Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב שטח- עד 60k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

סופסוף סיימתי להיות סטודנט ואני יכול להרשות לעצמי להחליף את הרנו קליאו שלי לרכב חדש.

מחפש ג'יפ בסכום של עד 60k, שיהיה טוב גם בשטח ולא עגלה בכביש עם דגש על אמינות.

אני חשבתי בעיקר על פאג'רו קצר, אשמח לעוד רעיונות.

המשך שבוע מצויין וחג שמח!

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

תתחיל עם גימיני.

זול, יעיל, אמין ועם מעט שיפורים מדובר בחיית שטח.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שכחתי לציין שהקליאו נמצאת אצלי 3 שנים ולפניה היה לי לנדרובר דיסקברי 5 שנים. ככה שרכב שטח ממש לא דבר חדש עבורי.

לא שחלילה אני מזלזל ביכולותיו של הג'ימני, לכמה חברים שהייתי מטייל איתם בעבר היה ג'ימני והוא היה עובר בשטח יופי אבל הוא קטן מידיי ולא מפנק.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

אם היה לך כבר דיסקאברי, אתה כבר מכיר את כל האפשרויות.

קשה לי להאמין שאפשר לחדש לך בעניין רכבי שטח.

דגש על אמינות... לנד קרוזר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אתה צודק בקשר לאמינות, הבעייה שבתקציב שלי הלנדקרוזרים הם ממודל ישן יותר ובד"כ עם קילומטרז' גבוה מאוד.

השאלה מה עדיף מבחינת אמינות (מבחינת עבירות שטח אני אשקיע בקצת שדרוגים ואגיע לתוצאה הרצוייה) לנקרוזר שנת 2000 או 2001 לקראת ה300000 ק"מ או פג'רו 2004 עם 200000 ק"מ?

אני אשמח לשמוע גם על עוד אופציות טובות. שקלתי גם גרנד צ'ירוקי מוסב לגז.

פורסם

הבעיה העיקרית בפאג'רו זה עלות החלפים והאחזקה. בשטח עושה עבודה טובה אבל כל פלסטיק שנופל, מרגישים את זה טוב בכיס. שים לב שאתה הולך לטווח מחירים נמוך וזה אומר שנתונים ישנים וברכבי שטח מאוד מאוד צריך לשים לב למצב ולבדוק טוב טוב. זה מכוניות שעשו מאות אלפי קילומטרים קשים ואתה יכול להכניס את עצמך לבור של הוצאות שלא תצא ממנו. תנסה ללכת לכיוון של הויטרה, אומנם פחות אקזוטית אבל אמינה מאוד

פורסם

השאלה מה אתה מחפש רכב שני או רכב ראשון ?

אם כרכב שני הייתי ממליץ לך לחפש איזה סופה קצרה או סיג'י אספנות משופרים ויש לא מעט עם שיפורים ובמצב טיל במחירים האלו ואפילו פחות!

אמינות ברכבים האלו זה הכל תלוי בכמה אתה משקיע ומטפל אם הכל פיקס אין סיבה שיהיה משהו חריג.

לגבי עוד רכבים הייתי שוקל בדיקה של אולי דיפנדר נכון הם קצת עגלות ולוקח להם זמן להגיע ל100 זה קורה אחרי שנת אור בערך אבל בשטח זה כלי פצצה אני מאוד אוהב את ה90 הקצר גם מבחינת מראה וגם עבירות! כך בחשבון שדיפנדר זה רכב שקל לטפל בו.

פורסם

לגבי הפראדו, ברכב שהוא לא שטוח לא היתי חושש מק"מ.

אני עם 370 אלף.

מעבר לזה 2001-2002 זה המנוע היותר חזק, לא היתי יורד היום מתחת לזה רק בגלל המנוע.

הוא בסה"כ די נעים בכביש, מנוע נימרץ (163 כ"ס) בידוד רעשים טעון שיפור אבל שוב, אנחנו מדברים על דגם ישן שבקרוב מוחלף בפעם השלישית מאז.

הפג'רו רכב נהדר לדעתי, אבל לא בשנים שאתה מדבר עלהם.

יותר בכיין של שנת 99 ומטה לפני השינוי צורה (קינג)

אני מבדר מבחינת שטח, בכביש הוא דווקה מאוד נעים.

לא היתי ממליץ אותו למי שירד מסידקברי.

פורסם

זה עומד להיות רכב ראשון בגלל זה סופה וcj יורדים מהפרק.

לגבי הקינג אני יודע שהיכולות שלו בשטח לא מדהימות אבל היתרון שלו זה השנתון המתקדם יחסית והאפשרות למצא כזה במצב טוב.

עלה לי לראש גם גראנד צ'ירוקי ולעשות לו הסבה לגז. מה אתם אומרים על הכיוון הזה?

פורסם

הגרנד שירוקי זאת אופציה מצויינת, גם אני חשבתי עליה לפני הפראדו.

רק שלי היה חושב שזה היה דיזל, והדיזל היה רק בין השנים 2003-2004 ולמצוא אחת במצב טוב היה עניין לא פשוט.

גם ככה לא היו מהם יותר מידי.

פורסם

כן יש גם את גרסאת הדיזל, לא יודע איזה אמינה יותר , הדיזל או הבנזין?

מעניין גם מה ייצא חסכוני יותר, הבנזין מוסב לגז או הדיזל?

פורסם

הדיזל משולב מנוע וגיר של מרצדס ML-270.

נחשב למנוע טוב.

אתה כבר נכנס יותר לעומק....אני מציעה לעבור קצת על השירשורים האלו: (ויש עוד לא מעט)

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=48304

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=36532

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=19057

ועוד רבים וטובים...

בזמנו חיפשתי רבות אחר הרכב הזה, אבל לא מצאתי.

• תוכן חדש...