Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע לכם, במיוחד ברכבים עם שמשה בזווית חדה, יש בעייה רצינית.

C1_dashboardReflection.jpg

(הערה: התמונה מגוגל. זה לא האוטו שלי)

השדבורד חוסם את שדה הראייה אם הוא ממש מבריק! הרי ככל שהוא מחזיר יותר אור, ככה הוא נראה יותר כהשתקפות על השמשה.

אני מתכנן לקנות פלאש-דאש של קארפלאן. אבל אני שמתי לב שהוא משאיר גימור גלוסי. זה מצויין לכל פלסטיקה אחרת. אבל לשטח הנדל"ן הריק הנכבד מול מרחב המחייה של משתמשי האוטו, בינהם הנהג, מחליט שהוא תחנת כוח סולארית.

gemasolar-2011-2_low_res.jpg

(תמונה מגוגל)

אז מה ניתן לעשות בכדי להקטין את התופעה? מה אני עשיתי? פשוט לא שמתי שום חומר על החלק הזה. ניגוב וזהו. אפילו לא מים.

אני הולך לקנות את המוצר ממילא, כי הוא טוב לכל שאר הפלסטיקים. מצידי שהחלק הזה של הדאשבורד ידהה עד שהוא יהיה חסר כל צבע. אני רוצה למנוע השתקפות. זה אחד הדברים שאני הכי שונא.

אולי אפשר לעשות משהו לשמשה עצמה מבפנים? או מבחוץ? לא יודע.

(גילוי נאות: עדיין לא קניתי את המוצר ולא השתמשתי בו. אני חושש שהתוצאה תהייה דומה לאילוסטרציות. יש פה אנשים שיכולים להרגיע אותי?)

פורסם

אם איני טועה הרכב הוא 107,גם אצלי אבא שלי יש את אותה הבעיה,לא משנה עם מה אתה מנקה,זה עיצוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

משקפים מקטבים! התופעה נעלמת לחלוטין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש לי בעיה דומה עם מצלמת הרכב שלי, כאן תוכלו לראות פרוייקט של מישהו שהרכיב על המצלמה שלו Polarized filter בעזרת מתאם שהוא הדפיס במדפסת 3D.

אני קניתי את ה Filter הזה באיביי ואנסה לקמבן משהו על המצלמה שלי.

פורסם

במקומות שמוכרים כיסויים למושבים בדרך כלל יש אפשרות להזמין לפי מידת הדש-בורד גם כיסוי מבד שהוא כולל גם המעבר של החימום לזכוכית בחורף. היה לי בעבר כזה אבל לא הדבקתי אותו הוא פשוט היה מונח כמו שטיח. זה עלה לי בסביבות 100 ש"ח.

פורסם
יש לי בעיה דומה עם מצלמת הרכב שלי, כאן תוכלו לראות פרוייקט של מישהו שהרכיב על המצלמה שלו Polarized filter בעזרת מתאם שהוא הדפיס במדפסת 3D.

אני קניתי את ה Filter הזה באיביי ואנסה לקמבן משהו על המצלמה שלי.

פילטר 67 מ"מ מתאים לעדשת DSLR ולא לעדשת 12 מ"מ שיש לכם ברכב :shock:

פורסם
פילטר 67 מ"מ מתאים לעדשת DSLR ולא לעדשת 12 מ"מ שיש לכם ברכב :shock:

ידוע, לא התכוונתי להרכיב את הפילטר as is על המצלמה, זה בטוח לא יתאים :) חשבתי לקמבן משהו, אגזור את הפילטר ואיכשהו אכניס אותו למרווח הפלסטיק במצלמה, רק כשאקבל את הפילטר ואתחיל לעבוד אראה מה קורה עם זה. במקרה הכי גרוע, הלכו 5$.

פורסם

למרבה האירוניה התופעה ממש לא מפריעה למצלמה שלי לראות. כי רואים בכל זאת, וגם דיי טוב, אפילו היום.

אבל בשמש ישירה זה פשוט מעצבן אותי בטירוף.

ואין לי כסף למשקפים מקטבים. :cry:

• תוכן חדש...