Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש הונדה סיוויק שנת 2004 בתור רכב ראשון

וכמעט כל מודעה נורמלית שאני מוצא אני מתקשר ושואל פרטים על הרכב והאם היו תאונות

והרוב אומרים שהיו ולפעמים יותר מתאונה אחת.

עכשיו כל הקטע שכאילו הם יודעים להגיד שהחליפו טמבון ביד הקודמת אבל כשאני שואל אם הם יודעים שיש פגיעה בשלדה, הם אומרים שהם לא יודעים.

בשורה התחתונה במידה ועשיתי בדיקה ואכן התגלתה פגיעה בשלדה על מה זה יכול להשפיע מלבד הערך של הרכב?

תודה לעוזרים!

פורסם

תלוי איזו פגיעה: משמעות מסחרית יותר לכיוון קצה שילדה שיכול להיגרם כתוצאה מעלייה וירידה של מדרכות גבוהות.

פגיעה במשמעות גבוהה,שאינה קצה שילדה משפיעה על בטיחות הרכב-הרכב אינו יציב,אינו מאוזן,בעיות מתלים,הרכב יכול להיות פצצה מתקתקת אם חלילה ריתוך כזה או אחר לא נעשה כמו שצריך ואז במכה הבאה שיקבל הרכב גם אם תהיה קטנה-הרכב עלול להפוך למלכודת מוות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עשיתי פעם בדיקה לרכב (שלא קניתי בסוף) יצא שיש "קצה שלדה" בעל הרכב היה בהלם, כי מדובר בנזק עקב תאונה שהוחלף פנס,

הבוחן הראה לי את הפגיעה, בחיי שהפינה התחתונה של הקורה האורכית התעקמה 3 מ"מ.

אם מצאת רכב שעומד בקריטריונים שהצבת והכל בסדר, אבל יש בעיות בבדיקה, תבקש מהבוחן שיראה ויסביר מה הבעיה,

אלא אם מדובר במשהו בנוסח "ריתוכים גשר קדמי" "מתיחת קורות" ושאר דברים שפשוט אומרי שבסבירות גבוהה הרכב יהיה מלכודת מוות במקרה של תאונה נוספת.

תחפש ביוטיוב, יש פרק של fifth gear שהם לוקחים שני רכבים זהים, אחד מקורי, השני מתוקן אחרי תאונה ומעבירים אותם תאונה מבוקרת,

ההבדל הוא שבמקורית הנהג (בובה בכל זאת) יוצא כמעט ללא פגע ובמתוקנת הוא נלכד בגלל שההגה קרס פנימה והחלק התחתון מעך לו את הרגליים.

פורסם

שמעו אני רוצה להודות לכם!

יש מצב שהמידע הזה באיזשהו מקום יכול להציל חיים.

אחרי שראיתי את הסרטון שדיברת עליו זה חידש לי המון דברים שלא הייתי מודע אליהם בכלל!

מי שמעוניין הנה הסרטון:

youtube.com/watch?v=yjxM9chAe1k

דרך אגב שכחתי לציין שאתמול בדקתי הונדה סיוויק ובבדיקה התגלו למעשה מכות בכמה מקומות של הרכב

ועוד כמה דברים. למזלי התקשרתי לאיזה מוסכניק להתייעצות והקראתי לו את הסעיפים של הבדיקה

הוא אמר שזה דברים שהם סבירים לרכב ישן, אבל ברגע שאמרתי לו שיש שילדה הוא ישר אמר לי "וואוו תיזהר אל תחשוב על להתקרב לזה" ממש בנימה דואגת.

בגלל זה היה חשוב לי להבין לעומק בעצם למה.

אז שוב תודה לכם!!!

פורסם

קצה שילדה זה בדרך כלל באמת שטויות אם זה ממש נגיע קטנה, זה אומנם מוריד הרבה מהערך של הרכב, למרות זאת המון אנשים יעדיפו לא לגעת ברכב שהשאסי שלו לא נקי 100 אחוז, לא בגלל פחד שיקרה משהו, אלה פשוט המחשבה בראש שלאוטו יש קצה שילדה הכי קטן, מי עכשיו יקנה דבר כזה בלי ירידה משמעותית במחיר.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תוכן חדש...