Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צריך לשלם על הקלאץ נקודה. לא במוסך מורשה ולא במקום אחר.

אני חושב שהרקע שלי וההיסטוריה במוסך הספציפי יכול להעיד שהרגלי הנהיגה שלי טובים.

הם לרגע לא טענו שהנהיגה שלי אינה טובה והיא זו ששוחקת את הקלאץ, הם העבירו לבירור אם יש אחריות והתשובה שהם קיבלו כבר כולנו יודעים.

Got To love It

• תגובות 263
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא צריך לשלם על הקלאץ נקודה. לא במוסך מורשה ולא במקום אחר.

אני חושב שהרקע שלי וההיסטוריה במוסך הספציפי יכול להעיד שהרגלי הנהיגה שלי טובים.

הם לרגע לא טענו שהנהיגה שלי אינה טובה והיא זו ששוחקת את הקלאץ, הם העבירו לבירור אם יש אחריות והתשובה שהם קיבלו כבר כולנו יודעים.

זה כי...

הם מ-פ-ח-ד-י-ם

ממך. :lol:

אני גם איתך בעניין הזה. אני גם מאמין שאתה נהג זהיר ששומר על הרכב, אבל כדאי שתבדוק את הרגלי הנהיגה שלך רק כדי להיות בטוח למען הבאות.

בכ"מ נסה את מה ש sronis הציע ותעדכן.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

בוא תסביר לי מזה הרגלי נהיגה?

לא מחזיק קלאץ בעליה (אין צורך-יש היל הולד), לא זורק, לא מחזיק ברמזור, לא משחרר ונותן גז בו זמנית(מלבד ביציאה מהרמזור). לא חושב שצריך להיות פרופסור בשביל לדעת לנהוג נכון.

זה לא קשור ללפחד או לאיים. לא חושב לרגע שהעניין שבק״מ כזה נמוך דרישה להחלפת קלאץ במסגרת אחריות היא לא ראלית או מוגזמת. אם הדבר היה קורה ב70-80 אלף הפוסט הזה לא היה נפתח מלכתחילה.

מחכה לתשובה מהשירות לקוחות על מנת לדעת כיצד לפעול הלאה.

Got To love It

פורסם

אני הייתי עושה את זה דרך היצרן.

כותב מכתב יפה ורשמי עם ניסוח טוב ליצרן, מציין שאתה לקוח ותיק ואיכותי של הקונצרן ,מציין את הרכבים שהיו לך ואת המחיר

ששילמת עליהם בארץ (אתה יכול להתגאות במחירים ללא ספק :p) מסביר את השתלשלות העיניינים ובסוף המכתב כותב שהיבואן הישראלי לא מוכן לדבר או לשמוע ושולח אותך בגדול למקום אחד (למוסך כן?) ובסוף רושם לסיכום שבעקבות האירוע האחרון אתה כנראה לא תרכוש יותר בחייך רכבים מהקונצרן ותמליץ לכל חברך להתרחק מהם כמו מאש (ותוסיף את הציטוט החצוף שאמר לך הנציג שרות, הם יהיו בהלם כי באירופה אף אחד לא יעז לדבר ככה עם לקוח אפילו בחנות נעלים יד 2).

אני מאמין שמכתב איכותי ומנוסח יעשה את העבודה ויפעיל לחץ על היבואן המקומי לטפל בך כמו שצריך (בלי איומים , הכוונה להביע באמת את הסיטואציה הקשה ואת היבואן הסתום שלא עוזר בכלום) .

בהצלחה !

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

בבינעירוני אם אתה משחק הרבה עם הגז על אותו הילוך, גם כן מתבצעת שחיקה של הקלאץ', ולאט לאט שהוא נשחק לגמריי, אין מה לעשות.

הערה תמוהה מאד.

בן, אתה יודע מה? אצלי הצלחת לעורר ספק. מצמד אמור לשרוד בקלות נהיגה מהסוג שאתה מתאר לא 20 א' ק"מ, אלא גם 200 א' ק"מ.

בהחלט.

