Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה נקניקיה - ולא מהסוג הטוב, מהסוג שיש בו שאריות של ציפורניים ועצמות.

חצי שנה לקח לי לשכנע אותך שתרד מהשטויות ותיקח את העסקה הזאת ואז אתה כותב את מגילת AINO וזה מה שיצא בה?

אני חושב שהעסקאות ליסינג מימוני מהסוג החדש - אלו שאתה משלם סכום קרוב לירידת הערך הם הדבר הבא - השוק הארה"ב מתנהל כך שנים וחבל שבארץ זה עדיין לא מספיק מפותח.

פורסם

אני חושב שהעסקאות ליסינג מימוני מהסוג החדש - אלו שאתה משלם סכום קרוב לירידת הערך הם הדבר הבא - השוק הארה"ב מתנהל כך שנים וחבל שבארץ זה עדיין לא מספיק מפותח.

הבעיה שניתן לקחת רק גרסאות ליסינג ערומות מאבזור, שהמחירון שלהם הוא מראש פיקציה.

העסקה על המאזדה 2 היא יחסית טובה, וגם אני שקלתי אותה אבל ברכבים אחרים זה פחות משתלם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אקטואלי, חבר לקח השבוע.

המחיר אמנם עלה קצת אבל לא deal-breaker

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
אקטואלי, חבר לקח השבוע.

המחיר אמנם עלה קצת אבל לא deal-breaker

זה מה שנמסר לי לפני חצי שעה ע"י גיל מאוויס.

מה המחיר שחבר שלך קיבל?

פורסם
הבעיה שניתן לקחת רק גרסאות ליסינג ערומות מאבזור, שהמחירון שלהם הוא מראש פיקציה.

העסקה על המאזדה 2 היא יחסית טובה, וגם אני שקלתי אותה אבל ברכבים אחרים זה פחות משתלם.

לא נכון.

ה-I20 שלי מגרסה מאובזרת (סאנרוף, מגנזיום, מראות מתקפלות חשמלי, בקרת אקלים, בקיצור הכל).

המזדה 2 היא בגרסא המאובזרת

פורסם

לכל אלה שלא יצוטטו בהמשך - תודה רבה לכם :)

הרכב שלו חדש, הצמיגים הורכבו במפעל (יפן?) והם בטח לא סיניים זולים.

Aino, שמח שמצאת סוף סוף קונה לקליאו, תאמין לי מגיע לך מדליה על הסבלנות :)

זה מצחיק, האמת - הדבר הראשון שבדקתי כשראיתי את הרכב לראשונה היה לבדוק את הצמיגים.

מדובר ברבעיית TOYO מתחילת 2013.

לגבי הקליאו - זה רק ממחיש שלכל סיר יש מכסה.

בסופו של דבר, אני הייתי מרוצה מהמחיר שקיבלתי עבורה - הקונה היה מרוצה מרכב מושקע.

תתחדש!

איך אתה מסתדר עם מאזדה 2 אחרי הכיף של הקליאו?

האמת - מאז שקיבלתי אותה היא מכוסה ולא נוסעת.

אני כרגע עם I30 מושכרת עד יום ראשון, ככה שכרגע אין רשמים.

אין לי ספק שמבחינת ביצועים קליאוספורט היא לא, אבל היא גם לא מתיימרת להיות שכזאת ולא לשם כך היא נרכשה.

אתה נקניקיה - ולא מהסוג הטוב, מהסוג שיש בו שאריות של ציפורניים ועצמות.

חצי שנה לקח לי לשכנע אותך שתרד מהשטויות ותיקח את העסקה הזאת ואז אתה כותב את מגילת AINO וזה מה שיצא בה?

ועדיין אתה אוהב אותי, ואני אותך - ביחד שנינו זה לנצח. :sissies:

סתם, באמת מגיע פה קרדיט לקאקאמינצ'י שהיה זה שמהרגע הראשון היה הקול השפוי שהתעקשתי לא להקשיב לו.

