Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה שמתי לב שכל המכסה מנוע של הרכב שלי (סוזוקי סויפט, חצי שנה על הכביש, כחול מטאלי- למי שעדין לא מכיר :wink:) מלא במעין סימני מים.

הרכב רוב החיים שלו (אצלי לפחות, לא יודע מה היה איתו במשלוח וכמה זמן הוא ישב במגרש של החברה) היה עם וקס קולונייט 845, נשטף פעם אחת במכונה, פעמיים ידנית אצל רוצחי צבע (משתמשים במטאטאים כמברשות) ופעם אחת במכונה עם ג'ילדות.

פעם אחת נשטף עלי ידי שמפו אמריקן איגל ומאז (שזה היה פחות מחודשיים אחרי הקניה) נשטף ע"י שמפו נורמאלי של CG.

מישהו יכול להסביר את הסימנים האלה ומה אפשר לעשות כדי להפטר מזה? (מעדיף לא פוליש בשלב הזה)

הכתמים נראים בתמונה בין שתי נקודות האור.

2013-10-16 22.23.51.jpg

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

שכחתי לציין ששלפני ששמתי את הוקס לפני כשבוע שפשפתי את זה עם IPA 6% ושום דבר לא קרה

פורסם

אין מצב שזה לשלשת. יש לי איזה שני סימנים שלא ניקיתי בזמן אבל את הסימנים האלה ממש יש על כל הפגוש. הרכב ממש היה צריך להיות קבור בח#א כדי להשאיר כאלה סימנים.

יכול להיות כשהוא היה במגרש שבנמל?

פלסטלינה אמורה להוריד כאלה סימנים בטוח? יש גם חומרים של פרי-וקס כמו הליים משהו של דודו ג׳וס שעושים פוליש ממש עדין ואמורים לנקות לכלוך עמוק יחסית. יעזור?

פורסם

אני משתמש בשמפו הזה- http://www.chemicalguys.com/Chemical_Guys_CWS_301_Citrus_Wash_Gloss_Concen_p/cws_301.htm

שגם אם הוא מתייבש לי תוך כדי השטיפה זה ל15 דקות מקסימום עד שאני שוטף עם מים.

על הרכב יש וקס שיושב לא פחות חזק מגלייז ממוצע.

הבעיה שהכתמים כבר קיימים (כנראה נוצרו עוד לפני הפעם הראשונה ששמתי את הוקס, שסגר אותם על הצבע) ואני מחפש איך להוריד אותם. חדשים אני לא חושב שיהיו.

הערה- שמתי וקס לפני שבוע ואני לא רוצה להוריד אותו עד פסח לפחות (יחזיק כמו גדול). זה יחמיר את המצב מאוד או שיהייה אפשר להוריד את זה בעוד כמה חודשים- בפסח אני רוצה לעשות פלסטלינה ופרי-וקס וכל מה שצריך (חוץ מIPA. זה פשוט לא עושה שום דבר ורק מסכן את הצבע)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכל מי שהנושא הטריד את מנוחתו בשבועות האחרונים!

היום שטפתי את הרכב ואחרי הגשמים האחרונים ושימוש מוגבר בספרינקלרים של הוישרים, שמתי לב שהיו אזורים שהמים זרמו בהם (אזור הידיות, בגג ועוד כמה) והשאירו שובל. אחרי הטיפה ראיתי שבאותם שובלים נוצרו סימנים כמו הסימני מים שיש על שאר הרכב, אבל בצורה של הזרימה.

יש מצב שהכתמי מים האלה הגיבו איכשהו עם הוקס? מישהו מכיר תופעה כזו עם הקולונייט?

• תוכן חדש...