Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי תאונה עם הרכב, מאזדה לנטיס 323 שנת 2000, מנוע 1600.

נכנסו בי מאחורה, לא משנה.. והשמאי הוריד את הרכב מהכביש.

בעל מוסך שאני מכיר אמר לי שיביא לי 1500 על השרידים באוטו (מנוע, אלטרנטור וכו׳..).

השאלה שלי, האם זה שווה? או שעדיף לקחת את האוטו אליי, ולנסות למכור חלקים בעצמי, או שפשוט לתת לו אותו תמורת 1500 שקל.

ואם אקח את הרכב אליי ואנסה למכור חלקים לאנשים בעצמי.. איפה אני מוצא קונים? האם זה שווה בכלל להתרוצץ בשביל לחפש קונה לחלקים?

בבקשה עזרו לי :)

תודה :)

פורסם

יש ביטוח? אתה אמור לקבל את שווי הרכב מהביטוח של הפוגע?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

השאלה שלך קצת לא ברורה. אם נכנסו בך מאחורה, סביר כי אתה לא אשם. אם אתה לא אשם, אתה אמור לקבל פיצוי מהפוגע או מחברת הביטוח שלו, ואז מפקיעים את הרכב מחזקתך (שכן הוא מורד מהכביש).

פורסם

מעניין אותי מאוד עניין הביטוח - אתה מקבל סכום מסוים משווי הרכב? אתה לא אשם הרי שנכנסו בך מאחורה :shock:

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

הביטוח, הכל.. משלמים לי, עכשיו יצא מצב כזה, השרידים.. כל מה שמתחת למכסה מנוע.. נותנים לי את זה, האוטו יורד מהכביש, קיבלתי מחירון מהביטוח, והם משאירים לי את האוטו.. עכשיו השאלה אם יש איפה להעיף חלקים.. מנוע, קרבורטור וכל ה״שרידים״ של האוטו.

כמובן שאני מקבל כסף מהביטוח, אני לא אשם, הוא פגע לי מאחורה.

פורסם

מצד אחד עצוב שהלך רכב (במיוחד אם זה אחד שהתחברת אליו..), אבל מצד שני - היי, קיבלת מחירון!

אני חושב ש-1500 ש"ח מהמוסך זה לא רע וסביר לכמות המכלולים הקטנה. כמה KM עברו על המנוע בכבישי ישראל?

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

ממתי מקבלים פיצויים על רכב שעבר טוטאלוס וגם את הרכב עצמו?

הרי כשחברת הביטוח משלמת לך פיצויים היא בעצם קונה ממך את הרכב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אין דבר כזה "לחברת הביטוח אין מה לעשות עם הרכב" - גם למכור לברזל ולהחזיר אחוז כלשהו מהפיצוי ששולם זה משהו לעשות עם שאריות הרכב, וחברות ביטוח לא מוותרות כל כך מהר.

פורסם

לבעלים של הרכב יש זכות ראשונה לרכוש את השרידים ב10% מחברת הביטוח.

עשיתי את זה בעבר עם פיאט פונטו רכשתי אותה מחברת הביטוח ב1800 שח ומכרתי אותה בשלמות ב3500 שח.

עכשיו ישנה בעיה נוספת שאתה צריך לקחת בחשבון ,איפה נחנה רכב עם תאונה ללא רישוי? מי יפרק לך את החלקים?

לי לא היתה בעיה כי גם אחרי התאונה האוטו נסע וחוץ מפנס לא ראו שיש פגיעה ולכן הוא חנה בר"ח וגם זה לשבועים בלבד

פורסם

מבחינת פוטנציאל כספי - אין ספק שתוכל למכור חלקים בסכום מצטבר גדול בהרבה מ 1500 ש"ח.

לא קשה למצוא קונים. הבעיה היא רק לוגיסטית - (שינוע, אחסון) וכמובן סבלנות.

בתור פתיחה, אני מוכן לקנות ממך כמה חלקים :-)

• תוכן חדש...