Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני שבוע ביקרתי קרוב משפחה בעיר מסויימת עם אחוז גבוה של ערסים Level 17, יצאתי בחוץ לעשן והבחנתי בבחורה צעירה (אחת השכנות של קרובי) יוצאת מהחניה בצורת פרסה עושה Reverse פוגעת בפגוש האחורי ברכבו של אחד השכנים, מעבירה לDRIVE ופוגעת גם בפח צפרדע. וממשיכה הלאה.

סימנתי לה עם היד אבל אני לא בטוח שהיא ראתה אותי.

נסעה מהמקום בלי להשאיר פרטים, ולמען האמת לא נראה שהיא בכלל שמה זין, ולפי איך שהפגושים שלה נראים, אני חושב שהיא משתמשת בהם כחיישני חניה באופן קבוע.

סוריאליסטי. מקומם.

ניגשתי לבדוק את הנזק והיה קילוף צבע בטמבון (עד שכבת הפלסטיק) אני מעריך 2X6 ס"מ, ללא שקע.

כאב לי מאוד בעיקר בגלל שמדובר ברכב מאוד שמור, בלי סריטה נראית לעין.

מבחינתי זה היה פשוט, לברר מי השכן ולספר לו.

ששיתפתי את חברתי ולאחר מכן גם חבר נוסף הם ייעצו לי שלא לדווח בגלל שמדובר בערסילנד ואני עלול לגרום נזק לקרוב משפחתי שאותו טרם שיתפתי בעניין.

זה מציק לי מאוד.

אני חושב לברר מי השכן ולגשת אליו עוד השבוע.

מה עושים?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

בדיוק. אף אחד לא יודע שאתה שכן של מישהו. או שתשאיר פתק על השמשה, או שתאתר את בעל הרכב (בעזרת המשטרה למשל) ותגיד שעברת בסביבה וראית את זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
רק שתדע שזה לא "פגע וברח" זה תאונת נזק, פגע וברח זה עם נפגע

על סמך מה החלטת שרק תאונה עם נפגע זה "פגע וברח"? לידיעתך בתקנות התעבורה בכלל אין אזכור לביטוי פגע וברח.

פורסם
על סמך מה החלטת שרק תאונה עם נפגע זה "פגע וברח"? לידיעתך בתקנות התעבורה בכלל אין אזכור לביטוי פגע וברח.

שלום לך,

על סמך הידע שלי ויש לי ידע, עכשיו אני אסביר לך:_כשיש תאונה ואין נפגעים זה (זאת) תאונת נזק בלבד, אבל אם יש תאונה ויש נפגעים ועזבת את המקום מבלי לדווח כלל זה (זאת) תאונת "פגע וברח".

פורסם
רק שתדע שזה לא "פגע וברח" זה תאונת נזק, פגע וברח זה עם נפגע

אם אתה רוצה לעזור תגיד לו ואם יש מס רכב תיתן לו ונתק מגע

שבת שלום ויום טוב

פגע וברח כוללת גם תאונות נזק בלבד.

ההבדל היחיד הוא בהתייחסות המשטרה, בפגע וברח עם נפגעים המשטרה מתאמצת להביא את הנהג לדין, בפגע וברח נזק בלבד הנפגע מקבל את פרטי בעל הרכב והתיק נסגר מחוסר עניין לציבור.

אם לא יודעים, לא כותבים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חשבתי להשאיר פתק, אבל כשיהיה משפט במידה והיא תכחיש אני מן הסתם נקרא להעיד, כך שפתק אנונימי לא ממש יעזור במקרה הזה.

"פגע וברח" פשוטו כמשמעו: אדם אשר "פגע" ברכב או אדם "וברח" בלי לקחת אחריות.

פורסם

איך תיקרא להעיד אם השארת פתק אנונימי?

אנונימיArrow1.jpgעֲלוּם שֵׁם

כשאתה משאיר פתק עם פרטי הנהג הפוגע, אתה מגלה אזרחות טובה, המצפון שלך לא ייסר אותך, והשארת לבעל הרכב את ההחלטה האם לפנות אל הפוגע.

פורסם
איך תיקרא להעיד אם השארת פתק אנונימי?

אנונימיArrow1.jpgעֲלוּם שֵׁם

כשאתה משאיר פתק עם פרטי הנהג הפוגע, אתה מגלה אזרחות טובה, המצפון שלך לא ייסר אותך, והשארת לבעל הרכב את ההחלטה האם לפנות אל הפוגע.

אני יודע מה זה אנונימי ואין צורך להתנשא בכל הזדמנות שלא הבנת את הכתוב.

התכוונתי לכך שנניח והשארתי פתק עם מספר הרכב, הוא פונה לבחורה והיא מכחישה, הוא מחליט לתבוע את הביטוח ואז למשפט, במצב הזה אין לו שום הוכחה שהיא זו שגרמה לו נזק פרט לפתק שהוא טוען שמישהו שם לו על השמשה.

ולכן לדעתי פתק אנונימי במקרה של הכחשה מצידה לא יעיל.

בכל מקרה, חבל על העצבים שלי. השבוע יש לי נסיעה לאזור, אנסה לאתר את השכן, במידה ולא אצליח אשאיר פרטים עם פרטי התקשרות איתי.

תודה חברים.

פורסם

גם לי קרתה אותה דילמה בדיוק,

אישה עשתה רוורס ופגעה באיזה רכב בשכונה חדש בצבע שחור,

היא כמובן עפה לה והשאירה שריטה לאורך כל הדלת.

חשבתי למשך 2 דקות, ופשוט השארתי פתק עלום שם עם מספר הרכב הפוגע, תיאור הנהגת וצבע הרכב.

ושעה.

והמשכתי לחיי.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
פגע וברח כוללת גם תאונות נזק בלבד.

ההבדל היחיד הוא בהתייחסות המשטרה, בפגע וברח עם נפגעים המשטרה מתאמצת להביא את הנהג לדין, בפגע וברח נזק בלבד הנפגע מקבל את פרטי בעל הרכב והתיק נסגר מחוסר עניין לציבור.

אם לא יודעים, לא כותבים.

שלום לך

אני רוצה להגיד לך אתה טועה ומטעה,_ויש לי קצת ניסיון בשביל לדעת מה לכתוב.

בתגובה שלך אתה בעצמך כותב_"פגע וברח נזק בלבד,_ובהמשך התיק ניסגר מחוסר עינין לציבור",_אם זה תאונת פגע וברח המשטרה לעולם לא תיסגור תיק מחוסר ענין לציבור.

פורסם
חשבתי להשאיר פתק, אבל כשיהיה משפט במידה והיא תכחיש אני מן הסתם נקרא להעיד, כך שפתק אנונימי לא ממש יעזור במקרה הזה.

זה מה שכתבת. איך אמורים להבין כי התכוונת להשארת פתק אנונימי?

• תוכן חדש...