Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מצליח למצוא את הטלפון של שירות הלקוחות באתר של היבואן, יש רק מספרים של הסוכני מכירה.

התקשרתי לסוכנות ממנה הרכב נרכש והם צריכים להחזיר תשובה בראשון אם יש התקדמות בנושא.

אני לא חושב אפילו שיש צורך בהשתתפות, זה לא אחריות של רצון טוב (כאשר תמות השנתיים של האחריות). מדובר על רכב עם 20 אלף קילומטר, אני לא חושב שאני אמור לשלם על החלפה של חלק מכאני שהוא אינו ברקסים (שזה באמת בלאי טבעי של שחיקה).

Got To love It

• תגובות 263
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מפתיע אותי שיש מי שמצדיקים את צ'מפיון בתגובה הזו. אם לכם היו אומרים שהלך לכם הקלאץ' בעשרים אלף ק"מ ושזה טבעי, הייתם 'קונים' את זה?

גם במכוניות כפולות הנעה(יותר בלאי עקב משיכה טובה יותר) עם ערכי מומנט גבוהים יותר, מצמד לא הולך ב-20K.

כשמצמד הולך ב-20K, אחת מהשתיים:

או שהנהג פגום או שהחלק פגום.

ומאחר והאופציה הראשונה לא נראית הגיונית בעליל(למה? כי מבלי להכיר את פותח השרשור כל נהג סביר, קל וחומר חובב רכב, ניחן ברגישות מינימלית לא "לרכב" על הקלאץ' בעת נסיעה ולגמור את מיסב הלחץ ולא מחזיק את הרכב בעליה סביב נקודת ההצמדה).

החלק כנראה פגום - והפתרון הוא כנראה במכתב מעורך דינו של פותח השרשור לצ'מפיון.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אני לא מצליח למצוא את הטלפון של שירות הלקוחות באתר של היבואן, יש רק מספרים של הסוכני מכירה.

התקשרתי לסוכנות ממנה הרכב נרכש והם צריכים להחזיר תשובה בראשון אם יש התקדמות בנושא.

אני לא חושב אפילו שיש צורך בהשתתפות, זה לא אחריות של רצון טוב (כאשר תמות השנתיים של האחריות). מדובר על רכב עם 20 אלף קילומטר, אני לא חושב שאני אמור לשלם על החלפה של חלק מכאני שהוא אינו ברקסים (שזה באמת בלאי טבעי של שחיקה).

20 זה גם לא בלאי טבעי של ברקסים

אין שום בלאי ב20,000

לא מכני ולא חשמלי אפילו לא נורה שרופה.

אין דבר כזה בלאי כלשהו ב 20,000

פורסם

למה תמיד לחפש אשמים?

המצמד מחליק, במידה והיה כשל ביצור, המצמד לא היה מחזיק גם 3000 ק"מ.

זה תלוי בסוג הנהיגה, מקום הנהיגה, פקקים וכו'

תקנה מצמד איכותי AFTERMARKET כמו שאומרים, וסע לשלום.

פורסם

אני יכול לשאול שאלה בבקשה?

האם תופעת ההחלקה שאתה מתאר, זה מה שאני אתאר עכשיו?

בעבר כשהיית רוצה להתחיל נסיעה, היית מרים את הקלאץ' עד לנקודת החיכוך אותה למדת ברכב שלך, האוטו היה נוסע.

היום, אתה מרים את הרגל לאט לאט מהקלאץ', אבל כאילו לא קורה דבר, כאילו אתה צריך ללמוד מחדש את נקודת החיכוך,

למצוא את הנקודה מחדש.

או אתה מרגיש שהאוטו מתחיל לנסוע, אבל חלש מאוד מפעמים קודמות, לא כמו פעם.

זה זה חבר?

פשוט תיארתי משהו שקורה אצלנו, אבל פה אני יודע שאני האשם.

כי אני לא בכוונה, אבל הייתי זורק הרבה את הקלאץ', האוטו היה נכבה לי המון, אני עד היום עם רגל מרחפת

וקצת לחוצה כשאני מעביר הילוכים ומסיים להעביר, כי אין לי איפה להניח אותה. גם כשאני מעביר הילוכים יש בומים.

מדבריך אני מבין שאחריות לא תכסה במקרה כזה, לא נעים לשמוע. אבל מצד אחד, אם אני אשם, איזו אחריות בדיוק.

אבל אצלך אני לא חושב שאתה האשם, כי אם אתה אומר שנהגת בצורה טובה.

אולי באמת יש סיכוי קטן שהיה בעיה בחלק.

צריך לבדוק את זה איך שהוא.

תעדכן, אני גם אקרא לראות איך זה התפתח.

פורסם

זאת לא התופעה שאתה מתאר.

הנקודה עדיין באותה הנקודה, לא יודע אם יש הרגשה של החלקה גם בהילוכים 1-2 כי אני לא אף פעם לא "לוחץ" בהילוכים האלו למנוע בלאי חזק של הצמיגים/קלאץ'.

לא נכבה לי רכב מזריקת קלאץ' ב7 שנים האחרונות, אני לא מחזיק אותו בנקודת חיכוך מעבר למה שצריך. בעליה אני לא מחזיק אותו כלל (בשביל זה יש מערכת היל-הולד בגולף).

