Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחת הסיבות שההורים שלי החליטו לעבור לעיר אחרת היתה ערסים על טרקטורונים שנוסעים ברחוב הלוך ושוב כל שבת בצהריים.

הזמינו להם משטרה כמה פעמים אבל זה לא הזיז להם. השיטור העירוני לא יכול לעמוד כל היום ברחוב ורק לחכות להם שיעברו.

לדעתי אין לזה פתרון חוקי שיעבוד במציאות במידה ואין עם מי לדבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב הבהרה

זה לא שיש לו חניה פרטית עם סורגים

זה חניון תת קרקעי של כלל הבניין שהוא גר בו והסורגים הנגללים זה השער של החניון, מה לעשות ככה זה מגיע עם הבנין

אני לא יכול לחבל בחניה שם או להכנס אליהה, זו חניה ציבורית של הבנין

אני גם לא מתכוון לעשות משהוא פלילי למרות ש״הזמנתי חיסול״ :)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם לי זה מפריע. אני גר בקרבת ים ושטחים פתוחים ובסופי שבוע ובחגים הטרקטורונים ואופנועי שטח עוברים בפראות ורעש ליד הבית.

טסטים וציטוט חוקים לא יעזרו כאן, כי אלו בדרך כלל כלים לא חוקיים לכביש שצריכים לנוע על נגרר עד שמגעים לאזור לא מיושב. אלו אנשים שלא אכפת להם להפריע לאנשים אחרים ולסכן אותם. כלי הרכב האלה ללא לוחיות רישוי וברוב המקרים גם ללא שום תאורה.

תפקידה של המשטרה לאכוף את זה, אבל בגלל חוסר תקציבים, חוסר כוח אדם וחוסר רצון מצד השוטרים זה לא קורה.

פורסם

הם לא חוקיים ולא עוברים טסט, אבל עם קומבינה תעבור.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני בכל זאת חושב שזה מסוג הדברים שאפשר לפתור. יש לי בשכונה עוד אופנוע או שניים וגם הם נכנסים לשכונה בשקט.

דווקא הסבל הכי גדול שלי זו השכנה מהבניין ממול ששלושת הילדים שלה הם פשוט חבורה של קופים קטנים, הם צורחים כל היום ועושים בלאגן - והיא צועקת עליהם חזרה! הכי גרוע - שיש לה קול של מורה בתיכון, אז איתה דיברתי והודעתי לה שזה מוגזם.

אבל מה היא תעשה? אז אני מתנחם בזה שעוד חודש אני עובר לחיפה ללמוד.

אני בטוח שהבחור עם האופנוע, אלא אם כן הוא 'פאפואס' רציני - יבין, וישתדל להיכנס לשכונה של עצמו קצת יותר בשקט, כי כל אופנוען בר דעת מבין שעדיף שלא יהיה בלאגן עם השכנים!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דני, מצטער להיות זה שמבשר את הבשורה הרעה:

א. 80% מהאופנוענים אינם ברי דעת

ב. 100% מבעלי הקקנועים אשר מרכיבים עליהם אגזוז לחצ/זרימה חופשית/רעש ושקר כלשהו, סובלים מחסך כלשהו, ככל הנראה חוסר רציני בתשומת לב, וזה כולל גם בעלי הטימקס שהחליטו שהוא "כלי ספורטיבי" (גם הנאדים שלי ספורטיביים, הם יוצאים מהתחת במהירות מסחררת)

ג. בנאדם שלא מקשיב להורים שלו, אתה חושב יקשיב לשכנים שלו ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זה באמת משנה אם התינוקת בוכה בכוונה או לא? תדליק מזגן ותסגור את כל החלונות בבית, 2 דקות של בכי מהתינוק של השכן בהחלט יעירו אותי, באמת, תתחשב קצת בשכנים, אתה זה שהחליט להביא תינוק לעולם, למה אני צריך לסבול ממנו גם?

אתה אבל אומר לעצמך שזה סה"כ 2 דקות, ומה אני יכול לעשות זה תינוק זה לא נשלט, אתה משכנע רק את עצמך, סגור חלון ותדליק לך מזגן מאוורר מה שנוח לך, אני לא צריך לשמוע את התינוקת שלך בוכה עם כל הכבוד, זה מפריע לי.

