Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכנה שחנתה בתוך הגברת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק וגם קצת טועה.

זה נכון שלא צריך ללכת ולתבוע על כל פיפס קטן, או לאיים באלימות ומה לא, אבל חניה כזו מצביעה על זלזול מובהק ברכוש של אחרים. אם אותה גברת תדע שעל זלזול כזה היא עוברת בשתיקה, היא תרשה לעצמה בפעם הבאה קצת יותר. צריך להביא לתשומת ליבה את מה שארע, אפילו שאין נזק לרכב, ולראות את תגובתה. אפשר ללמוד מזה הרבה על אופי האדם.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שגולף צודק,אם לא יעירו לה ולא כלום היא תעשה את זה הלאה,נכון גם שלא צריך להגזים עם ירידות ערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש נטייה בפורום להגזים, כל שרשור שנפתח הכולל עצבים/נזק - תגובות האנשים - "אני הייתי מז**ן לאמא שלו את הצורה" ו "שובר לה את הפרצוף" ושלל תגובות מוגזמות. בחייאת אנשים אתם נשמעים יותר גרועים מאלו שחנו ככה. לפחות (כנראה) הבחורה שחנתה ככה לא עשתה את זה בכוונה וכנראה שיכולות הנהיגה שלה לא משהו, מכאן ועד לשבור למישהו את הפרצוף ולחתוך את הפגוש ולתבוע ירידת ערך? מה נסגר איתכם? מסכים איתכם שזה לא בסדר ומסכים איתכם שהיא לא צריכה לנוע על הכביש בצורה כזו, אבל מכאן ועד ירידת ערך? מי ישלם לכם ירידת ערך על שריטה? שרוט מי שחושב כך.

כאן על גבי הפורום כל אחד גיבור, כל אחד מסתתר מאחורי שם ומשחק אותה גבר. בפועל, כל אדם נורמלי בדעתו לא היה עושה עם

זה כלום. מקסימום מחפש את הגברת וצועק עליה קצת שזה לא בסדר.

אם הייתם עוברים ברחוב ומישהו היה דורך לכם על הרגל בטעות ומלכלך את הנעל הייתם שוברים לו את הפרצוף או הולכים לתבוע אותו ?

פורסם
בית ספר יסודי.

אתה גבר מכה?

נראה לך, אני מפחד מנשים :p

ציניות, אבל עדיין הייתי מגיע אל האישה דופק בדלת ואומר לה בדיוק מה אני חושב על החניה שלה, או לבעלה.

Opel Adam S 2017

פורסם

זה לא ציני וזה לא מצחיק, כל הגישה ההתייחסות הזו לאישה, שקנו לה אוטו, אבל היא לא יודעת להסתדר בעולם.

אני בטוח שלחברה/אמא/אשתך, אתה לא פונה ככה.

יש כאן טעות של מישהו בחנייה (אנחנו לא באמת יודעים מי נהג...) וצריך להעיר וגם לדרוש תיקון, במקרה הצורך. אבל זה קורה בין בני אדם. אנשים טועים, וצריך לתת להם הזדמנות לתקן.

תביעות, משטרה, גרימת נזק גדול לרכוש במתכוון... שני הראשונים מצחיקים בהקשר של הנזק שנגרם (המשטרה תצחק עליכם. בית משפט - אולי לתביעות קטנות), האחרון לא פחות מכוער מלא לשים לב מה אתה עושה כשאתה חונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou אתה קצת מגזים ולוקח את זה קיצונית, הציניות שלי היא לא קומית, ואני ממש, ממש לא הולך בכיוון השורה הראשונה שכתבת.

אבל כן, כשאישה נכנסה לי ברכב שהיה חדש בזמנו, אכן היתי עצבני, הלכתי אליה והטחתי בה את הדברים האלו במיוחד לאחר שלא השאירו לי פרטים.

וכן זו היתה אישה באותו מקרה, גרה מולי, סימן של הצבע שלה על הרכב שלי במיקומים תואמים. חיכיתי כמה ימים וראיתי שהיא לא הולכת לגשת אלי, אז נגשתי בעצמי.

אני בטוח שאם זה היה קורה לך אתה לא היית נשאר רגוע.

יש לי שכנה שכל פעם חונה עם הסוזוקי סוויפט החדשה שלה (שהניילון עוד על המושבים), לוקחת 2 חניות, לא יודעת לחנות ולפעמים מתבטא בכך שהרכב שלה חצי בכביש וחצי בחניה.

פעם ראשונה פתק לא עזר, פעם שניה פתק כשהיא חוסמת 2 חניות למרות שהרכב שלה באורך חצי משלי - גם לא עזר.

בפעם השלישית כבר עליתי אליה לבית ואמרתי לה שתזיז את הרכב, ואני בכלל לא ידעתי שהסוזוקי סוויפט שייכת לה.

לא, אין פה באמת סיבה לבוא ל"אישה" בכלליות בטענות, אבל כשיש סיבה לכך גם אם זה גבר זה אותו הנוהל בדיוק.

נ.ב לא משנה במי מדובר, גבר או אישה ילד או ילדה, עשית נזק, תודיע, למה להתחמק, אני בטוח שהבחורה שיצאה מהרכב הנ"ל ראתה איך היא חונה, אבל למה ככה? למה לא להזיז?

Opel Adam S 2017

פורסם
דווקא לא. בגרמניה, למשל, על כל שריטה קטנה הם תובעים. לא סתם המכוניות שם נראות כל כך טוב - אנשים נזהרים.