נתאל, למה אני צריך לשלם 7 אלף שקל על קלאץ' משופר בשביל רכב ס-ט-נ-ד-ר-ט-י ?

אני היתי מצפה מקלאץ' מקורי להחזיק את המומנט המקורי, יותר מזה? הוא אמור להחזיק גם מרווח של 20 אחוז יותר בלי בעיה אחרת איפה המרווח ביטחון שלוקחים?

Got To love It

פורסם

עפ"י התאור של כיצד אתה נוהג, מדובר בבלאי לא סביר, גם אם פה ושם אתה פותח חזק. בסופו של דבר זו GTI, המכלולים היו אמורים להיות מותאמים לכך ולהחזיק כמו בכל מכונית נורמאלית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

השאלה האם קיימת אופציה להוכיח שכן מדובר בבלאי לא טבעי ולקבל את המצמד באחריות?

העורך דין שלי מודע למקרה אבל זה מוקפא כרגע עד שאני אקבל תשובות סופיות.

מעדיף להמנע מכל הדברים המיותרים האלו כרגע, אין זמן וחשק להתעסק בזה.

Got To love It

פורסם

יותר מדי מתפלפלים פה על ״טיב הנהג״ כששוכחים עובדה פשוטה:

מדובר ברכב ספורטיבי סטנדרטי, אין סיבה בעולם שילך קלאץ׳ אחרי 20k קילומטר גם אם הרכב ננהג חזק ב-80% מהזמן, 28 קג״מ זה לא בשמיים וגם אם זה היה 40 קג״מ מצופה שיתר מכלולי הרכב יתמכו בהספק הזה באמינות ורמת שחיקה סבירה.

עוד לפני פניה ליבואן באמצעות עו״ד הייתי מבצע פניה ליצרן, אולי ממנו תבוא הישועה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתם יודעים מה מצחיק? עד שהוא חשב שהוא נפתר מהDSG גם הגיר הידני של VW עושה לו בעיות.. :lol:

וסליחה אם העלבתי, זאת לא הכוונה, אבל זה ממש מצחיק.

פורסם
אתם יודעים מה מצחיק? עד שהוא חשב שהוא נפתר מהDSG גם הגיר הידני של VW עושה לו בעיות.. :lol:

וסליחה אם העלבתי, זאת לא הכוונה, אבל זה ממש מצחיק.

גם השירוקו היתה ידנית, ציינתי ששם הקלאץ החזיק הספק דיי דומה במשך 120 אלף ק"מ.

אז לא העלבת, אבל גם לא הצחקת :wink:

יש לי היסטוריה במוסך הזה ספציפי של שלושה רכבים, התחיל באביזה שעשתה 120 ומשהו אלף ק"מ (לעולם לא הוחלף שום מכלול שהתקלקל-פעם אחת ברקסים ב80 אלף) לאחר מכן השירוקו עם 120 (שם קצת זה יותר מורכב בגלל המנוע עצמו-אבל קלאץ' לא הוחלף) ועכשיו הגולף עם 20 אלף וטיפול אחת ב15 (והחלפת משאבת מים ב1000 ק"מ עקב בעיה בייצור). נראה לי 7 שנים עם הסטוריה ומעל 250 ק"מ אמור לתת קצת רקע שאני לא נהג "שקורע" את האוטו.

אמרתי למנהל שירות (שעובד שם מאז שאני מטפל) שהחלפתי לגולף כי חשבתי שיפתרו החששות בגלל המנוע, אז קיבלתי מנוע ששאר הרכב לא יודע להתמודד איתו. נו שויין.

Got To love It

פורסם
לשם שינוי במקרה שלך (שים לב שאינני מחסידי צ'מפיון) דווקא ניראה לי שהיבואן צודק.

המצמד הוא רכיב שבד"כ מתבלה כתלות בסגנון הנהיגה של הנהג. אז למה כתבתי בד"כ? כי עדיין השארתי פתח קטן לספק שמא סדרת הייצור של המצמדים דפוקה.

אם התיקון איננו באחריות גש לרון, הוא יעשה לך אותו במחיר נוח בהרבה.

מתבלה או לא, 20K? אתה רציני?

הסיאט איביזה 2002 שלי כבר עומדת על 160K ק"מ ואני עם הקלאץ' המקורי, ויודע מה? אפילו לא מחליק קצת.

ומודה שהיו המון פעמים שלא ריחמתי עליו בכלל, כמו יציאות חזקות מרמזורים, סחרור גלגלים בצעירותי, ועוד המון שטויות.

גם אם הוא יצא חזק מכל רמזור אני לא חושב שאחרי 20K הקלאץ' אמור ללכת.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

מה הבעיה לשחוק קלאץ תן לי נסיעה של כמה דקות ואני חוזר עם מצמד גמור ואולי על גרר

הבעיה עם המצמד זה דווקא לא נסיעה אגרסיבית אלא נסיעה לא נכונה כמו למשל להרים סלד מאוד גבוה כל פעם שמתחילים לנסוע להשעין רגל על הדוושה שלא צריך וכדומה

• תוכן חדש...