Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לי שאלה בקשר ל GTI שלי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נרציתי להזמין מאיזה אתר מאנגליה כל מיני אביזרים וחלקים ל GTI

גם חלקי מנוע וגם אביזרים

הבעיה היא שנראה לי שזה יצא יקר מידי אחרי משלוח ומס

מישהו מכיר בארץ חנויות שמוכרות אביזרים וחלקים של GTI?

ושוב אני פונה למי שיוכל לעזור לי בקשר להסבה ל 1900 עכשיו זה יותר ריאלי כי יש כסף!!

משהו נוסף ואחרון: לאחרונה היתה לי בעיה באוטו שפתאום באמצע נסיעה הטורים התחילו להשתולל וכל האוטו קפץ ואז איך שהאוטו מאט ואני עוזב את הגז הוא מתכבה ולא מתניע..

שמתי לב שהיה איזה חיבור של הכוייל חתוך יחסית אז סידרתי שם את החיבורים וחשבתי שזה הסתדר.. אבל לא לגמרי.. אז איזה מישהו שאני מכיר הסתכל ואמר לי שהוא חושב שבגלל שיש צינור של הוואקום שמתחבר קדימה לאנשהו קצת מעוך ודיי ישן הוא חושב שזה זה

אני באמת כבר לא יודע...יכול להיות שזה בכלל משהו אחר? קרה פעם למישהו משהו דומה?

מחר אני מכניס אותו לטיפול כללי של החלפת פלגים..פילתר דלק..פילתר שמן..ניקוי פילתר אוויר.. החלפת חוטי הצתה(למישהו יש המלצה לגביי משהו מסויים בחלקים שרשמתי שרצוי שיהיה ב 205GTI?) ובדיקה כללית של האוטו..אני מקווה שאחרי מחר לא תחזור הבעיה.

אני יודה מאוד למי שיטרח לקרוא את כל זה ולענות לי

הונדות ... מזדות ...

עזבו אותכם משטויות!!

205GTI

פורסם

מישהו יודע אם אני מחליף מנוע ל 1900

זה מנוע חדש לגמרי? או רק ראש מנוע?

הקיצר שווה לי להחליף פלגים וכו?

הונדות ... מזדות ...

עזבו אותכם משטויות!!

205GTI

פורסם

יכולות ליהיות כמה בעיות:זה יכול ליהיות גם בעיית חשמל ו-או בעיית דלק.

לדעתי כדי לך להכנס לאחד מהמוסכים שמוכרים לחברי הפורום כגון:ליטל,בני..וכו'

תקבל דיאגנוזה אמינה ותקבל החלטה...

עוד אפשרות היא להכנס לאחד ממוסכי השירות של לובינסקי עם עדיפות ל"שרודר" אבל זה יצריך הכנת שק מזומנים....

לגבי המנוע יש אפשרות לקנות מנוע מייבוא ו-או מנוע מפירוק שניהם לא חדשים...

למה אתה עושה עכשיו טיפול אם אתה מחליף מנוע אוטוטו..?

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

בישביל שאני יוכל להגיע מקרית שמונה לרמת השרון בלי להיתקע

עכשיו נסעתי על האוטו ונראה לי שהבעיה היא בפלגים ובחוטי הצטה

אחרי מחר לא נראה לי שתחזור

תודה בכל אופן

הונדות ... מזדות ...

עזבו אותכם משטויות!!

205GTI

פורסם

באותה הזדמנות אם יש כאן מישהו שיכול להמליץ על מקום למצוא מנוע (הרי קשה מאוד לדעת באיזה מצב הוא)

איך ניתן לבדוק אותו(קומפרסיה וכו')

ומה צריכה להיות העלות ואיפה ניתן להרכיב ?

מישהו יודע באילו מכוניות המנוע הותקן(ZX, BX...?)

הכוונה ל 1.9

תודה מראש,

רועי.

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

מחירו כ-3000-3500 ש"ח. (זהה למחיר של 1.6).

למנועים יש קוד דגם. בד"כ אותיות ומספרים.