לגבי הדעות שלכם על אופנועים, אולי זאת הסיבה שאתם מנסים להרוג אותנו בכביש כל יום?

פורסם

דני, "כמעט זה לא נחשב" מכיר ?

כל פעם שאני מתחמק מאיזה סוציומט כזה או אחר (בין אם ניסה בכוונה "לסגור נתיב, בין אם בתמים), אני פשוט חושב לעצמי שעוד מעט הוא יתקע באיזה פקק, וממשיך קדימה מחוייך :)

פורסם
לדעתי, אל תיגש לדבר איתו כי אח"כ במידה וזה יגיע לנזקים, אתה החשוד הראשון (גם אם זה לא אתה באמת).

תנסה להשאיר לו פתק על האופנוע או לשלוח מכתב (רגיל, ללא ציון שם השולח) ולבקש ממנו בצורה יפה ולהבהיר שזו פעם אחרונה שמבקשים ממנו. כמובן שאת המכתב תדפיס במחשב ותציין שהוא מכלל השכנים באיזור. נסה לדבר "ללב שלו", אם היו לו ילדים איך היה מרגיש במצב כזה - תתפלא, לפעמים זה באמת עוזר.

נסה לברר על הבחור עוד פרטים ותראה "מה הסיפור שלו", אם הוא בחור נורמטיבי לחלוטין אז כדאי לנסות את הנ"ל.

יש לי שכנה שסובלת משיתוק מוחין שבא לידי ביטוי (ויזואלית) רק בקשיים בהליכה. חשבתי שזו הבעיה היחידה שלה - עד שהבנתי אחרת: יום שבת אחד לפני חודש ומשהו, ב 14:00 בצהריים, היא החליטה שהיא קוראת לאחים שלה שיקדחו לה בבית מאווררים חדשים. כאשר אני והשכן מלמטה עלינו אליה לבקש שתפסיק - היא נתנה לאחים שלה לפתוח את הדלת ולפני כן אמרה בקול רם לאחים שלה "אני לא בבית" ונעלמה פנימה. יום למחרת היא הלכה למשטרה וטענה שאני "מציק" לה... :screwy:

איציק

אתה תצחק אבל אם כבר הרחקת לכת לגבי כתיבת המכתב במדפסת הייתי גם מוודא שאין טביעת אצבעות על הנייר.

לגבי השכנה שלך, להבא תדע, ביום שבת אסור לעשות שום עבודת שיפוצים בבית. במידה וכן, ישר משטרה.

היי חברים,

בהמשך לשרשור של חברינו כאן,

רציתי לדעת האם התופעה נפוצה, או שזה רק אני.

אני גר ברחוב ללא מוצא שקט, במרחק 200 מטר מהרחוב הראשי בעיר. בכל פעם שעובר TMAX עם אגזוז פתוח, זה מקפיץ לי את הפיוז, מוציא אותי מהשלווה. שלא נדבר על דיזנגוף (או כל רחוב ראשי) בתל אביב, אתה בשיחה עם חבר בבית קפה, ואז לכמה שניות ארוכות אתה פשוט לא יכול לדבר, בכלל שאיזה ברנש רוצה קצת תשומת לב. וזה קורה בתדירות של כל כמה דקות לפעמים.

לפי השכיחות של העניין, אני מבין שהקיטים האלה חוקיים וכנראה עוברים טסט.

השאלה שלי:

מדוע לא בודקים רמת רעש בטסט? הרי לכל אדם ברור שהדבר הזה הוא מטרד לציבור!

האם יש סעיף בחוק המדבר על רמת רעש? מישהו יוכל להביא סימוכין לכך אם כן?

מה דעתכם?

לא חוקי אבל כן עובר טסט.

דני, מצטער להיות זה שמבשר את הבשורה הרעה:

א. 80% מהאופנוענים אינם ברי דעת

ב. 100% מבעלי הקקנועים אשר מרכיבים עליהם אגזוז לחצ/זרימה חופשית/רעש ושקר כלשהו, סובלים מחסך כלשהו, ככל הנראה חוסר רציני בתשומת לב, וזה כולל גם בעלי הטימקס שהחליטו שהוא "כלי ספורטיבי" (גם הנאדים שלי ספורטיביים, הם יוצאים מהתחת במהירות מסחררת)

ג. בנאדם שלא מקשיב להורים שלו, אתה חושב יקשיב לשכנים שלו ?

