Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם השאלה בכותרת,מישהו יודע על מקום באיזור המרכז שמבצע פוליש וואקס (אפשר רק וואקס) בזול?

אני מודע לכך שהתוצאה תיהיה בהתאם.

Nothing runs like a Deere.

פורסם
אפשר רק וואקס בזול?

אני מודע לכך שהתוצאה תיהיה בהתאם.

מה שזול עולה ביוקר.

אם אתה מודע לכך,אז למה מלכתחילה?!

למה שלא תיישם את הווקס לבד?

שהיה בהצלחה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
פורסם

ללכת למישהו שיעשה לך ווקס זה כמו ללכת לרופא בשביל מרשם לאופטלגין ;) יש ווקסים ממש פשוטים ליישום, תעשה לבד.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

מצטרף להמלצה לבצע ווקס לבד. גם יצא לך זול יותר וגם התוצאה תהיה הרבה יותר טובה בד"כ. היום ראיתי פרסום של מקום מסויים ועוד קראו לזה מבצע: פלסטלינה+ווקס 500 ש"ח, פלסטלינה+ אוטם צבע 600 ש"ח. ואפילו לא ציינו את שמות החברות למרות שאני מניח שמדובר בחברה טובה אבל עדיין, במחירים האלה אפשר לקנות ווקס טוב, אוטם טוב, פלסטלינה סינית ולהישאר עם עודף (למשל ווקס CG XXX ואוטם CG Jetseat109).

פורסם

אם היה לי עסק שבו הייתי מיישם פלסטלינה על כל הרכב, מורח אופטיסיל, גובה 600 ש"ח, ואנשים אשכרה היו באים.

כנראה שהייתי מתעשר מהר.

איזה ביזיון לגבות מחיר כזה.

"יאללה בירי".

פורסם

sciPoPo אני מסכים איתך לחלוטין, אבל זו בעיה של אנשים שמוכנים לשלם מחיר כזה במקום לבצע את העבודה לבד (מילא אם זה היה פוליש אני מוכן להבין את הרצון ללכת לבעל מקצוע או אדם שהוא מוגבל בריאותית וגם, עדיין המחיר יקר לטיפול הנ"ל). זה כמו שההונדה שלי שווה 57000 ש"ח, אם אני ארצה למכור אותה וידרוש 90000 ש"ח ומישהו יבוא ויהיה מוכן לשלם, אני לא אמכור? בטח שאני אמכור וייקח את הכסף.

ככה זה, מנסים את מזלם כי פראיירים לא מתים, רק מתחלפים :wink:.

פורסם

אל תשכחו שמקום כזה צריך לתחזק את עצמו איכשהו, עוברים השכרת מקום וכו',

ובלי קשר לפרייארים יש אנשים שלא יודעים להתעסק בזה ויש להם אפשרות כלכלית אז יעדיפו לשים אצל בעל מקצוע.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

תוכל לקרוא כאן על פוליש שעשיתי לרכב שלי + אוטם צבע. אם אתה רוצה משהו בסיסי, הנה הפירוט:

1. השכרת מכונת פוליש - 150 ש"ח לסופ"ש

2. פד ספוג לפוליש - 100 ש"ח בערך

3. פלסטלינה - 10 שקלים מאיביי

4. חומר פוליש - 100 ש"ח בערך

5. אוטם צבע או ווקס - מ 50 ש"ח צפונה, תלוי באיכות

6. חצי יום או יותר מזמנך לכל התהליך, תלוי כמה תשקיע

7. יום או יותר כדי לקרוא ולהבין איך עושים פלסטלינה, איך עושים פוליש, ממה להזהר, מה הטכניקה וכולי

אם כל מה שלמעלה נראה לך יותר מדי, חפש מישהו שיעשה זאת עבורך. אני אישית מאמין שכל מה שאני עושה עבור עצמי יהיה באיכות טובה יותר ממה שיעשה עבורי מישהו אחר.

פורסם
אל תשכחו שמקום כזה צריך לתחזק את עצמו איכשהו, עוברים השכרת מקום וכו',

ובלי קשר לפרייארים יש אנשים שלא יודעים להתעסק בזה ויש להם אפשרות כלכלית אז יעדיפו לשים אצל בעל מקצוע.

יכול להיות, בכל מקרה מדובר על מר ישראל ישראלי הממוצע שתמיד יעדיף "בעלמקצוע".

אבל כידוע אותו בחור לא נותן שישחילו אותו, לרוב, ואם הוא היה יודע את המחיר האמיתי של זוג הפעולות האלה, הוא היה משתנק.

"יאללה בירי".

פורסם
יכול להיות, בכל מקרה מדובר על מר ישראל ישראלי הממוצע שתמיד יעדיף "בעלמקצוע".

אבל כידוע אותו בחור לא נותן שישחילו אותו, לרוב, ואם הוא היה יודע את המחיר האמיתי של זוג הפעולות האלה, הוא היה משתנק.

מר ישראל ישראלי רוצה טיפול של מומחה במחיר של שוק מחנה יהודה,במחיר של שוק הוא יקבל רק שוק!.

פורסם

תקנה פלסטלינה חומר סיכוך ואוטם או ווקס (לדעתי עדיף אוטם) ותעשה בעצמך .

פוליש בזול אתה יכול לעשות רק בתחנת דלק ואל תצפה ליותר מידי.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...