מכות הכוח מתקזזות בידי הקפיצים שמותקנים על הדיסק וזה תפקידם.

וגם זה רק בשעת העברת הילוך "אלימה". בשעה שההילוך משולב והדוושה משוחררת, גם זה לא קורה - אין שום בלאי למצמד תפוס (דוושה משוחררת).

בוא תסביר לי מזה הרגלי נהיגה?

זה מאד פשוט. לא לשרוף את המצמד, כלומר - לא להחזיק רגל על הדוושה, לא לזנק בסל"ד גבוה מאד ומצערת פתוחה בכל רמזור, לשחרר את דוושת המצמד בזמן סביר (קצר). נראה לי שאת כל זה אתה יודע - אין כאן סודות אפלים.

לא חושב שצריך להיות פרופסור בשביל לדעת לנהוג נכון.

אמת.

אני מצטרף להצעה לחוות דעת של אדם מקצועי, וכן לרעיון של מכתב ליבואן.

דני

פורסם

דני, חוות דעת מקצועית לגבי מצב הקלאץ?

הדרך היחידה לדעת מה מצבו זה לפרק גיר, מעדיף להמנע סתם בפירוק והרכבה. הם יכולים אחר כך לקחת את הקלאץ ולחקור האם הם צריכים לשנות בו משהו שיהיה עמיד יותר.

Got To love It

פורסם
דני, חוות דעת מקצועית לגבי מצב הקלאץ?

לא, אלא כמו שעידן אמר - חוות דעת מקצועית על כך שאתה נוהג כאחד האדם ולא בצורה כזאת:

eFHwzmzt8GE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

המטרה היא לבוא אליהם בדרישה שמבוססת על משהו יותר מוחשי מאשר "נראה לי שזה לא בסדר".

דני

פורסם

כבר יצא לי לשמוע תשובות דומות בצמפיון גם על רכבים חזקים יותר כגון s5 , ותשובות כמו "אולי אתה מאמץ את הרכב" .

די להגן על יבואנים שמתחמקים מאחריות , אני יכול להעיד ממקור ראשון שיש הרבה חלקים שיש להם אחריות מורחבת שנתונה "לשיקול" הדעת של היבואן הנ"ל.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
הנהיגה שלי בסדר גמור.

אני מאמין לך, אבל זה בדיוק הענין: זה לא אמור להתבסס על אמון באדם שחברת הרכב לא מכירה. לכן מציעים לך לקבל "אישור" מדמות מוכרת, כדי להוריד מהדיון לחלוטין את האפשרות ששרפת את המצמד בגלל נהיגה גרועה.

דני

פורסם

אני חושב שאישור מדמות ידועה יהיה מיותר מכיוון ש:

א. החברה יכולה לחשוד בשוחד לדמות.

ב. זו אינה הוכחה על איכות הנהיגה שלו בעבר אלא איך הוא נוהג היום.

ג. ההיסטוריה שלו כנהג ברכבי הקונצרן יחד עם היסטוריית טיפולים מסודרת מעידה על העבר ועל נהיגתו שאינה שורפת קלאץ' בקילומטרז' מועט כל כך.

החברה הזו צריכה להתחיל לקחת אחריות על מקרים כגון זה מכיוון שבטווח הרחוק שרשורים מהסוג הזה יעלו לה הרבה יותר מאשר עלות הקלאץ' והעבודה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

דני, אני עם דני במקרה הנ״ל.

אני חושב שהיסטוריה של 7 שנים אחורה ומעל 250 אלף ק״מ עם שלושה רכבים יכול להעיד שאין לי נטיה ״לשרוף״ מצמדים.

אשמח אם מישהו יכול לעזור לנסח מכתב לייצרן, היכן אוכל להשיג את המייל של השירות לקוחות בגרמניה?

יש לי אנגלית מעולה אולם צריך לדעת לבחור את המילים הנכונות (אפילו בעברית ואני אתרגם בעצמי).

