Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יקבל אזהרה אם אני ירשום ברוך השם?

לתגובה שמעלי - אם אפשר להגיב בצורה הכי פחות גזענית - יהדות אתיופה? הצחקת אותי.. לא היה ולא נברא, לא אמיתי, מזויף, "התגיירו" בשביל לברוח מהמקום האומלל הזה (אתיופיה) - ובוא נודה בזה, העליה הייתה רחוקה מלתרום משהו למדינה, אם כבר לדבר תאכלס - יהדות אתיופה בארץ ישראל היא נטל, ויש לי חברים אתיופים ואנשים שאני משרת איתם בצבא ועדין זו דעתי.

ולגבי התרה של עגונות - מלכתחילה זה אידיוטי שצריך "התרה" לדבר כזה, ושוב הכל חוזר לרב הזה וליהדות בתור דת שהיא פרימיטיבית וקדמונית.

אני חושש שאתה מבלבל אתיופים עם אטיופים.

And on a side note, ביום הזיכרון לרבין, אפשר גם אשכול כזה שיהיה אפשר ״לפתוח את הפה״ חופשי על אדם חשוב לציבור מסויים (כנראה)?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 528
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האמירות מגובות בהקלטות, כך שהן אותנטיות. אם המנהיג נסחף אחרי עדת מאמניו בצור כל כך גסה הרי שאינו מנהיג. אני מעריך שהאיש מאמין בכל מה שאמר. מדובר באיש מדון שעסק בפלגנות, לא ניסה לאחד כוחות בישראל. יש אנשים שזוכים לכבוד גם ממי שחולק על דעותיהם, בזכות יחס המכבד את האחר. עובדיה יוסף לא היה כזה, הוא בז לכל מי שאינו הולך בדרכו.

1+

בתור חילוני גמור אני מכבד ומעריך מאוד את הרב מנחם פרומן ז"ל, ולהבדיל את הרב ישראל מאיר לאו והרב חגי כהן יבדל"א. האחרון, אגב, פחות מוכר, אבל הוא הרב שחיתן אותי ובמקרה גם אביו של אחד מחברי הפורום הזה. אדם מדהים שגם בתור חילוני אני מוכן לשמוע ממנו דברי תורה.

המשותף לכל השלושה, למקרה שמישהו תהה, הוא שבמקום בפלגנות הם עסקו ועוסקים בקירוב לבבות ובקבלת כל אדם כמו שהוא. הם אינם מנבלים את פיהם ואינם מקללים מגזרים כאלה ואחרים על בסיס קבוע.

And on a side note, ביום הזיכרון לרבין, אפשר גם אשכול כזה שיהיה אפשר ״לפתוח את הפה״ חופשי על אדם חשוב לציבור מסויים (כנראה)?

בושה וחרפה שאתה משווה בין שני האנשים הללו. יצחק רבין ז"ל נרצח ע"י יהודי בן-עוולה חובש כיפה, בעוד המרן מת בשיבה טובה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חבל שהתקשורת לא מספרת על שמאלנים ואנרכיסטים שגם מזלזלים ביום הזכרון ועוד כמה שעושים באותו "יום זכרון למחבלים".

אני בז לחרדים שלא מכבדים ימים כאלה, אבל לא נוהג לעשות הכללות, דוקא הרב עובדיה תמיד היה טוען שמלחמות ישראל הן "מלחמות מצווה" והיה מברך בפתיחת ההיכל את חיילי צה"ל.

אני מסכים עם עדן, הרב עובדיה הוא לא כוס התה שלי, אבל אני כן יעשה כבוד לבן אדם שמת, גם אם יניב אופנהיימר או דב חנין ימותו (חס וחלילה) אני לא ימהר לשמוח ולהשמיץ אותם אחרי המוות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ידעתי שהשירשור הזה יעורר את כל האתאיסטים שבפורום. רבאכ,אם אין לכם משהו חיובי לתרום,אל תכתבו ! :mad2:

הבנו שאתם שונאים חרדים,שונאים את ש"ס, אוהבים המבורגר וגבינה תוך כדי נסיעה בערב שבת...

