Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי, הם לא אמרו מחיר. אני משער שזה סביב ה4k.

אני יכול לאסוף הרבה חומר על רכבים משופרים שהקלאץ החליק להם כבר ב3-5 אלף קמ הראשונים.

לגבי רכבים סטנדרטיים ידוע לי על כמה, אצור איתם קשר על מנת לאסוף מידע.

אמיר, זאת בדיוק התופעה!

אם היה אפשר להעלות וידאו צילמתי לפני מספר ימים כיצד הוא מחליק ברביעי וחמישי בגז ביניים (בדיוק ברביעי ב80 קמ״ש).

יש לי היכן להחליף את הקלאץ במחיר זול יותר. אבל אז יגידו שהאחריות תבוטל כי לא טיפלתי במוסך מורשה. אני בעצם כבול למוסכים מורשים כל עוד הרכב באחריות.

גם אם הקלאץ עולה 1000 שקל כולל עבודה, זה לא משהו שאני אמור לשלם פעם בשנה בגלל שהקלאץ לא מצליח להתמודד עם ההספק המקורי שהוא אמור להתמודד איתו.

אם יש עוד גולשים עם Gti שגם להם מחליק הקלאץ אשמח אם יצרו איתי קשר בהודעה פרטית (גם כאלו שלחבר שלהם מחליק, לקשר בנינו). תודה!

Got To love It

• תגובות 263
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי לא בוצעה החלפת קלאצ' מעולם (120א ק"מ) - הרכב נטול שיפורים לרבות תוכנה.

אני מכיר אבל בחור שיש לו לאון 1.8 שגם אחרי ק"מ מאוד נמוך הצטרך להחליף את הקלאצ' על חשבונו.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

עלילות צ'מפיון מוטורס, בתור אחד שעבד כדיאגנוסיסט בצ'מפיון עד לפני חודשיים, בעיה ידועה ומוכרת שהאמת הם מתנערים ממנה בניגוד לבעיית המנועים והמצמדים בdsg.

לפי דעתי תשים מצמד אורגני שגם יעלה פחות ובטוח שיחזיק יותר זמן, ולכל החכמים מצמד מחליק אחרי 20k בgti 6 זה לא טבעי בעליל גם בנהיגה סופר טובענית, אני ברכב שמשמש בעיקר לדריפטים עם כ230 סוסים החלפתי מצמד אחרי 48K.

להיכנס איתם לפרוצדרות לא יודע אם זה שווה לך הם די אטומים בעניין הזה כי מצד אחד זה נכון אפשרי לגמור מצמד ב20k בנהיגה לא נורמלית בכלל, לאו דווקא ספורטיבית יותר אידיוטית וחסרת ניסיון ושכל, אבל כשזה הגיע לכמות רכבים נכבדת (כולל לאון גולף וs3 בודדות) הם הבינו שמשהו לא כשורה אך שוב יכול להיות שהם מתנהלים מול היצרן ותצטרך לחכות עד שיאשרו להחליף אותם במסגרת אחריות.

בקיצור שיהיה בהצלחה תהנה מהרכב, רכב מעולה חבל שהיבואן כל כך בעייתי במיוחד אחרי שבשנתיים האחרונות הם דווקא העלו את רמת השירות והיחס ללקוחות.

my 2 cents

חזי.

קיטים קסנון למכירה.

פורסם

לא בטוח כמה זה חכם להצהיר בפומבי שבתור עובד לשעבר אתה יודע שהם מכירים את הבעיה ומתנערים ממנה ומהלקוחות, במיוחד לאור העובדה שנציגי צ'מפיון יושבים פה בפורום.

-2 הסנטים שלי

(ממשיך לעקוב אחרי הנושא בסקרנות)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אצלי לא בוצעה החלפת קלאצ' מעולם (120א ק"מ) - הרכב נטול שיפורים לרבות תוכנה.

אני מכיר אבל בחור שיש לו לאון 1.8 שגם אחרי ק"מ מאוד נמוך הצטרך להחליף את הקלאצ' על חשבונו.

אצלך זה מנוע tfsi, אני לא בטוח שהקלאץ זהה (יכול להיות שאני טועה) אבל החיבור שם זה 8 ברגים לעומת 6 בtsi. השאלה אם זה רק צורת החיבור או שהקלאץ שונה.

הבנתי שיש מקומות בחו״ל שאכן מחליפים באחריות כי מודעים לבעיה.

Got To love It

פורסם

בן מה קורה איתך :shock:

לפני כמה חודשים פוצצת מנוע בשירוקו, עכשיו קלאצ' תוך 20K :shock2:

או שהגולף משופרת מה**** או שגמרת את הקלאצ', העניין עם האחריות ידוע, לא יחליפו כי זה לא מכוסה באחריות.

got to love you, dude.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
אצלך זה מנוע tfsi, אני לא בטוח שהקלאץ זהה (יכול להיות שאני טועה) אבל החיבור שם זה 8 ברגים לעומת 6 בtsi. השאלה אם זה רק צורת החיבור או שהקלאץ שונה.

הבנתי שיש מקומות בחו״ל שאכן מחליפים באחריות כי מודעים לבעיה.