Got To love It

פורסם
אני חושב שאישור מדמות ידועה יהיה מיותר מכיוון ש:

א. החברה יכולה לחשוד בשוחד לדמות- אז בעצם כל משפט שמתקיים בעולם עם חוות דעת של סמכות מקצועית אפשר "להפיל" על חשד למתן שוחד. הם חושדים? שיוכיחו לבית משפט שניתן שוחד.

ב. זו אינה הוכחה על איכות הנהיגה שלו בעבר אלא איך הוא נוהג היום- הוא לא צריך להוכיח איך הוא נהג בעבר, יש לו על זה "אישור" אחר- הרכבים הקודמים שלו מתוצרת הקונצרן שאף אחד מהם לא סבל מבעיה דומה. מעבר לזה, הם מאשימים אותו בהרגלי נהיגה לא תקינים? שיוכיחו.

ג. ההיסטוריה שלו כנהג ברכבי הקונצרן יחד עם היסטוריית טיפולים מסודרת מעידה על העבר ועל נהיגתו שאינה שורפת קלאץ' בקילומטרז' מועט כל כך- מצויין, זה בדיוק מה שצריך.

החברה הזו צריכה להתחיל לקחת אחריות על מקרים כגון זה מכיוון שבטווח הרחוק שרשורים מהסוג הזה יעלו לה הרבה יותר מאשר עלות הקלאץ' והעבודה.

בהערת אגב, היבואן הזה כזה לא חכם שכל פעם הוא נותן לסיפורים הזויים כאלה לתפוס כותרות ולהוציא אותו באור שלילי.

הלקוח מאוכזב, לקוחות פוטנציאלים "לומדים" עם מי יש להם עסק וכנראה יחשבו פעמיים מלרכוש מהיבואן הזה שכל פעם מוכיח שאסור לו להיות חכם, רק צודק (גם כשהוא טועה...).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עדכון, מהשירות לקוחות עדיין לא קיבלתי טלפון עם תשובה. מה שכן קיבלתי זה טלפון מיועץ השירות. לאחר שיחה עם המנהל הטכני האזורי היועץ סיפר את הסיפור שלי והוא מוכן ״ללכת לקראתי״, הוא מוכן לתת לי הנחה של 30 אחוז על עלות הקלאץ ועל העבודה אני אצטרך לשלם. בחישוב פשוט עלות הקלאץ היא 2400 ש״ח, פחות 750 (שזה בטח מה שתעלה העבודה) אז יצא בפועל לשלם 2500. אמרתי לו שאני אשלם על דברים שאני גמרתי להם ולא על פאשלה של הייצרן. מחכה לטלפון מהשירות לקוחות לשמוע מה להם יש להגיד.

בנוסף אשלח מייל לייצרן (עדיין אשמח אם יש מישהו שיוכל לעזור בניסוח טוב).

תודה.

Got To love It

פורסם

אני חושב שאתה צריך לכתוב להם משהו כזה:

אל: שירות הלקוחות של VAG

הנדון: שחיקה לא רגילה של המצמד, גולף GTI 2012, VIN XXXX

שלום,

אני לקוח של חברתכם כבר מספר שנים, והיו ברשותי דגמי.... ומעולם לא נתקלתי בבעיות מיוחדות, ולכן לפני כשנה שבתי ורכשתי מכונית חדשה מתוצרתכם.

לאחרונה נשחק המצמד במכוניתי למרות שנסעתי 20KKM בלבד.

פניתי ליבואן VAG בישראל, אבל הוא טען שמדובר בשחיקה טבעית שאינה מכוסה ע"י האחריות.

הופתעתי מאד מתגובת היבואן, מפני שאני לקוח וותיק וכבר קניתי ממנו X מכוניות, וטיפלתי בהן אצלו, והוא יודע היטב שאין לי שום נטיה לשחיקה מוגזמת של מצמדים. יש לציין שאני נוהג כבר X שנים, ומעולם לא נתקלתי בבעיה זו.

במקום לפרסם את המקרה ברשת, העדפתי לפנות אליכם, בתקוה שתוכלו לסייע לי להגיע לפתרון מוסכם עם היבואן.

בתודה מראש,

• תוכן חדש...