קצת כבוד לאדם שנפטר ולא לכל המסביב !

אני שונא חרדים! הלוואי וכולם יילכו בדיוק לאן שהרב הגדול שלהם הלך.

הנה - יותר טוב?

אני בז לאדם הזה, לכול דבר שהוא ייצג, הוא והמפלגה הארורה הזאת עשו רק נזק.

אם יש מישהו שהשניא את הדתיים יותר ממה שהם שנואים זה הוא.

לא עצוב כלל, והכי מצחיק שיש לי חברים עם כיפה וגם הם ממש לא בוכים עכשיו.

ברוך שפטרנו מעונשו של זה.

הבנאדם הזה בז לחיילי צה״ל - אותם אנשים שמתו על הגבולות כדי שהוא יישב שימשיך לדבר שטויות, לא מגיע לו שם כבוד כזה או אחר.

פורסם

התקשורת לא מתעלמת. אבל אל תשווה מאות אלפי אם לא מיליוני חרדים לכמה עשרות רדיקלים שמאלנים. הכמות מבליטה את ההתנהגות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בושה וחרפה שאתה משווה בין שני האנשים הללו. יצחק רבין ז"ל נרצח ע"י יהודי בן-עוולה חובש כיפה, בעוד המרן מת בשיבה טובה.

נסיבות המוות אינן קשורות - אני מדבר על האנשים עצמם.

הבנאדם הזה בז לחיילי צה״ל - אותם אנשים שמתו על הגבולות כדי שהוא יישב שימשיך לדבר שטויות, לא מגיע לו שם כבוד כזה או אחר.

ציטוט או שמא אין זה נכון

האמירות מגובות בהקלטות, כך שהן אותנטיות. אם המנהיג נסחף אחרי עדת מאמניו בצורה כל כך גסה הרי שאינו מנהיג. אני מעריך שהאיש מאמין בכל מה שאמר. מדובר באיש מדון שעסק בפלגנות, לא ניסה לאחד כוחות בישראל. יש אנשים שזוכים לכבוד גם ממי שחולק על דעותיהם, בזכות יחס המכבד את האחר. עובדיה יוסף לא היה כזה, הוא בז לכל מי שאינו הולך בדרכו.

ובכן, מסתבר שפרס חולק עליך, אז...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
התקשורת לא מתעלמת. אבל אל תשווה מאות אלפי אם לא מיליוני חרדים לכמה עשרות רדיקלים שמאלנים. הכמות מבליטה את ההתנהגות.

מאות אלפי אם לא מיליוני שמה? חיללו את יום הזיכרון? עשו מנגל ביום השואה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו רק התקשורת שפימפמה לך שמאות אלפי חרדים מחפשים להחריב את המדינה או מה שזה לא יהיה. אני חושב שהמציאות שונה.

באמת חבל שהתקשורת מצליחה לעצב דעות של אנשים, במיוחד כשמדובר באנשים משכילים עם ראש על הכתפיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קצת מצחיק שחלק מחברים פה בוחרים להביא את רבין כאנטיתיזה לרב עובדיה.

אחד מהדברים הבודדים שעשה הרב ושגורמים לי לסלוד ממנו פחות זו הקביעה כי מותר להחזיר שטחים תמורת שלום.

בכל מקרה, שמי שמעריץ אותו ימשיך להעריץ אותו. מי שסולד ממנו ימשיך לסלוד. חבל רק שאנשי ציבור מסויימים לא מעדיפים לשתוק אלא מתעקשים לספר לכל העולם כמה הם העריצו את הרב (גם אם זה לא ממש נכון).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא כתבתי שהם מיחלים להרס המדינה - אלא התיחסתי להתנהגות בימי זכרון לאומי.

