Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציריות ל205 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב..מחפש ציריות ל205 GTI מאחר וכבר שיפצתי את הקיימות לעייפה וחוששמעייפות חומר ובלאי גבוה

אשמח אם יש למישהו מושג איפה אוכל לרכוש ציריות חדשות או במצב טוב..

:roll:

פורסם
שלום רב..מחפש ציריות ל205 GTI מאחר וכבר שיפצתי את הקיימות לעייפה וחוששמעייפות חומר ובלאי גבוה

אשמח אם יש למישהו מושג איפה אוכל לרכוש ציריות חדשות או במצב טוב..

:roll:

האם השיפוץ כלל הגדלת גולות או רק ניקוי וגירוז ?

בכל מקרה אם אתה לא מוצא אני מציע לגשת למכוני שיפוץ ציריות יש מצב שיש להם במלאי ציריות משופצות או חדשות עבורך או שעדיין ניתן לשפץ את הציריות שלך

נסה אצל המדביק למשל

פורסם

השיפוץ כלל לרוב ניקוי וגירוז אך גם שיפוץ כללי ולא שווה כבר לשפץ כי הציריות מתבלות תוך כחצי שנה כבר

הרכב משמש לנסיעה יום יומית אני רוצה שהרכב יהיה במצב תקין וחשוב לי שהציריות יחזיקו יותר מחצי שנה

• תוכן חדש...