Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שהורדתי כמה שירים שנעמו לאוזניי הגיע העת לצרוב אותם כדי שאוכל לשמוע ברכב.

הקבצים כמובן הורדו מהאינטרנט כ-MP3 אבל את הרכב שלי לא לימדו לקרוא קבצים כאלה ולכן עלי להמירם לפורמט רגיל כמו של דיסק רגיל (בקיצור כזה שייקרא ללא בעיה ברכב שחגג עשור).

לאיזה פורמט עלי להמיר את קבצי ה-MP3 כך שאוכל לשמוע ברכבי באיכות גבוהה ככל הניתן?

תודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רוב התוכנות צריבה יודעות לעשות את זה לבד, כל מה שצריך לעשות זה להגיד לה שאתה רוצה לצרוב דיסק מדיה\שירים ולא דיסק DATA\DVD.

עם איזו תוכנה אתה צורב?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

צרוב בנרו כ-AUDIO CD.

את קבצי ה-MP3 אתה זורק לפרוייקט והתוכנה מבצעת עבורך את ההמרה הנדרשת ל-WAV, האיכות תהיה אותה האיכות של קובץ המקור, היא לא תשתפר עקב ההמרה.

פורסם

עקרונית הפורמט הוא פורמט WAV

אבל אתה לא צריך להמיר את הפורמט ,תוכנת הצריבה עושה זאת עבורך בשעת הצריבה באופן אוטומטי.

אם אתה צריך תוכנת צריבה חינמית: ashampoo

פורסם

אני משער שהבעיה אכן בצריבה שכן המרתי את הקבצים מראש לפורמט wav אבל המערכת לא קראה את הדיסק.

בדיעבד אכן לא נשאלתי אם זה דיסק מידע או מוזיקה.

אני משתמש במחשב Imac, אשמח להמלצה על תוכנת צריבה תואמת.

תודה

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הפורמט איננו WAV אלא CDA או CDDA.

לגביי צריבה בIMAC אין לי מושג, התקלת אותי. אני הייתי צורב פעם במדיה פלייר או בנרו. (היום הרכב קורא MP3 אז צורבים סתם דיסק נתונים)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שנים צרבתי עם תכנה בשם deep burner free

-google it

פשוטה,נוחה,מהירה,קלה,כשהתוכנה עולה בוחרים ב Create audio cd

פשוט גוררים את הקבצים שאתה רוצה. done

ד'א

פנק את עצמך בדיסק און קי ותחסוך את המתנת הצריבה,הרבה יותר אלגנטי ועם קיבולת גבוהה בהרבה.

היום דיסק און קי של 16GB עולה בסביבות 40-50 ש'ח.

תוכל לאחסן 4000 שירים לעומת דיסק שגג 15 שירים יכול להכיל.

ד'א כשאתה מוריד שיר מסויים תן עוד דקה של חיפוש ותבדוק שלפחות 128 סיביות על מנת לשמוע באיכות נורמלית.

אם תמצא 320,תהנה יותר.

בהצלחה,מקווה שעזרתי.

פורסם

היית בודק אם יש במערכת כניסת AUX (נראה לי הגיוני שיש) וקונה איזה נגן לחבר לשם, עדיף על התעסקות עם דיסקים שאפשר לשים עליהם גג 70 דקות של מוסיקה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...