באותה מידה שמישהו משוויץ עם הסיויק שלו או רכב אחר כך לגבי הטימקס. מדובר בקטנוע 500 סמ"ק שעולה לא מעט לכן זה פוזה מסויימת עבורם.

אבל תבינו אותם, באותה מידה שאתם מחפשים לשים אגזוז משופר כאן בפורום שיפורים ככה גם הם רוצים.

האגזוזים האלה מיועדים תיאורטית לרכיבה במסלול סגור בלבד. למרבה הצער יש כאלה שמצליחים להבריח אותם דרך המכס בצורה כלשהיא.

עכשיו אתם מבינים מדוע משרד התחבורה דורש אישור על אגזוזים ומסרב להכניס כל אגזוז שאין לו תו תקן?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

דווקא רוב אופנועי הספורט נוסעים עם אגזוזים של חברות כמו יושימורה ואקרפוביץ - שהם כן בעלי תקן.

הבעיה היא שלהורים שלהם אין רשיון גידול ילדים ויוצאים להם 'פאפואסים'.

אולי שי פירון יציל את המצב?! לפי מה שבתדודה שלי מספרת על צורת החשיבה של הורים לתינוקות בימינו - אין לנו סיכוי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
דווקא רוב אופנועי הספורט נוסעים עם אגזוזים של חברות כמו יושימורה ואקרפוביץ - שהם כן בעלי תקן.

הבעיה היא שלהורים שלהם אין רשיון גידול ילדים ויוצאים להם 'פאפואסים'.

אולי שי פירון יציל את המצב?! לפי מה שבתדודה שלי מספרת על צורת החשיבה של הורים לתינוקות בימינו - אין לנו סיכוי.

בתור אופנוען ואחד שמבין אני יכול לומר לך שמעטים מאוד הם אלה שמחליפים לאגזוזים חוקיים לכביש. אם כבר השקעת כמה אלפים במערכת פליטה למה לשים אגזוז שקט? הרי כל הפואנטה היא למשוך תשומת לב על ידי עשיית רעש. רוכבים עם יושימרה ואקרפוביץ? בהחלט. חוקיים לכביש? מעט מאוד. ובכלל, כל המערכות פליטה אפטר מרקט שבאים קומפלט מהסעפת וכוללים משתיק הם לא חוקיים כלל וכלל בגלל שאלה כוללים ביטול של הדוד ועקיפה וביטול של הממיר הקטליטי.

דווקא עם השנים, התחלתי לאהוב את המערכת המקורית. אין כמו רכיבה עם מפלצת שכזו שנוסעת ברכבי העיר בדממה חרישית עד כדי כך ששומעים את ההילוכים מתחלפים. אולי בגלל שאני מזדקן, אולי בגלל שאני לא מחפש לעשות דאווין.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
זה באמת משנה אם התינוקת בוכה בכוונה או לא? תדליק מזגן ותסגור את כל החלונות בבית, 2 דקות של בכי מהתינוק של השכן בהחלט יעירו אותי, באמת, תתחשב קצת בשכנים, אתה זה שהחליט להביא תינוק לעולם, למה אני צריך לסבול ממנו גם?

אתה אבל אומר לעצמך שזה סה"כ 2 דקות, ומה אני יכול לעשות זה תינוק זה לא נשלט, אתה משכנע רק את עצמך, סגור חלון ותדליק לך מזגן מאוורר מה שנוח לך, אני לא צריך לשמוע את התינוקת שלך בוכה עם כל הכבוד, זה מפריע לי.

לגבי הדעות שלכם על אופנועים, אולי זאת הסיבה שאתם מנסים להרוג אותנו בכביש כל יום?

ספר לי בבקשה על חוקי הנהיגה בכבישים השונים שאתה כן מכבד. אחר כך ספר לי מתי בפעם האחרונה לא עצרת על \ אחרי מעבר חציה ברמזור או מתי לא עקפת מימין נהגים שפונים ימינה. אחר כך ספר לי כמה ילדים יש לך ותן לנו עוד דוגמא הגיונית מעולם הדמגוגיה. הרי לצפות שלאנשים לא יהיו ילדים זה הגיוני כמו לצפות שאופנונעים לא יסעו בטורים גבוהים כן? זה *בדיוק* אותו הדבר ולא הגזמת בכלל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אתה תצחק אבל אם כבר הרחקת לכת לגבי כתיבת המכתב במדפסת הייתי גם מוודא שאין טביעת אצבעות על הנייר.

