Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה רכב גניב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי איביזה רפרנס חדשה, הרבה פעמים בפנותי לבטח את הרכב שמעתי את הטיעון הבא: "אה איביזה זה רכב גניב, אתה חייב להתקין איתורן כספת ושום בתא הכפפות כמובן גם פרסה של סוס בבגז' ".

אמרו לי בטלפון שכל הרכבים של קונצרן VAG גניבים כי מפרקים אותם לחלקים של מוניות.

היום נתקלתי במקרה בכתבה הזו:

http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.2139511

מסתבר שאת הרשימה פותחים מאזדה ומיצובישי, למה אני לא שומע את הטענות הללו על רכבי מזדה 3?

האם באמת שלישיית פאביה/פולו/איביזה הם רכבים גניבים?

נראה לי שמדובר סתם במסחטת כספים ועלויות הביטוח הגבוהות בכלל לא משקפות את ההסתברות לגניבה של הרכב אלא הן תוצאה של שיטת המצליח.

אשמח למידע רציני בנושא.

פורסם

לא מדובר על רכבים חדשים של מאזדה ומיצובישי.

למרות שגם מאזדה 3 בזמן האחרון יש עליה בגניבות.

רוב רכבי vag מאוד גניבים, זה לא סתם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לא מדובר על רכבים חדשים של מאזדה ומיצובישי.

למרות שגם מאזדה 3 בזמן האחרון יש עליה בגניבות.

רוב רכבי vag מאוד גניבים, זה לא סתם.

איפה יש נתונים שמעידים על כך?

פורסם

מדובר בתירוצים של חברות הביטוח כדי להעלות את מחיר הפרמיה.

גם לי היו ויכוחים בנושא עם כל מיני נציגים וגם אותי הכריחו להתקין כספת, אבל בכל מקום שאני מסתכל (נניח מצגות יחידת אתגר) אני לא רואה זכר לכמות גניבות עצומה של פאביה ואיביזה כמו שטוענות חברות הביטוח. אולי היה פעם, לא היום. אלא אם כן יש לכם נתונים אחרים...

פורסם

זו טעות להתייחס לזה ברמה הפרטנית. עובדתית, קונצרן VAG זוכה כיום לאהדה רבה בשטחים.

בשנות התשעים/אלפיים המוקדמות אלו היו הלנסרים, הליאונות (DL) והאונו - כיום אלו רכבים של קונצרן VAG. עוד כמה שנים אלו יוכלו להיות גם יונדאי וקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מילא לקרוא לזה מכת מדינה, אבל מה הקשר לפיגוע לאומני?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ד"א באחת השיחות שלי (עם AIG או ביטוח ישיר) שאלו לכתובת המדויקה בה אני גר, כיוון שאני רשום כתושב ירושלים.

שאלתי מה העניין בכתובת המדויקת, אמרו לי שהמחיר משתנה בין עיר לעיר עקב הסיכון השונה לגניבה, אמרו לי שירושלים יקרה יותר מהיבט הביטוח עקב סיכון גבוה יותר. לפי הנתונים האחרונים שהצלחתי למצוא ראיתי שירושלים דווקא לא מככבת בראש הרשימה המפוקפקת הזו ות"א לדוגמה הרבה מעליה (13%-14% לירושלים לעומת כ 22% לת"א).

בכל אופן, עדין אשמח לקבל נתונים אמינים בנוגע למספר הגניבות נניח בשנים 2010 - 2013.

פורסם
ואני מאחל ליום שבו סוף סוף במדינת ישראל יחליטו שגניבות רכב זה פיגוע לאומני לכל דבר.

בוא תסביר לי איזה סיבה יש למדינה שלנו למנוע גניבות רכבים?

נגנבים בשנה כ20K כלי רכב, מה שאומר שעוד 20 אלף אנשים קונים עכשיו רכב ומשלמים עליו מס למדינה, המדינה רק מרוויחה מגניבות הרכב.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
איפה יש נתונים שמעידים על כך?

באתר של אגוד חברות הביטוח יש את כל המצגות של אתג"ר, הן פשוט מעדיפות לעצום עיניים ולגבות יותר כסף על הביטוחים.

לדעתי יש פה מקום להגיש תלונה למפקח על הביטוח.

Detailer.gif
פורסם

ועל מה בדיוק הוא יגיש תלונה?

על זה שיש לו רכב גניב?

אין פה מקום להשוות,יש רכבים שנגנבים יותר(כמו 323 וסופר לאנסר) אבל השווי שלהם יותר נמוך.

שים לב במצגת מתוך 12 הרכבים הכי נגנבים 5 מתוכם של קונצרן VAG,ולכן יש הצדקה לשים מערכת איתור/כספת/קוף בתא מטען/ ולכן גם הביטוח יותר יקר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

v6fg.jpg

התמונה מתוך מצגת של אתגר.

ניתן לראות שאכן איביזה מככבת במקום השני, אולם מדובר בפער זניח מקורולה ופורטה ואילו מזדה 3 לקחה את כולם בסיבוב.

מדובר על גניבות של רכבי 2009-2011 בשנת 2012 (כפי שמרמזת הכותרת) לכן נראה לי שהכותרת של רכב גניב לאיביזה זה סתם שקר. אני לא שמעתי שמבעלי קורולה דורשים איתורן/כספת שאר ירקות, תקנו אותי.

• תוכן חדש...