Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה רכב גניב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דורשים מבעלי קורולה כספות,וגם מבעלי מאזדה 3.

אתה יכול למצוא חברת ביטוח שלא תחייב אותך באיתוראן אבל תחייב בכספת וקודנית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מעניין איזה גנב שנחוש בדעתו לגנוב רכב מוזמן מראש, יראה כספת או קודנית ויגיד: "אוי, זה כבר יותר מידי מסובך בשבילי"...

לדעתי מדובר בכיסוי תחת של חברות הביטוח.

פורסם
כספת מעקבת משמעותית זמן גניבה,וגם מייצרת רעש.

קודנית זה שטויות.

וגם הביטוח שלהם גבוה באופן מיוחד?

כי הביטוח של איביזה יקר מרכבים מקבילים בקטגוריה.

פורסם

סיאט איביזה רכב מגניב.

לפי הנתונים שהוצגו פה יש רכבים גניבים יותר מהרכבים של הקונצרן, למרות הסברה הרווחת שרכבי קונצרן פלוצווגן הם הכי גניבים בגלל נהגי המוניות שלא אכפת להם לקנות מסוחרי חלפים מפוקפקים שפשוט משלימים ציוד.

מה יקרה אם חברות הביטוח יצטרכו להשיב לנושא הזה?

"תודה רבה שציינתם בפנינו את הטעות שלנו" ויעלו את מחיר הביטוח של הרכבים הגניבים ביותר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

גם ממני דרשו כספת ולאבא שלי ביונדאי יש איתוראן זה אומר שהקוריאניות גניבות?

נ.ב לומד איתי בכיתה בחור שאבא שלו החזיק בסקודה אוקטביה 2012 בליסינג,באחד הלילות הרכב נפרץ והגנבים לא הצליחו לגנוב אותו מסיבות שלא ידועות עדיין (חקירת משטרה).

אני רק יכול לומר שהרכב הוגדר כטוטאל לוס אחרי ניסיון הגניבה כיוון שהגנבים השחיטו את הדשבורד והרסו את מחשב האוטו. אגב הגנבים גם קרעו את האיתורן עם כל החלקים שלו מהרכב וכעת המוח של המערכת מונח אצל החבר בחדר על השולחן.

בחיים אני לא אקנה רכב VAG,פשוט יותר מידי המולה סביב הרכבים האלה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
וגם הביטוח שלהם גבוה באופן מיוחד?

כי הביטוח של איביזה יקר מרכבים מקבילים בקטגוריה.

ביטוח תלוי בהרבה דברים לא רק בגניבות,אי אפשר להשוות.

גם ממני דרשו כספת ולאבא שלי ביונדאי יש איתוראן זה אומר שהקוריאניות גניבות?

כן

גונבים I20/25/30/35 בערימות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קבל כעובדה מוחלטת שחברות הביטוח תמיד יעלו את הדרישות ולעולם לא יקלו בהם עד שלא תהיה תחרות אמיתית. יש מדי פעם דגם שגניב יותר (למשל מיצובישי מאגנום בזמנו, אוקטביה לפני כמה שנים, אקסנט וכו' וכו') ואז הפרמיה והדרישות שלו עולות, אלא שכשהסטטיסטיקה משתנה והרכב נחשב לפחות פופולארי, צריך ואפשר היה לצפות שגם חברות הביטוח יעדכנו ויוזילו אצלם את התעריפים אבל ברור שלא כך קורה. אין תחרות אמיתית בענף הביטוח, החברות הללו עם כל ה"השוקות": שלהם מבטחים בעיקר את עצמן ואם תקרא בכמה מאות מיליוני שקלים רווח הם מסיימים כל שנה תבין שהמצב נוטה בברור לטובתם. גם למיקום הגיאוגרפי יש משמעות ברורה ודין רכב ברמת הגולן הוא לא דין אותו רכב בבאר שבע. כרגע הציבור שבוי בידיים של חברות הביטוח ואין ברירה אלא להרכין ראש, להכניס זנב בין הרגליים ולשלם את המחיר אחרי קצת סקר שוק בשביל ההרגשה הטובה.

פורסם

חברות הביטוח מסתכלות על זה אחרת ולא לפי המצגת של יחידת אתגר הראייה שלכם לא נכונה פשוט.

מאזדה 3 רכב גניב למה? כי הוא נפוץ וסטיסטית הסיכוי של מאזדה לעשות תאונה גבוה יותר כנראה וכך גם להיגנב.

ההתייחסות במצגת היא באופן יחסי לכמות הרכבים בפועל זאת אומרת אם יש לדוגמה 500 רכבים על הכביש ובשנה גנבו 100 זה הרבה. אבל אם יש על הכביש 10000 רכבים ובשנה גנבו 200 זה כבר לא כזה הרבה.

יש לחברות הביטוח את השיקולים שלהם איך להגדיר רכב גניב ובדכ זה נכון.

asdasdasd

• תוכן חדש...