Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכנה שחנתה בתוך הגברת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה להגיע לפריס, תסתכל כאן על מדגם מייצג של התפוצה הצרפתית וההתיחסות שלהם לרכוש הזולת. במילה אחת - מזעזע. אולי זה ביגלל שבמדינת המקור הכל היה יותר זול ובר השגה - אולי כן ואולי לא.

נהג מנוסה
:roll:
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תגידו לי, נדפק לכם השכל?

תביעות, איומים, צביעה כללית, ירידת ערך... מאיפה הבאתם את הרעיונות האלו?

מדובר בחניה "תל אביבית" מצוייה, לא קרה כלום לגולף ולא שווה להתעצבן על שטויות כאלה. נכון, הפגוש המטופש של הג'יפ לא קשור למציאות, אבל גם התגובות שלכם לא :-P

לפני יומיים יצאתי מהחנייה וחטפתי שריטה קטנה בדלת בגלל שהפועלים האידיוטים בבניין שלי השאירו איזו מכונה במקום שהוסתר בדיוק ע"י דלת הגראז'. ברור שהתעצבנתי, אבל אז ראיתי את הפועל ההיסטרי יוצא החוצה ומתנצל עד עמקי נשמתו, ואמרתי לעצמי שפאק איט, לא שווה להתעצבן על דבר כזה. החיים שלי היו די עצובים אם הייתי מתעצבן מכל דבר קטן כזה...

אתה מתחיל לקבל מנטליות אירופאית,איזה כיף,הלוואי עלינו.

לא חושב שזה קשור למנטליות כזו או אחרת, זה קשור לסוג של התבגרות (תקרא לזה "התבגרות מוטורית" אם תרצה) ולאחרונה שמתי לב שגם היחס שלי לעניינים כאלה השתנה לחלוטין- פעם הייתי לוקח ללב כל שריטה קטנה והייתי מתעצבן.

היום כשאני מגלה שריטה חדשה אני פשוט עושה פוליש ווקס, אם ירד- אחלה, לא ירד? כפרה, זו סה"כ קופסת פח עם גלגלים.

לעיתים בגלל האהבה שלנו לתחביב אנחנו קצת נוטים לצאת מפרופורציות, כשמתבגרים קצת מבינים שהחוסר פרופורציות לא גורם לך לאהוב את התחום יותר, זה רק גורם לך להיות מוטרד יותר.

לפני כמה חודשים (אולי חודשיים אחרי שהחלפנו רכב) אישתי חזרה מהסופר ובפנים נפולות סיפרה לי שלא שמה לב ביציאה מהחניה והלבישה את הרכב על העמוד ודפקה 2 דלתות.

שאלתי אותה אם היא בסדר ולא נפגעה, היא ענתה שהיא בסדר, רק האוטו חטף "יפה".

אחרי 10 שניות שהמשכתי לשכב על הספה ולגרבץ מול הטלויזיה היא פתאום שאלה איך זה שאני לא רץ לחניה לבדוק את הרכב.

עניתי לה שאני לא פחח ועדיף שהוא יעשה את זה מחר כי לא בא לי לקום מהספה.

היא היתה המומה מהתגובה שלי ואז רק סיפרה לי שעבדה עלי כי רצתה לראות את התגובה שלי.

אני שמח שזו היתה התגובה שלי כי פעם זה מיד היה הופך לעצבים וכאב לב+ עצבים על זה שהייתי מגלה שהיא רק עבדה עלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מקווה שעם הזמן אני גם יהיה רגוע כמוך לעניין כזה.

תמיד כשנוסעים לקניות אני מחנה הכי רחוק מכולם.:oops:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הכללה קצת גסה,

הייתי השבוע בצרפת ובשלושה ימים המסכנים שהייתי בפריז כל חניה הייתה בשיטה הזו,

הפליאה לעשות בחורה שכמעט הזיזה את האוטו שמאחוריה, זה לא היה בשיטת ה"עד הפק" אלא "פק בום בום פק"

היינו טור של תיירים בתור לאיזה משהו, והתפתחה שם שיחה ערה על יכולות החניה הגרועות של הפריזאים-

כך שהבנתי שארבעת החניות שראיתי עד אז היו מדגם די מייצג.

בפריס. נהוג לחנות בניוטראל וללא בלם יד, כדי שאפשר יהיה לדחוף את הרכבים ולהידחף לחניה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בפריס. נהוג לחנות בניוטראל וללא בלם יד, כדי שאפשר יהיה לדחוף את הרכבים ולהידחף לחניה.

נכון מאוד. אני הייתי בפריס ותושב המקום אמר לי בדיוק את מה שכתבת. השאלה הופנתה אליו לאחר שראיתי מישהו באודי חדשה מחנה בשיטה של להזיז קצת את הרכב מאחור וקצת את הקדמי והוא חזר על זה איזה 3 פעמים. פשוט לא יאומן, בסוף חנה בינהם ואפילו לא הסתכל על הרכבים. וזה עניין מקובל בפריס בגלל מצוקת חניה.

החיים הם כמו....

פורסם
אני מקווה שעם הזמן אני גם יהיה רגוע כמוך לעניין כזה.

תמיד כשנוסעים לקניות אני מחנה הכי רחוק מכולם.:oops:

זה לא אומר שאני לא עושה את ההשתדלות שלי, אני גם משתדל להמנע מחניות צפופות מדי או במיקום שיש בו פוטנציאל שאיזה רכב חולף יגלח אותי, אבל גם אם זה קורה- לא סוף העולם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הכללה קצת גסה,

הייתי השבוע בצרפת ובשלושה ימים המסכנים שהייתי בפריז כל חניה הייתה בשיטה הזו,

הפליאה לעשות בחורה שכמעט הזיזה את האוטו שמאחוריה, זה לא היה בשיטת ה"עד הפק" אלא "פק בום בום פק"

היינו טור של תיירים בתור לאיזה משהו, והתפתחה שם שיחה ערה על יכולות החניה הגרועות של הפריזאים-

כך שהבנתי שארבעת החניות שראיתי עד אז היו מדגם די מייצג.

בצרפת לא הייתי, אבל במדינות אחרות לא ראיתי זלזול כזה ברכושם של אחרים.

וזה לא שבברלין או במדריד או בבריסל אין מצוקת חנייה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כקולקטיב יש התחשבות, אבל זה כנראה כי כולם חונים ככה שם.

ובכל זאת למתבונן מן הצד זה בהחלט זלזול ברכוש אחרים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה קורה במידה והחניה היא במדרון?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

למען האמת, במישור גם אני דגלתי חלקית בשיטה הזו (ניוטראל, אך עם בלם יד), עד שבאתי בוקר אחד וקלטתי שהרכב שלי הוזז קצת יותר ממטר אחורנית וגרם לו לעמוד חלקית בכניסה לחניה/אדום-לבן.

מאחר וברור לי שהרכב שחנה מלפני עשה את זה (מזוהם עם מזדה 6 דור ראשון, שגם שם מנעול על ההגה ויש לו תמיד נטיה להדחף עם הרכב שלו לחניות בלתי אפשריות), השארתי לו פתק ובו צויין שלא יעשה זאת שוב.

מאז אני משתדל תמיד לחנות עם הילוך משולב במישור.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וואלה, עכשיו הכל ברור! חידשת לי...

• תוכן חדש...