Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו s60 או סקודה סופרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

לאחר הסופרב הקודמת שהייתה לי שהלכה טוטלוסט (שנת 2010 1.8 tsi אלגנס)

אני מתלבט בין שני הרכבים הבאים.

S60 1.6 וולוו טורבו ברמת הגימור ביסנס שנת 2012 יד שנייה

סופרב 1.8 tsi ברמת הגימור אלגנס שנת 2013 הצורה הישנה מהחברה ( או ששווה להוסיף עוד 20 אלף לצורה החדשה?)

הנסיעות שלי העיקריות הן בינעירוניות למרחקים של כ100 ק״מ ביום.

חשוב לי נוחות כוח איבזור חסכון בדלק וטיפולים כמה שאפשר ובגדול רכב מהנה.

אני יודע שהוולוו מהנה יותר לנהיגה ואולי יותר איכותית אבל ברמת איבזור ביזנס היא רחוקה מהסופרב.

בגדול מי מהן המומלצת יותר לאור הצרכים ובכללי?

האם יש המלצה לרכב אחר העונה לדרישות?

תודה מראש!

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני נוטה לספורב .. אני מודה כי יש לי חולשה לסקודה. אני לא יודע מה המחירים של הסקודות כדי להמליץ שווה או לא. להוסיף 20,000 לצורה.

בכל אופן הסקודה יותר מאובזרת ובעלת כוח לגבי צריכת דלק אין לי מושג אבל היא תגרום להנאה הבעיה היא שזה רכב מנהלים. זה יתאים לך ??

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

אני נסעתי תקופה לא קטנה על וולוו.. ופשוט הייתי מתענג מהנוחות של הישיבה, מהאבזור, ונוחות הנהיגה. אני ממליץ בחום על וולוו.

הרכב שנסעתי בו היה וולוו s80 שנת 2006. אני לא חושב שיש הבדל כ"כ גדול בין ה s60 ל s80. ההבדל העיקרי הוא בכוח

מיצובישי לנסר מנוע 1.6 ליטר נמכרה.

וולוו s80 מנוע 3.0 ליטר טורבו TWINS של אבא לכיףף 8)

מאזדה 3 ספיריט האצ'באק מנוע 2.0 ליטר בבעלותי :onfire:

פורסם

הT4 חלשה וותר עליה

ועדיין תהיה מהירה ומהנה יותר מהסופרב. אני ממליץ שתבצע נסיעת מבחן על שתיהן ותחליט. הוולוו פחות נוחה מהדגמים הקודמים שהיו בעבר, אבל יותר ספורטיבית.

פורסם

מדובר במכוניות עם אופי מאד שונה אחת מהשניה כאשר המכנה המשותף העיקרי ביניהן הוא המחיר...

כבעלים של דגמים מגוונים של וולוו הרבה מאד שנים נראה לי שהשוואה הנכונה הוא סופרב מול S80.

לאור מחירה הגבוה של ה-S80 הבחירה ברורה.

אגב 160 סוסים של הסקודה מגיעים בסל"ד הרבה יותר נמוך מה-180 של הוולוו.

בהנחה שפותח השרשור נוהג רגוע, העברת הכח בסקודה תהיה טובה יותר למרות הסוסים החסרים.

אם כבר להשקיע עוד 20000 ש"ח והתחשב בנסועה של פותח השרשור - הייתי שוקל קניה של גירסת הדיזל...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רנו לאטיטוד :-P

הנה זה בא, הנה זה בא :-D

נכנס לבונקר עם מיגון :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין צורך להכנס לבונקר עם מיגון :)

היא לא ממש חסכונית ולא ממש נמכרת למרות שהיא רכב לא רע בכלל.

אם כבר רנו דיזל הפלואנס או המגאן סטיישן עדיפות בהרבה מבחינת תמורה לכסף.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

כמו שרואים בתגובות למעלה לכל אחד יש לו את העדפות שלו.

לי הייתה את אותה ההתלבטות לפני כשנה.

כאשר בחנתי עלות מול תועלת, ובנוסף הצורך ברכב משפחה (אני זקוק למרווח אחורי מכובד ל-3 מבוגרים), החלטתי על הסופרב.

החיסרון הגדול ביותר של ה-S60 , לדעתי, הינו המרווח האחורי המצומצם. לידיעה- באופן סטנדרטי ה-S60 מגיע ללא גלגל רזרבי .

אני מציע לך לבחון את 2 הרכבים, לבצע בהם נסיעות מבחן ואז להחליט מי מבין השתיים עונה טוב יותר לכל הצרכים שלך.

לגבי צריכת דלק, הכל תלוי בצורת הנהיגה שלך.

אגב יש לי תרעומת גדולה מאוד על העלויות שלהטיפולים במוסך היבואן.

בהצלחה.

פורסם
לידיעה- באופן סטנדרטי ה-S60 מגיע ללא גלגל רזרבי

אלפיים שקל ויש לך גלגל רזרבי אורגינלי - מנסיון.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בזמנו העדפתי את הסופרב בדיוק בגלל האבזור הדל של ה-S60 בגרסה הבסיסית.

היום ראיתי את הסופרב החדשה בפעם הראשונה. היה חשוך מידיי בשביל לשפוט באופן מוחלט אבל ממה שראיתי - אכזבה. ספק אם הייתי שורף על זה 20K נוספים.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...