Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש משהו שאני יכול לתת מהחוו"ד האישי שלי בנוגע לאקסיות וחזרות זה - אל תחזור.

אם היא היתה מעריכה את הקשר שלכם כמו שצריך, לא מזלזלת וקרירה, היא גם היתה מעריכה אותך כמו שצריך ויודעת לא להתנהג ככה, להביא אותך למצב שאתה בגבול לא יודע מה לעשות - אם לעזוב את הקשר או להשאר מהפחד שאין משהו שמשתווה לה בחוץ (זה גם מה שהיא חושבת, אני מבטיח לך)

עכשיו שהיא יודעת שאתה עם מישהי אחרת, זה אוכל אותה, סביר להניח ברוב הסיכויים שהיא רוצה אותך בגלל קנאה שהשגת מישהי אחרת ובעצם הראתה לה, שאתה יכול גם בלעדייה.

אני עשיתי טעויות, והיתה לי מישהי בדיוק כזו שהיתי מטורף עליה, נהייתה קרירה ומזלזלת, גרמה לי לקום ולעזוב, ביקשה ממני לא ליצור איתה קשר יותר, ושבועיים לאחר מכן כשראתה אותי בפאב עם מישהי חדשה קיבלתי SMS באותו הרגע בדיוק ממנה והגעתי לסיטואציה בדיוק כמו שאתה מצאת את עצמך איתה בבית קפה.

אל תעשה את זה ואל תחזור אחורה, היתה לה הזדמנות ולפי איך שאתה מתאר את זה, היו לה כמה.

תשאר עם הנוכחית, מעבר לנסיון חדש אתה יכול רק להרוויח ורוב הסיכויים שתרוויח בן אדם הרבה יותר טוב.

Opel Adam S 2017

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלא אם כן זה מיועד להיות ריבאונד של לילה אחד בלבד (זה עובד יופי ).

ובמקרה הזה להקפיד על גומי של יצרן מוכר :-P

(והפרנואידים אומרים גם לקחת אותו איתך אחר כך)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אל תחזור לאקסית. זה מלכודת דבש. מניסיון. תחתוך וזהו.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
מאגר כזה היה אפקטיבי בערך כמו מנוע החיפוש של הפורום (כלומר עובד מצויין אבל אף אחד לא משתמש בו). הטבע האנושי הוא לא ללמוד מטעויות של הזולת, במיוחד בנושאים כאלה. מעטים האנשים שמצליחים לנהוג בחוכמה, להתגלח על זקנם של אחרים ולא להיכנס למצב שפיקח יכול לצאת ממנו.

במקרה הספציפי הזה הבעיה האמיתית לדעתי היא בפות"ש עצמו ולא בבחורה. נראה שאצל קזנובה פה יש כמה איברים שהתפתחו מוקדם והבגרות המינית הגיעה הרבה לפני הבגרות הנפשית. עד שהוא לא יתבגר קצת ויסגר על עצמו, לא יעזרו שום עצות ושום נסיון שלנו, הוא ימשיך להיות מושפע ע"י אנשים שאישיותם חזקה ודורסנית יותר.

1+

אני לגמרי עם דריש!

פורסם
ובמקרה הזה להקפיד על גומי של יצרן מוכר :-P

(והפרנואידים אומרים גם לקחת אותו איתך אחר כך)

הפרנואידים לוקחים שניים ומורחים שכבת סחוג באמצע.

:shock:

פורסם

השאלה היא ממה אתה חושש, מכשל ספונטני או מסיכול ממוקד :shock:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
הפרנואידים לוקחים שניים ומורחים שכבת סחוג באמצע.

:shock:

חחחחחחחחחחחחחחח!!!

לפות״ש, במה הפעם הזאת שונה מ4 הקודמים? בקודמים היא לא הבטיחה להשתנות וזה לא עבד?

בקודמים היא גם עשתה סצנות של לא אוכלת-לא יושנה-ילדה מסכנה?

תנסה להזכר מה היה ואולי תוכל להסיק להמשך

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

בסוף הוא עוד יתאהב בך,

(ולא רק הוא) :-D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...