Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ,יש לי מנורת שולחן - אני מחפש נורה חדשה מאחר והישנה נשרפה , הדגם שכתוב על הנורה הוא : YDW-27FM .

מחירה של נורה כזו בארץ 70 ש"ח וזה מצריך ממני גם לנסוע לת"א , זמן וכסף .

מעוניין להזמין נורה כזו מאייבי או אליאקספרס , שאלתי היא האם יש נורות שתואמות למתח בארה"ב 110 וולט ויש כאלה שמתאימות למתח בארץ ? .

אשמח באם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את הנורה המתאימה לארץ מהדגם הנ"ל ? .

תודה רבה מראש ושבוע טוב .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

הסתכלתי ב EBAY וראיתי שהמחירים (כולל משלוח) אף יותר יקרים מהארץ.

האם אין חנות יעודית למנורות/גופי תאורה באיזור מגוריך ? ייתכן שבקפיצה לשם יוכלו להציע לך מנורה תחליפית שתהיה זולה יותר.

אולי כדי לשקול אם ניתן, להחליף את בית המנורה למשהו יותר סטנדרטי ואז גוף התאורה יהיה יותר זול.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אני לא טועה, לא מומלץ להשתמש בנורות פלורסנט בתור מנורות שולחן ובאופן כללי כדאי לשמור מהם מרחק.

בגלל זה גם מתחת להספק מסויים עדיין מותר (ורצוי) להשתמש בנורות ליבון.

אם זיכרוני אינו מטעני זו גם ההמלצה של משרד הבריאות בכבודו ובעצמו ולא של כל מיני הזויי וודו למיניהם.

פורסם

אני בזמנו הזמנתי כמה מנורות לד שמוזנות מ 220V שמתאימות לשקע אדיסון סטנדרטי ( שקע אדיסון הוא התבריג הרגיל שאנחנו מכירים מנורות הליבון)

משום מה אני נוטה להרדם לידה .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...