יש חוברת של פיג'ו עם ההספקים של כל דגם.

יש מנוע 1.9 מ-405, BX, ZX ומ-205 כמובן.

לא לכולם אותו הספק.

ההספקים הם בד"כ 115, 122, 130 או 158 כ"ס. תתעקש לבדוק מה ההספק לפני שאתה סוגר משהו.

אין מוסכניק טוב שיסכים לשים מנוע כזה מפירוק, אלו שאני מכיר (בני, חזי/כריסי, אביב) ישימו מנוע רק מייבוא.

לפני שמתקינים אותו בודקים אותו בעין, מצב צינורות, חלודה, שאריות נוזלי קירור בצנרת וכו'.

המבינים רואים מייד איזה מנוע לא מומלץ, ופוסלים אותו רק מבדיקה בעין.

כשהם מזהים מנוע שאולי שווה השקעה - בודקים אותו בקומפרסיה.

למנוע יש אחריות מהיבואן ל-3 חודשים.

מחירי התקנת מנוע סה"כ קומפלט כולל עבודה כ-5000-10000 ש"ח.

ההבדלים נובעים מהרצון שלך להשקיע. אם אתה באמת מתכוון להשאיר את הרכב אצלך, מומלץ להשקיע קצת יותר, ובאותה הזדמנות להחליף קלאצ', טיימינג, ליטוש גלגל תנופה, ניקוי מערכת קירור וכו. על הפעולות האלו אתה משלם רק על חלקים, ולא על עבודה מכיוון שממילא המנוע מפורק ובחוץ, והחלפת קלא'צ או טיימינג לא דורשת מאמץ.

אחרי התקנת המנוע כמובן שעושים לו טיפול, שמנים פילטרים וכו' ומתקנים בעיות נוספות שמגלים (ומגלים).

אחרי 1000 ק"מ הרצה מחליפים שמן - ולדרך...

דרך אגב - כדי לעדכן ברשיון הרכב את המנוע החדש יש לשדרג מערכת בלימה אחורית, ומידות גלגל וצמיגים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

או.................

שממש אתה רוצה מטוס סילון ואז יש מצב להתקנה של מנוע 2.0 ליטר מוגש מ 605 :)

אבל זה גובל בקרוב ל 30-40 אלף ... (המנוע עצמו 9-10 אלף והנלווים והתוספות הרבה יותר)

פורסם
או.................

שממש אתה רוצה מטוס סילון ואז יש מצב להתקנה של מנוע 2.0 ליטר מוגש מ 605 :)

אבל זה גובל בקרוב ל 30-40 אלף ... (המנוע עצמו 9-10 אלף והנלווים והתוספות הרבה יותר)

אני לא חושב שיש מקום.

אתה מדבר על ה-T16 של פיג'ו, כשהייתה גירסא של 205 יחד עם המנוע הזה המנוע היה מרכזי. לא מקדימה. הוא היה במקום המושב האחורי וכל החלק שהחל מהחלון האחורי ואחורה היה בעצם דלת תא המנוע..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

יש בארץ אחת כזאת (לפחות שאני יודע) היא מופיעה ב MAXTUNING ויש לה אינטרקולר מדהים בגריל הקידמי..

הונדות ... מזדות ...

עזבו אותכם משטויות!!

205GTI

פורסם

אין דבר העומד בפני הרצון 8)

עם קצת (הרבה ) בעצם המון שינויים ...

אפשר גם להש(ט)יל מנוע של XM טורבו,

t16-engine.jpg

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם
יש בארץ אחת כזאת (לפחות שאני יודע) היא מופיעה ב MAXTUNING ויש לה אינטרקולר מדהים בגריל הקידמי..

מה שאתה מתכוון בחור צעיר , ה 205 שמופיעה במקס טיונינג היא לא T16 , אלא , עם מנוע של 605 או XM , בלוק ברזל 2.0 טורבו בלחץ נמוך (בסטנדרט) .

T16 מולבש יפה בתוך ZX אדומה ... אוטו רע ! (דרך אגב , למכירה תמורת סכום סמלי) :twisted:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...