ופרס - מה לעשות. פוליטיקאי שלא יכול לומר משהו אחר בנסיבות אלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מורשת רבין חשובה בעיקר בשל הסמליות ברצח אדם שהוא נבחר ציבור, במשרה הגבוהה ביותר האפשרית. הרב עובדיה ז"ל אינו נבחר ציבור. הוא סמל של מפלגה שחרטה על דגלה בדלנות מגזרית, הנמכת ציפיות, עידוד חיים בנפרד ממוסדות המדינה והנצחת הסטריאוטיפים הגזעניים, כל זאת אגב ניצול תקציבי המדינה לשם כך.

הדבר היחיד המשותף להם הוא ההשתפכות התקרשורתית לאחר לכתם והעלמת הצדדים הפחות מחמיאים. גם לרבין היו כאלה, וגם לרב עובדיה. הבעיה היא שרבין עשה את מעשיו, בייחוד הסכמי השלום (אני לא מדבר כרגע על שנות ה-70 העליזות) מכוח מנדט שהוענק לו על ידי הציבור (זו מהות הדמוקרטיה, גם אם אתה לא מסכים עם דרכו) והרב עובדיה כלל לא רצה להיות חלק מהציבור. אל תשלח אותי לחפש ציטוטים, פשוט תקרא את השרשור מתחילתו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
חבל שהתקשורת לא מספרת על שמאלנים ואנרכיסטים שגם מזלזלים ביום הזכרון ועוד כמה שעושים באותו "יום זכרון למחבלים".

אני בז לחרדים שלא מכבדים ימים כאלה, אבל לא נוהג לעשות הכללות, דוקא הרב עובדיה תמיד היה טוען שמלחמות ישראל הן "מלחמות מצווה" והיה מברך בפתיחת ההיכל את חיילי צה"ל.

איציק, מבחינתי, גם החרדים שעושים על האש ביום השואה וגם השמאלנים האנרכיסטים שעומדים דום לכבוד מחבלים ארורים ביום הזכרון, אלו בידיוק שאתה מדבר עליהם, מקומם באותו מקום, מתחת לאדמה.

ויפה שעה אחת קודם.

אני לא אתאיסט, אני יהודי.

החרדים גרמו לי להיגעל מדתי שלי, לכן השנאה שלי כלפיהם רבה כ"כ.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
אני שונא חרדים! הלוואי וכולם יילכו בדיוק לאן שהרב הגדול שלהם הלך.

הנה - יותר טוב?

אני בז לאדם הזה, לכול דבר שהוא ייצג, הוא והמפלגה הארורה הזאת עשו רק נזק.

אם יש מישהו שהשניא את הדתיים יותר ממה שהם שנואים זה הוא.

לא עצוב כלל, והכי מצחיק שיש לי חברים עם כיפה וגם הם ממש לא בוכים עכשיו.

ברוך שפטרנו מעונשו של זה.

1. אל תכליל. לא כל החרדים גרועים כמו שאתה מצייר אותם.

2. אתה יכול לבוז לאדם,ואתה יכול גם לא להיות עצוב, אבל יש מינמום לכבד בן אדם,יהודי,כמוך. בלי קשר להשקפה דתית/פוליטית.

פורסם
ידעתי שהשירשור הזה יעורר את כל האתאיסטים שבפורום. רבאכ,אם אין לכם משהו חיובי לתרום,אל תכתבו ! :mad2:

הבנו שאתם שונאים חרדים,שונאים את ש"ס, אוהבים המבורגר וגבינה תוך כדי נסיעה בערב שבת...

קצת כבוד לאדם שנפטר ולא לכל המסביב !

אני אתאיסט, ממש לא סובל את מה שש"ס מנסה ליישם, סולד מהרב עובדיה והתבטאויותיו וחושב שהוא היה אדם שעודד פילוג בעם ובידול החרדים מכלל האוכלוסייה.

ממש לא מעריך אותו כאדם אבל מכבד את ציבור מאמיניו שראו בו סמל ולכן לא אחגוג ואני ממש לא שמח במותו.

אם וא באמת האמין בתורה ובמה שהיא ציוותה עלינו במישור של בין אדם לחברו אז יהיו לו הרבה הסברים לתת עכשיו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...