מזל שבסוף קיבלתי שכל.

פורסם
לא נכון.

ה-I20 שלי מגרסה מאובזרת (סאנרוף, מגנזיום, מראות מתקפלות חשמלי, בקרת אקלים, בקיצור הכל).

המזדה 2 היא בגרסא המאובזרת

הI20 הוא בגרסה האמצעית (אם היית רוצה את המאובזר ביותר אני מניח שלא היו נותנים לך),

וגם זה יצא כנראה במקרה, כי בשגרה הם מדברים רק על הכי פשוט (ליסינג).

המאזדה 2 הוא מקרה מיוחד כי זה דגם שמוחלף ואולי נתקעו עם מלאי, לכן גם מוכרים אותו באזור 87k.

ללא קשר, המאזדה גם בגרסה הזאת לא באמת כזאת מאובזרת.

מה שאני רוצה להגיד, זה שחבל שהם לא מאפשרים לעשות את העסקה הזאת על הדגמים המאובזרים,

כי באמת יכלה להיות אלטרנטיבה מעניינת לרכישת רכב חדש.

פורסם

הצבע נראה טוב. יש הבדל תהומי בכל מה שקשור להנאה מנהיגה בין המאזדה לקליאו. אבל, כפי שתיארת, במציאות היומיומית עדיף לעשות החלטות מהראש ולא מהקלאץ'. לדעתי, בתור סטודנט (ואני מניח שגם בחור צעיר יחסית) קיבלת החלטה נכונה. עוד יהיו זמנים לרכבים מתנהגים. בינתיים, תהנה מהיתרונות שהמאזדה מסדרת לך בכיס. בנוסף, אין תחליף לנוחות.

שיהיה בשעה טובה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה מה שנמסר לי לפני חצי שעה ע"י גיל מאוויס.

מה המחיר שחבר שלך קיבל?

עלייה של 3K.

בערך 37-38 על כל העיסקה, לעומת 35 ששילמתי בזמנו.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

תתחדש (:

יש גרסא כזאת ידנית באירופה,לא נראה לי משווקת בארץ.

לפי ביקורות שראיתי היא נראת מהנה.

הגרסה האוטומטית קצת אנמית אבל גם חביבה.

פורסם
עלייה של 3K.

בערך 37-38 על כל העיסקה, לעומת 35 ששילמתי בזמנו.

אז זהו שלא..

עלות העסקה על מאזדה 2 כיום היא 44,540 כאשר התשלום הראשוני הוא 20,000. בהחלט לא מציאה גדולה, אפילו עסקה גרועה.

אגב, אם אתה בטוח שחבר שלך קיבל את העסקה הזו לפני שבוע אשמח באם תשלח לי את הפרטים שלו [בפרטי] בכדי שאוכל לברר האם תנאים אלו עדיין רלוונטיים גם בשבילי.

להלן עוד עסקאות שהוצעו לי:

יונדאי I20 אינסייט - מסתכמת ב-38,540.

ניסן מיקרה ויזיה - 38,150

פורד פיאסטה 1600 טרנד חדש - 42,410.

המחירים נכונים להיום ומבוססים על תשלום ראשון של 20K והיתרה ב-30 תשלומים.

על פניו נראה כי העסקאות אשר הוצעו לי הן בעלות כדאיות פושרת משהו, האם אני טועה?

אם אני לוקח בחשבון ירידת ערך ממוצעת של 15% בשנה אז בחישוב גס עלות ירידת הערך של הרכבים הנ"ל היא בסביבות 35,000 ₪ ב-30 חודשים.

פורסם

תתחדש! הייתה לי אחת 5 שנים, מאוד נהנתי ממנה.

ללוח המחוונים אתה תתרגל, גם אני חשבתי שהוא זוועה בהתחלה עד שהעיניים התרגלו.

תתחדש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...