Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש וחצי האחרון מסיבה הייתי רוכש בסופר קוטג' של חברת 'תנובה' ולצערי אחרי 3-4 ימים המוצר כבר היה עם טעם מקולקל וחמצמץ למרות שהיה עדיין בתוקף.

המקרה כבר קרה מס' פעמים והאמת כבר נמאס לי לזרוק כל פעם לפח ולרוץ לקנות שוב ולבזבז עוד כסף. לשם המחשה חלב של יטבתה שאני רוכש מחזיק יפה מאוד עד היום האחרון של התאריך.

מה מציעים לעשות?

פורסם

זה מה שכנראה אעשה בביקור הבא בסופר. לא מת על הקוטג' של טרה אבל נו שויין...

שלחתי לתנובה פניה באתר שלהם, סתם מסקרן אותי לראות איך יגיבו.

פורסם

מציע לנסות להחליף את החנות שממנה אתה רוכש את המוצרים, ו/או לבדוק שהמקרר שלך תקין.

אישית לא נתקלתי בשום בעיה עם המוצרים של תנובה בחודשים האחרונים, לא בחלב (בשקיות) ולא במוצרים אחרים (שמנת, גבינה לבנה, קוטג' וכד').

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

סופר אחר שבקרבתי (יקר יותר) + חנות AMPM שרכשתי מוצרי חלב בעבר לא היה בעיות והחזיקו יפה.

בגלל זה רשמתי את הדוגמא עם קרטון חלב שקונה ומשום מה הוא מחזיק יפה מספיק זמן ואילו הקוטג' מתקלקל מהר מאוד.

פורסם

אין בעיה במוצרים של תנובה.

לפעמים יש בעיה במשאית החלוקה.

לרוב יש בעיה עם החנות, אתה רואה את המוצר במקרר, אתה לא יודע כמה שעות הוא חיכה מחוץ לחנות עד שהוככנס ואחר בתוך החנות אך מחוץ למקרר...

כפי שנאמר, החלף חנות-יתכן שיתחלף גם מזלך...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לאחרונה נתקלתי בחלב שעשה רושם לא לגמרי טרי - אבל איני זוכר אם היה תנובה או טרה. שקית בודדת, כאשר אני קונה בד"כ בין 4-6 שקיות במכה.

המלצה נוספת - לקנות בחנות גדולה עם תחלופה גבוהה של האספקה, סיכוי גבוה שהיא בעדיפות בקווי האספקה ושהמוצרים לא שוכבים יותר מדי זמן בהמתנה לקונה.

ודבר אחרון - לבדוק תאריכי תפוגה. היום, למשל, מצאתי שתי חבילות של "אקטיביה" - העליונה בתוקף עד 2.10, זו שמתחתיה עד 12.10. והיו בעבר מקרים שבהם מצאתי הבדלים עוד יותר גדולים. תמיד להתעכב, לבדוק מוצרים מתחתת הערימה או מערימה אחורית.

תשומת לב מיוחדת יש לתת למוצרים במבצע - בהרבה מקרים מדובר במוצרים עם תאריך תפוגה קרוב יחסית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לאחרונה נתקלתי בחלב שעשה רושם לא לגמרי טרי - אבל איני זוכר אם היה תנובה או טרה. שקית בודדת, כאשר אני קונה בד"כ בין 4-6 שקיות במכה.

המלצה נוספת - לקנות בחנות גדולה עם תחלופה גבוהה של האספקה, סיכוי גבוה שהיא בעדיפות בקווי האספקה ושהמוצרים לא שוכבים יותר מדי זמן בהמתנה לקונה.

ודבר אחרון - לבדוק תאריכי תפוגה. היום, למשל, מצאתי שתי חבילות של "אקטיביה" - העליונה בתוקף עד 2.10, זו שמתחתיה עד 12.10. והיו בעבר מקרים שבהם מצאתי הבדלים עוד יותר גדולים. תמיד להתעכב, לבדוק מוצרים מתחתת הערימה או מערימה אחורית.

תשומת לב מיוחדת יש לתת למוצרים במבצע - בהרבה מקרים מדובר במוצרים עם תאריך תפוגה קרוב יחסית.

אני קונה בסופר כמעט חינם - זה רשת מספק גדולה, לא?

תאריכי תפוגה תמיד תמיד תמיד בודק!

פורסם

קוטג' מתקלקל מהר מאוד, בהשוואה למוצרים אחרים. אין לי הסבר למה. מכיוון שהבקו שלי די חולה בחודשים האחרונים, אנחנו ממעטים בקניית קוטג' - רק לשימוש ביום - יומיים אחרי הקנייה. כמו שכתב איציק, יתכן שהבעייה במקרר שלך.

:turn-l:
פורסם

SAME HERE.

מאוד מוזר, יוצא לי לאכול כל יום קוטג' וגם אני חווה את אותו דבר.

אני לא זוכר בדיוק לכמה זמן מחזיק הקוטג', אבל מהרגע שאני קונה אותו (ואני קונה תאריך עדכני, זאת אומרת Batch של אותו יום.), כעבור יומיים הטעם כבר חמוץ.

עכשיו בכלל, הוציאו קוטג' עם 20% פחות נתרן אז אתה בטח מתאר לעצמך כמה מהר הוא מחמיץ עם פחות מלח.

פורסם

אני זוכר שפעם דיברתי עם השירות לקוחות שלהם בקשר ליוגורט 3 ליטר שהתקלקל, אז הם אמרו שהם מפצים על כל מוצר, ושלחו לי תו קניה בדואר..אגב לא ביקשו לבדוק את המוצר או משהו בסגנון..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

כמה זמן לוקח לכם לגמור קוטג' ?, אם אני פותח גביע חדש לא עוברת חצי שעה והוא הולך לפח (ריק כמובן).

נ.ב. הלכתי לפתוח קוטג'.

עדכון, הוא היה מקולקל, הטעם היה די טעים חמצמץ כזה (התאריך עבר לפני יומיים).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
להפסיק לרכוש תנובה ולעבור לטרה.

+10000

ואם לרגע נתייחס נטו לפן השיווקי, האריזות של תנובה כ"כ לא מזמינות שזה מגוחך - נראה כאילו במחלקת העיצוב שלהם מעסיקים בני טיפשעשרה עם MS Paint.

פורסם
כמה זמן לוקח לכם לגמור קוטג' ?, אם אני פותח גביע חדש לא עוברת חצי שעה והוא הולך לפח (ריק כמובן).

נ.ב. הלכתי לפתוח קוטג'.

כמה זמן לוקח לי לגמור קוטג'?

כל גביע שאני פותח אני מסיים אחרי 2 דקות.

• תוכן חדש...