אני יודע שהקלאצ' לא זהה. הכוונה שלי הייתה שאין שום סיבה שהקלאצ' ילך אחרי 20K.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לא בטוח כמה זה חכם להצהיר בפומבי שבתור עובד לשעבר אתה יודע שהם מכירים את הבעיה ומתנערים ממנה ומהלקוחות, במיוחד לאור העובדה שנציגי צ'מפיון יושבים פה בפורום.

-2 הסנטים שלי

(ממשיך לעקוב אחרי הנושא בסקרנות

אני לא טענתי שהם מתנערים ממנה להפך טענתי שזה כרגע בתהליכים, כי בכל זאת על דעת עצמם הם לא יעשו זאת כי בסופו של דבר זה עולה להם כסף. לא שיקרתי ולא הוצאתי דיבה סך הכל הבעתי את דעתי האישית והמקצועית .

יום טוב.

קיטים קסנון למכירה.

פורסם

ולבסוף, לבסוף, תבדוק אולי באמת יש לך הרגלים ששוחקים את הקלאץ', כמו להשאיר עליו את הרגל בנסיעה, להחזיק אותו יותר מדי זמן בנקודת החיכוך בתחילת נסיעה וכו'. תבקש ממישהו שמבין קצת שייבחן אותך. לא יזיק.

אני חשבתי על דבר דומה, רק שלטעמי אולי יש מקום לקחת את זה צעד אחד קדימה:

במקום לנסוע עם חבר שמבין, לנסוע דווקא עם ״דמות מוכרת״ שמבינה רכבים ונהיגה נכונה ושחוו״ד ממנה יכולה להיות בעלת ערך בבית משפט.

ברגע שיש לך חוות דעת מדמות כזאת שתגיש לצורך העניין דו״ח ש״לאחר התלוות אלייך למשך x זמן בתנאי נהיגה כאלה ואחרים הגיעה

למסקנה שהרגלי הנהיגה שלך תקינים ובכל מקרה לא כאלה שאמורים לגרום לשחיקה מוגברת של המצמד״- זה בצירוף הנסיון האישי וארוך הטווח שלך עם רכבי המותג אמורים לסגור פינה.

אולי שווה לבדוק היתכנות של זה (אני לא משפטן).

או שהגולף משופרת מה**** או שגמרת את הקלאצ', העניין עם האחריות ידוע, לא יחליפו כי זה לא מכוסה באחריות.

got to love you, dude.

לא רק שאתה לא מועיל בתגובה חבר, אתה אף עלול לגרום נזק ל-dude שלך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

got to love you, dude.

החלפתי לגולף כי ידעתי ששם המנוע אמין וללא תקלות מהותיות. אז המנוע מדהים, אבל מזה עוזר אם לוחצים גז והוא נשאר במקום?:x

הגולף סטנדרטית. בעצם סליחה, יש לי מדבקות צהובות על הפנסי ערפל, זה נחשב? כמו מדבקה של נוס שמוסיפה 20 כ״ס.

השאלה היא אחרת, אם בחו״ל מחליפים אותו במסגרת אחריות (מודעים לבעיה שהקלאץ חלש) אז למה שבארץ לא יחליפו? לא זכור לי שהגולף שלהם שונה משלנו מבחינה מכנית.

דיברתי עם נציג שירות (לאחר שהנציגה מהפורום לא הואילה לענות על ההודעה) ונאמר לי שתוך 24 שעות אני אקבל תשובה.

״אני מדבר עם המנהל שירות, הוא זה שקובע ואתה תצטרך לקבל את התשובה איך שהיא ואין לך מה לעשות. המילה שלו זאת המילה האחרונה״

Got To love It

פורסם

בן, אם לא יעזרו לך בארץ - שלח מכתב ליצרן. כתוב אותו בצורה חכמה: אל תאריך במילים אבל כן ציין את העובדה שאתה מטפל באותו המוסך במשך שנים ומעולם לא הייתה לך בעיה עם הקלאץ'.

לפי ההגיון הזה אחראיות היצרן/יבואן לא שווה כלום

כי כמעט כל מכלול ברכב הנהג יכול לקלקל תוך זמן קצר ביותר בשימוש לא נכון או במזיד

במזיד, אולי. בשימוש לא נכון? צריך להיות ממש דביל בשביל להצליח להרוס דברים בשימוש לא נכון, וגם ככה זה יקח הרבה מאוד זמן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לי היכן להחליף את הקלאץ במחיר זול יותר. אבל אז יגידו שהאחריות תבוטל כי לא טיפלתי במוסך מורשה. אני בעצם כבול למוסכים מורשים כל עוד הרכב באחריות

קצת אירוני לא?:roll:

פורסם

בן, אתה רשאי להחליף את הקלאץ בכל מוסך מורשה מטעם משרד התחבורה, כלומר כל מוסך עם רישיון.

כבר כמה שנים טובות שהלקוחות לא מחוייבים לטפל במוסכים מורשים מטעם היבואן והאחריות בטח ובטח תקפה שלא יסבנו אותך.

קיטים קסנון למכירה.

• תוכן חדש...