה נהיית כוסית יותר ופתאום בא לה עלייך.. זה נובע נטו מקנאה וייאוש. לפי מה שאתה מתאר יש לך עכשיו אחלה בחורה הישאר איתה ושחרר את הקודמת. תאמין לי זה גם ינפח לך עוד קצת את האגו.

פורסם

אני חושב שגיל יכול להיות רלוונטי לדיון,

אם אתה ילד בן 18 אז זה לא באמת קריטי ותכלס לא תתחתן עם אף אחת מהן אבל אם אתה בן 35 אז המצב טיפה אחר.

תישאר עם הנוכחים למרות שזה מפתה לחזור למה שמוכר.

היא לא תשתנה,אנשים אחרי גיל 12 לא משתנים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תישאר עם הנוכחית.

"לא חוזרים למבול של צרות בשביל טיפה אחת של אושר"

ואני אומר את זה אחרי פרידה מקשר של 4 שנים. אז אם בא לך להוריד אותה מהגב, זרוק עצם :lol:

פורסם

נראה לי שהאגו שלך מדבר ולא הראש.

אתה הרי אומר בעצמך שהקשר אף פעם לא היה טוב ולא יציב, אז מה בדיוק הסיבה להמשיך איתו ? מפחיד אותך שהיא תמצא מישהו אחר ? אז מה ! זהו, נגמר, כמו שאתה מצאת מישהי אחרת גם היא תמצא... מה תעשה, תיהיה איתה כל החיים כדי שאף אחד אחר לא ?!

בקיצור, שחרר את עצמך מהפחד לראות אותה עם מישהו אחר ותרגיש הרבה יותר טוב.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

שים את האקסית בעבר. מניסיון שלי, וכל מי שאני רואה מסביבי - אם זה לא הצליח פעם ראשונה, זה לא יצליח בשניה. ובמקרה שלך זה כבר פעם שמינית כמו שאתה מספר.

ראית כמה קצת כתבת על האקסית, וכמה הרבה על החדשה? ובאיזה התלהבות ושמחה? היא עושה לך טוב יותר. האקסית לא תשתנה ורק תמשיך לעקב אותך.

עריכה:

רפרפתי שוב על ההודעה שלך. לא רק שכתבת ממש מעט על האקסית - בעיקרם דברים רעים, ובקרירות. למרות הכותרת שלך - אני לא מאמין שאתה נקרע. אתה פשוט מחפש את ה"OK" להמשיך קדימה עם החדשה. וזה בסדר גמור, כי זה מה שאתה מקבל כרגע :)

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

רק רגע, לא הבנתי דבר אחד.

אמרת שנפרדתם וחזרתם כבר 4 פעמים. עכשיו אתה פותח דיון ושואל האם כדאי לחזור אלייה בפעם החמישית...?

:shock:

נ.ב - עד שמצאת מישהי בראש טוב שכיף לך איתה (יש אנשים שזה לוקח להם שנים, התמזל מזלך ונפלת על כזאת תוך שבועיים) ואתה עוד שואל על האקסית שקצת רזתה? עזוב אותך.

פורסם

גם אם היית לבד לא הייתי מציע לך לחזור אליה. למעשה, אני חושב שאתה יודע טוב מאוד בעצמך מה אתה צריך לעשות, רק שכדי לשכנע את עצמך, אתה כנראה זקוק לקצת תמיכה בדמות הפורום (שזה בסדר גמור). אז הנה, כולם אומרים לך את מה שאני בטוח שאתה כבר יודע. שיהיה בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לדעתי תישאר עם הנוכחית,לפי מה שאתה מתאר הקשר לא יציב,להיפרד 4 פעמים זה לא קשה חזק.

תן הזמנות לבחורה החדשה,אולי תבין עם הזמן שבאמת ביזבזת זמן עם האקסית,במיוחד עם אתה אומר שהיא כבר אמרה לך שהיא תשתנה והיא לא עשתה,עכשיו היא מבינה אולי שבאמת היית חשוב לה וקשה לה לעבור,אבל סליחה!

באמת צריך להיפרד כדי להבין זאת?

או שאוהבים בן אדם ואחרי תקופה מסוימת מבינים שאיתו רוצים להיות או לא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...