Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2005 מחבר - האם כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מיועד לאבא כרכב שני בבית.

חבר ילדות טוב מאוד שלי עוזב את הארץ, אז שאלתי אותו על הרכב שלו (כי אבא שלי מחפש), היום הוא הראה לי אותו ולפני שאני מתייעץ עם אבא, אני מתייעץ איתכם.

חשוב לי להדגיש על ההתחלה - זה לא שהחבר רוצה למכור לי, זה אני מחפש לאבא שלי - ואפילו החבר מעדיף לא למכור לי כדי שלא יהיה מצב לא נעים אם משהו רציני ילך.

יד ראשונה היה AVIS ליסינג, הוא יד שניה והרכב נמצא אצלו 5 שנים, ק"מ למיטב זכרוני סביבות ה 150-160K.

הרכב עבר בדיקה במכון ע"י מכרים אחרים שלו, אם הם לא יהיו מעוניינים ברכב הוא ישיג לי את דוח הבדיקה.

כל הריג'קטים הידועים :

1. מראת נהג נשברה והותקנה חליפית - מישהו משועמם פרץ לרכב ועל הדרך לקח איתו את הכיסוי של המראה. המראה עובדת וזזה ונראית תקינה למעט הכיסוי החסר.

2. כשפרצו לרכב גנבו את הרדיו ואיתו את המסגרת פלסטיק בקונסולה.

3. התופסן של הסך שמש פשוט נמס והם משוחררים, אני מאמין שאצליח לסדר את זה בקומבינה כזאת או אחרת.

4. נורת CHECK ENGINE דלוקה, הוא בדק את זה הרבה הרבה פעמים במוסך, איזשהוא צ'יפ לדבריו (הוא לא זוכר ולא מבין בזה יותר מדי) נשרף, לדברי המוסך זה לא קריטי והוא נוסע עם זה כבר דיי הרבה זמן ללא בעיות - אם אהיה רציני אבדוק לעומק מה בדיוק הבעיה לפני הרכישה כמובן.

5. יש הרבה שריטות על הרכב - הוא גר בת"א אז שריטות חנייה זה לא משהו יוצא דופן.

6. קילופי צבע בפגוש קדמי ואחורי

7. הבעיה הכי גדולה - קטע חלודה בגודל 5 על 10 בגבול הגג עם השמשה, זה נראה שאין ברירה אלא לחתוך את הקטע ולרתך חתיכה חדשה.

8. גלגל אחורי ישן מאוד ודרוש החלפה (עבדו עליו בפנצ'ריה ושמו לו צמיג מ 2004!!!)

9. דברים נוספים שעלו במכון הבדיקה, אבל אין לי את הטופס עדיין.

10. ההגה נמס ונראה במצב גרוע לחלוטין, הוא משתמש בכיסוי הגה.

11. האיטום של הפנס קדמי נדפק ויש לחות בתוך הפנס. צריך לפרק את הפנס, לנקות אותו ולאטום מחדש.

עשיתי עליו סיבוב, נראה שיש לו אחיזה טובה יחסית, בולמים הרגישו לי במצב טוב, שום דבר לא רועד או מקרקש, תגובת הגיר והמנוע סבירה לחלוטין. מבחינה קוסמטית פנימית הכל נראה מעולה למעט הליקויים של סך השמש, הפלסטיק רדיו שנגנב וההגה.

המחירון לדבריו 27, הוא רוצה סביבות ה 20.

על רוב הבעיות אני מאמין שאני יכול להתגבר לבד - הבעיות הקריטיות שאני מוצא זה החלודה שדורשת ריתוך, ההגה עצמו (שאני לא יודע אם יש כאן שיקול בטיחותי או קוסמטי בלבד שאפשר להתגבר עליו עם כיסוי) והסיבה של נורת ה CHECK ENGINE.

מה דעתכם?

פורסם

נשמע לא סביר שרכב מ2005 יהיה עם חלודה שדורשת ריתוך.

אולי שייוף וצביעה מחדש. תמונה תוכל לעזור לשפוט.

מעבר לזה לא נשמע כמו תקלות היסטריות. תעשה סריקה ביד 2 לבדוק את המחירים של הדגם הנל. ולא רק בדיקת מחירון.

• תוכן חדש...