לגבי השכנה שלך, להבא תדע, ביום שבת אסור לעשות שום עבודת שיפוצים בבית. במידה וכן, ישר משטרה.

לא חוקי אבל כן עובר טסט.

באותה מידה שמישהו משוויץ עם הסיויק שלו או רכב אחר כך לגבי הטימקס. מדובר בקטנוע 500 סמ"ק שעולה לא מעט לכן זה פוזה מסויימת עבורם.

אבל תבינו אותם, באותה מידה שאתם מחפשים לשים אגזוז משופר כאן בפורום שיפורים ככה גם הם רוצים.

האגזוזים האלה מיועדים תיאורטית לרכיבה במסלול סגור בלבד. למרבה הצער יש כאלה שמצליחים להבריח אותם דרך המכס בצורה כלשהיא.

עכשיו אתם מבינים מדוע משרד התחבורה דורש אישור על אגזוזים ומסרב להכניס כל אגזוז שאין לו תו תקן?

אמממ, אנלא ככ יודע איך להגיד לך אתזה, אבל בכז ננסה:

פוזה, זה ללכת בחוף הים עם מכנס קצר, כשהזין מלופף על הברך.

ככה לפחות במילון האישי שלי.

אגב, חוקי או לא חוקי, הבוקר בסיבוב בירור עלויות חלפס לחורף הקרוב, 3חנויות "אתה לא רוצה לקנות איזה אקרופוביץ ?"... זה בתשובה שלך לעניין המכס. כמובן שהתשובה היא "לאאאאאאאאא", הרמת הקסדה מהדלפק והתחפפות מהמקום.

פורסם
ספר לי בבקשה על חוקי הנהיגה בכבישים השונים שאתה כן מכבד. אחר כך ספר לי מתי בפעם האחרונה לא עצרת על \ אחרי מעבר חציה ברמזור או מתי לא עקפת מימין נהגים שפונים ימינה. אחר כך ספר לי כמה ילדים יש לך ותן לנו עוד דוגמא הגיונית מעולם הדמגוגיה. הרי לצפות שלאנשים לא יהיו ילדים זה הגיוני כמו לצפות שאופנונעים לא יסעו בטורים גבוהים כן? זה *בדיוק* אותו הדבר ולא הגזמת בכלל.

אתה מדבר שטויות, דבר ראשון, הרגלי הנהיגה שלי רחוקים מאוד מהסטיגמה שרצה לך בראש שאומרים לך את המילה "אופנוע", שאגב, זה רק מוכיח כמה אתה לא מכיר רוכבים רציניים וניזון רק מילדי פוזה שנוסעים על קטנוע שליחויות וחותכים אותך בעיר.

דבר שני, אני לא חושב שזה הגיוני שילד לא יבכה, אני גם לא חושב שזה הגיוני שיעשו לך רעש מתחת לבית עם אופנוע, בשום שעה שהיא.

אוקיי, אני מצפה שלאנשים יהיו ילדים, דרכו של עולם, זה עדיין לא אומר שחזרתי מעבודה ב5 בבוקר וכבר ב7 התינוק של השכן בוכה, כיבדתי אותו וגררתי את האופנוע לחנייה, כמו בכל לילה, הרי אם הייתי עושה ההפך, היו מאיימים לשרוף לי את האופנוע, אבל אם אני יאיים להרוג לו את התינוק שמרעיש לי מתי שאני יישן? זה לא אותו דבר, העניין הוא העיקרון שמאחוריי, אני מכבד אותך, תכבד אותי, קפיש?

לעניננו, לך דבר אם הבחור, תבוא אליו הכי מבין שבעולם, אם הוא ערס טיפש, אפילו תראה לו התלהבות והתפארות מהכלי, תסביר לו ביפה, תדחוף פה ושם "כפרה" ו"אח שלי" ו"אם אתה מכבד", 99,9 אחוז שהוא יכבד אותך ויפסיק עם המטרד, עניין של גישה, תיגע לו באופנוע, הוא ייגע לך באוטו, תהיה בטוח בזה.

• תוכן חדש...