המנטליות שלי הייתה כזאת תמיד. לא שווה להתעצבן על טיפשותם של אחרים. נכון, לפעמים זה קשה וגם אני לא מצליח, אבל חלאס, בסופו של דבר זה אוטו, קצת פרופורציות

ועכשיו אלך לי לשטוף את הגרוטאה, כבר לא רואים את הצבע הכחול מרוב לכלוך...

רוני, באירופה הקרירה אין אנשים שחונים בשיטת "עד הפק" ("פק" = מלשון מכה של הטמבון של הרכב מקדימה/מאחורה).

בישראל נתקלתי ביותר מדי כאלה, בטח ביחס לכמות האוכלוסיה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה לא ציני וזה לא מצחיק, כל הגישה ההתייחסות הזו לאישה, שקנו לה אוטו, אבל היא לא יודעת להסתדר בעולם.

אני בטוח שלחברה/אמא/אשתך, אתה לא פונה ככה.

יש כאן טעות של מישהו בחנייה (אנחנו לא באמת יודעים מי נהג...) וצריך להעיר וגם לדרוש תיקון, במקרה הצורך. אבל זה קורה בין בני אדם. אנשים טועים, וצריך לתת להם הזדמנות לתקן.

תביעות, משטרה, גרימת נזק גדול לרכוש במתכוון... שני הראשונים מצחיקים בהקשר של הנזק שנגרם (המשטרה תצחק עליכם. בית משפט - אולי לתביעות קטנות), האחרון לא פחות מכוער מלא לשים לב מה אתה עושה כשאתה חונה.

זו בוודאות אישה, בעלה נוהג על רכבים אחרים.

ראיתי אותה השבוע מנשקת רכב אחר ביציאה מחנייה. אולי זו נקמה מאחר והסתכלתי עליה יוצאה מהחנייה.

לך תבין מח של אישה.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

1. "לא, אין פה באמת סיבה לבוא ל"אישה" בכלליות בטענות, אבל כשיש סיבה לכך גם אם זה גבר זה אותו הנוהל בדיוק."

2.

לך תבין מח של אישה.

שוביניסט או לא שוביניסט? That's the question

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מדבר ככה גם לאשתי

הרבה בהומור

אומרים עם זאת שבכל בדיחה יש גם אמת.

אז כן ,אמא שלי נוסעת בRAV4 אחרי טיול של מלכת המדבר.

איך היה בפלטפוס? חששות/פחדים חששות פחדים. נסיעה על פס הפרדה.

מעבר בין נתיבים. וכו'.

אשתי ציינה שאחרי הלידה היה לה קשה לחנות ברברס.

אני לא אומר שגברים חפים מנהיגה גרועה, ממש לא, אני עובד בתל אביב אני רואה נהגים מזעזעים כל בוקר מוולפסון בערך.

אני אומר שזו בוודאות האישה, כי מדובר בשכנה שלי, ובעלה לא נוהג ברכב הזה.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

laviil

לא דיברתי על האשה המסויימת הזאת ואם "אני אומר בוודאות" אז אתה לא בטוח..

האמירה שלך על המוח של אשה, מקוממת ושוביניסטית.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

גם אני נוטה לעצבים מוגזמים לפעמים אבל אני עומד בקו ברור שבין יש נזק או אין נזק.

לפני כמה שנים בעמידה לצד הכביש הרגשתי חבטה בחלקו האחורי של הרכב. אני יוצא החוצה ורואה נער (הייתי בעצמי מדש על הכביש. רק שנה רישיון) וניכר עליו שהוא מבוהל ולא מנוסה בסיטואציה. על הטמבון של הרכב שלי סימן של צבע קטן ממנו. הוא מיד שאל אם צריך ביטוח וכו'. אמרתי לו שלא צריך כלום. הכל בסדר סע לשלום.

כמה ימים לאחר מכן אחרי שטיפה כבר לא היה סימן.

נשארתי רגוע ויותר חשוב מזה הורדתי לחץ ממי שגם ככה היה לו לחץ על הכביש

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
laviil

לא דיברתי על האשה המסויימת הזאת ואם "אני אומר בוודאות" אז אתה לא בטוח..

האמירה שלך על המוח של אשה, מקוממת ושוביניסטית.

המח של האישה - הייחוס היה לייצר הנקמנות ותו לאו.

תן לי לתקן את עצמי. הרגשות של האישה.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

מצחיק שדווקא היא ניכנסה ברכב מקדימה, אם היא הייתה נוסעת ברברס ובגלל שדה ראיה לקוי זה היה קורה, הייתי אומר בסדר...הגיוני, אבל מקדימה!?

היא לא צריכה דיסקברי היא צריכה משקפיים כמו תחתית של בירה.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• חברי המעגל הראשון
פורסם
רוני, באירופה הקרירה אין אנשים שחונים בשיטת "עד הפק" ("פק" = מלשון מכה של הטמבון של הרכב מקדימה/מאחורה).

בישראל נתקלתי ביותר מדי כאלה, בטח ביחס לכמות האוכלוסיה.

הכללה קצת גסה,

הייתי השבוע בצרפת ובשלושה ימים המסכנים שהייתי בפריז כל חניה הייתה בשיטה הזו,

הפליאה לעשות בחורה שכמעט הזיזה את האוטו שמאחוריה, זה לא היה בשיטת ה"עד הפק" אלא "פק בום בום פק"

היינו טור של תיירים בתור לאיזה משהו, והתפתחה שם שיחה ערה על יכולות החניה הגרועות של הפריזאים-

כך שהבנתי שארבעת החניות שראיתי עד אז היו מדגם די מייצג.

• תוכן חדש...