Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 600

eran.yablonski
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כבר זמן מה שאני חוכך בדעתי להכנס לעולם רכבי האספנות.

המכונית שהכי מושכת אותי היא הפיאט 600.

אשמח לקבל פרטים על מכוניות שאולי למכירה כאן בארץ לפני שאני מתחיל לחפש בחו"ל.

כמו כן אשמח לקבל מושג על מחירי קניה ממוצעים.

פורסם
שלום,

כבר זמן מה שאני חוכך בדעתי להכנס לעולם רכבי האספנות.

המכונית שהכי מושכת אותי היא הפיאט 600.

אשמח לקבל פרטים על מכוניות שאולי למכירה כאן בארץ לפני שאני מתחיל לחפש בחו"ל.

כמו כן אשמח לקבל מושג על מחירי קניה ממוצעים.[/quote

ברוך הבא בצל קורתנו!

יש כמה פיאט 600 למכירה באתר יד 2. (הקלק על רכב ותת קבוצה מיוחדים בחר רכבי אספנות.).

המכונית הראשונה שלי היתה פיאט 600 שהיתה בת 7 שנים כשקניתי אותה. עשיתי איתה 40,000 ק"מ בשנה אחת ונהניתי מכל רגע. גם אני, ממרום הליטרים שלי, אני פוזל לכיוון של פיאט 600 רכב חמוד להפליא.

בו לבקר אותנו באחד ממפגשי מועדון החמש שם תוכל לדבר עם חברים ולקבל פרטים נוספים.

שלמה דן גדרון

פורסם

תודה.

אשמח גם להתייחסות כללית יותר לגבי הכוון המועדף, קניה מקומית או יבוא.

ברור לי שבקניה מקומית אגיע לרכב ש"עבר" הרבה אבל אני רואה את הסחורה מול עיניי. מצד שני, ברכב מיבוא הסכוי ליפול על רכב יותר בתולי גבוה.

פורסם

מבחינת הבודי, תמיד תמצא רכב בחו"ל במצב טוב יותר..

רוב הרכבים הללו עברו קומבינות, שפכטל ותיקונים במהלך השנים כולל חלפים לא מקוריים.

מבחינת מחיר, ייבוא רכב מחו"ל יעלה לך ( ברוב המקרים ) יותר מאשר רכב "ישראלי" מקורי.

אני תמיד העדפתי ייבוא אישי.

בהצלחה.

פורסם

ההבדל במחיר יכול להיות קיצוני לרעת חו"ל.

ההבדל באיכות יכול להיות קיצוני לטובת חו"ל.

מציע לך להתחיל לבדוק את המצב בישראל ואם לא תהיה מרוצה לבחון שוב את חו"ל.

פורסם

נסה לייבא זאסטאווה 750(Zastava), המכונה בשם החיבה פיצ'ה, ממדינות יוגוסלביה לשעבר. המכונית יוצרה שם עד 1986, מה שאומר שאתה יכול לייבא מודל 83' :lol:.

אני משער שתמצא לא מעט מהן בסרביה, שם יוצרה המכונית.

אגב, גם בארגנטינה יוצרה המכונית לתוך שנות השמונים.

אתה יכול גם להיות הרפתקני יותר ולייבא מספרד את גרסת 4 הדלתות של המכונית, שנקראה סיאט 600 - ולהיות יחודי, כי 600 מולטיפלה היו ואולי עוד יש בארץ.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אתה יכול גם להיות הרפתקני יותר ולייבא מספרד את גרסת 4 הדלתות של המכונית, שנקראה סיאט 600 - ולהיות יחודי, כי 600 מולטיפלה היו ואולי עוד יש בארץ.

תיקון קטן - גירסת 4 הדלתות נקראה SEAT 800:

seat-800.jpg

עודד

פורסם

ולמרות השמות השונים (או העיגול למעלה) גם הזסטאבה 750 וגם הסיאט 800 השתמשו במנוע ה-767 סמ"ק של הפיאט 600.

פיאט 600 היתה המכונית הראשונה שלי, בסוף שנות ה-80.

:turn-l:
  • תוכן חדש...