Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי להתייעץ בנושא שמן מנוע ושמן גיר.

במסגרת יישור קו מכאני המוסכניק שלי החליף שמן + פילטר שמן. הוא שם שמן 10W40 לפי מידע טכני מאתר היצרן השמן הנדרש הוא 5W40 האם כדאי להחליף? והאם להחליף גם את הפילטר שמן? האוטו לא נסע יותר מ 200 ק"מ

בנושא שמן גיר.

אין לי מושג מתי הוחלף השמן בגיר. הגיר הוא ידני כמובן האם להחליף או להשאיר ככה אין שום בעיה מורגשת בגיר. ואם כן מצאתי את הבורג ריקון שבתחתית הגיר אבל את הבורג מילוי לא מצאתי מישהו יודע איפה ממלאים שמן בגיר הזה?

והכי חשוב באיזה שמן גיר להשתמש.

את המידע על השמנים לקחתי מכאן

תודה רבה.

Skoda Felicia 1.6 M.P.I 2000

פורסם

שמן בצמיגות 5W40 או 10W40 ובדרגת איכות SL לפחות.

הכי חשוב לבדוק שהשמן עומד בתקן VW502 (אצל רוב ייצרני השמנים מופיע התקן על מדבקה המוצמדת למיכל) ולא אם השמן סינטטי מלא או חצי סינטטי.

המלצות:

סונול

ליקויי מולי

מוביל 1

ESSO

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...